Ik heb gisteren mijn fiets besteld , woensdag dus en hij zou vrijdag worden geleverd maar hij is er nu al donderdag dus ...Wat een fantastische mooie fiets en wat ben ik fijn geholpen heb hem ongezi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super goede winkel, zeer vriendelijk geholpen door Ismaël, zeer goede uitleg en adviezen. Assortinent is top!
Mijn eerste ervaring was niet positief. De fiets deed het al binnen drie weken niet meer. De reactie van de klantenservice was dat ze maar een garantie van twee weken geven. Nadat ik een slechte revie... Ver más
Vriendelijk personeel, veel goeie keuzes uit fietsen voor verschillende prijsklasse! Zeker een aanrader om hier na toe te gaan!
Información sobre la empresa
Información de contacto
Parallelweg 35, 1948 NK, Beverwijk, Holanda
- 0622979703
- info@ebikegroothandel.nl
- ebikegroothandel.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Super goede service
Super goede service, fijn geholpen kwa maat voor onze zoon zijn nieuwe fiets
Netjes en snel geholpen
Netjes en snel geholpen. Mooie prijzen
Ik kon de fiets meteen meenemen
Ik kon de fiets meteen meenemen. En ik maak mijn dochter blij met een super mooie fiets voor een leuke prijs. Ik ben ook erg goed geholpen door Ismael.
Leuke winkel
Leuke winkel
Lieve mensen ze helpen je goed
Me dochter is super blij met der nieuwe fiets en niet duur ! Bedankt !
Nette en snelle service
Nette, snelle en vriendelijke service. Fiets werd gelijk klaar gemaakt en we konden hem gelijk meenemen. Echt top
Super snel geregeld
Super snel geregeld, geweldige fieys. Direct rijden
Goed geholpen in de winkel door…
Goed geholpen in de winkel door Anthony. Fiets kon gelijk mee!
Ebike gekocht
Leuke verkoper, gaf alle feiten en geen verkoop praatje, leuke verkopers en service op maat, dank voor de fiets!
Goed advies snel geleverd
Goed advies snel geleverd
Vriendelijk personeel.
Super geholpen
Super geholpen, meteen geslaagd. TOP bedrijf! Zeker een aanrader.
In een keer geslaagd voor een mooie…
In een keer geslaagd voor een mooie fiets! Super vriendelijk personeel.
misleidend,fietshokje.nl als reclame en eindigen met ebikegroothandel waar de tarieven nogal behoorlijk verschillen,pas op
bedrijf bied fietsen aan via fietshokje.nl
vervolgens willen we fietsen gaan bestellen krijg je dus een totaal andere webshop voor je neus waar de fietsen 300 euro duurder zijn,
misleidende reclames zoals ze zelf idd ook toegeven,
gevraagd of het een mensentrek iets is ,
klopt zegt de verkoper ja zoiets,
sorry maar daar heb ik weinig interesse in,
dus mensen die deze revieuw lezen,
vergelijk de fietsen even met fietshokje.nl,
dan snapt u wat ik bedoel
Super vriendelijke verkoper erg goed…
Super vriendelijke verkoper erg goed geholpen!
Hele goede service en goed geholpen bij…
Hele goede service en goed geholpen bij de beste fietskeuze
Mijn dochter helemaal blij
Mijn dochter helemaal blij met haar nieuwe fiets. Leuke service en genoeg keus!
Más información sobre otros tipos de reseñas.