Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt bra service och riktigt snygga produkter med bra kvalité! De har ett enormt utbud med många tillval och är otroligt hjälpsamma genom hela orderprocessen. Man kan dessutom ladda upp sin f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min första upplevelse med Easytryck och vill påstå att supporten och den behjälplighet och kundbemötande va av första klass. Snabbare leverans än väntat och kvalitén på produkten (Vepan) va rikti... Ver más

4,9

Enkelt, snabbt och rätt

Hej Mats,

Underbart, tack! :)

Trevlig och snabb service

Trevlig och snabb service! Och vi är supernöjda med de uppblåsbara borden.

Hej Hanna,

Det var verkligen roligt att höra! Stort tack ska du ha! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service och grafisk hjälp

Bra service och grafisk hjälp! Lätta att få tag på. Inget att klaga på.

Hej Linda,

Vi gör alltid så gott vi kan! Tack snälla du! :)

Enkelt

Enkelt, snabbt och smidigt

Hej Joakim,

Precis som det ska vara! Tack så mycket för betyget! :)

Väldigt proffsigt och bra

Väldigt proffsigt och bra! Bra bemötande, trevligt och snabbt! Båda tummarna upp!

Hej Rassmus,

Oooh, det var verkligen ett bra omdöme! Det tackar vi verkligen för! :)

Enkelt och smidigt!

Enkelt, smidigt och alltid snygga resultat.

Hej Trine,

Klockrent, tack så hemskt mycket! :)

Utmärkt!

Tusen tummar upp till Jesper Norrwie! Snabb, personlig service och hög uppskattad flexibilitet!

Hej Jeanette,

Wow, tack snälla du för en så bra recension! :)

Snabbt Snyggt Service

Snabbt snyggt och service till ett rimligt pris

Hej Kerstin,

Stort tack ska du ha, vi uppskattar det verkligen! :)

Bra service, fint resultat

Superbra lösningsorienterad service med snabba svar och bra resultat.

Hej Saga,

Underbart! Vi är otroligt tacksamma för recensionen! Tack! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjd – alla aspekter!

Bara bra erfarenheter: snabba, trevliga, bra priser, flexibla och lyhörda efter våra behov. Mycket nöjd helt enkelt! :)

Hej Karin,

Men oj! Det var ju en väldigt smickrande recension! Tack snälla du! :)

Väldigt trevligt bemötande

Väldigt trevligt bemötande, snabb leverans och mycket hjäpsamma!

5 de febrero de 2019

Hej Charlotta,

Det var otroligt roligt att höra, och det tackar vi så mycket för! :)

Gänget på Easytryck

Gänget på Easytryck, är lyhörda och hjälpsamma. Jag är alltid nöjd när vi jobbar tillsammans.

Hej Ankie,

Det är bara roligt att hjälpa till! Tack snälla du! :)

Utmärkt

Bra produkt, snabb leverans. Allt var toppen!

Hej Ida,

Och toppen säger vi också! Tack! :)

Fantastiskt företag

Fantastiskt företag! Vi hann knappt trycka beställ innan de hörde av sig till oss med lite undringar över vår beställning. (Det var vi som hade varit lite otydliga!) När vi fick våra produkter stämde dom väl överrens med bilden vi fått som förslag innan beställning. MYCKET nöjda!

Hej Annah,

Underbart! Det var riktigt roligt att höra att du är så nöjd, och att vi kunnat leverera enligt förväntningarna. Tack! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Högsta betyg för bemötande när det gick fel

Bemötandet har varit väldigt bra även om den första leveransen blev felaktig. Easytryck fixade en ersättningsleverans med en högre kvalitet supersnabbt och var väldigt bra att ha att göra med även när allt inte går som det ska. Det är när det blir fel man får veta hur ett företag är att samarbeta med egentligen och är får Easytryck högsta betyg av mig.

Hej Anna,

Sådant här gläder oss otroligt mycket ska du veta! Vi är verkligen tacksamma för din förståelse och för det höga betyget trots strulet.
Vi vill ju alltid leverera bästa möjliga resultat och kan vi rädda en situation trots att det kostar oss lite extra så gör vi gärna det om det leder till en nöjd kund i slutändan! :)

Snabb och bra service

De hade de produkter jag behövde och leveransen gick snabbt och bra.

Hej Kicki,

Stort tack för det höga betyget!
Och skulle det någon gång vara så att vi inte har det du letar efter så är vi säkra på att vi kan lösa det ändå. :)

Easytryck.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.