Ik heb gisteren mijn fiets besteld , woensdag dus en hij zou vrijdag worden geleverd maar hij is er nu al donderdag dus ...Wat een fantastische mooie fiets en wat ben ik fijn geholpen heb hem ongezi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super goede winkel, zeer vriendelijk geholpen door Ismaël, zeer goede uitleg en adviezen. Assortinent is top!
Mijn eerste ervaring was niet positief. De fiets deed het al binnen drie weken niet meer. De reactie van de klantenservice was dat ze maar een garantie van twee weken geven. Nadat ik een slechte revie... Ver más
Vriendelijk personeel, veel goeie keuzes uit fietsen voor verschillende prijsklasse! Zeker een aanrader om hier na toe te gaan!
Información sobre la empresa
Información de contacto
Parallelweg 35, 1948 NK, Beverwijk, Holanda
- 0622979703
- info@ebikegroothandel.nl
- ebikegroothandel.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Best guy seling the bikes
Best guy seling the bikes, so friendly 10/10
Ik mocht de fietsen testen en er werd…
Ik mocht de fietsen testen en er werd goed uitgelegd wat de verschillen waren. Uiteindelijk een fijne fiets uitgekozen.
Helen Mooie zaak
Ik ben direct en zeer vakkundig…
Ik ben direct en zeer vakkundig geholpen. Zeer tevreden!
Goed geholpen vriendelijk personeel
Goed geholpen vriendelijk personeel
Goede service, goed geholpen
Alles duidelijk uitgelegd, nieuwe accu in de fiets! Super.
Er werd voldoende aandacht gegeven
Er werd voldoende aandacht gegeven. Verder geen moeilijke praat. Vestiging had voldoende aanbod om te kiezen.
Goed geholpen
Goed geholpen en korting gekregen omdat de verkeerde prijs op het kaartje stond. Veel informatie over de fietsen gekregen van een vriendelijke verkoper.
Elektrische fiets
Ik vond het een hele fijne fiets en er is ook veel keuze in de winkel, dus zeker een aanrader!
Mijn ervaring
Omdat terwijl ik bij de winkel was was het personeel klantvriendelijk.
Uitstekende service en ik heb een goede…
Uitstekende service en ik heb een goede nieuwe uitgekozen
The gentle man who served us very…
The gentle man who served us very friendly and very generous. We are very much happy with his services and greatly recommend this place to bike lovers.
Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies. En scherpe prijzen
Bij aankoop goed geadviseerd en…
Bij aankoop goed geadviseerd en vriendelijk personeel
Goed geholpen
Goed geholpen, fiets kunnen testen en niet opdringerig. Keurig en vriendelijk.
Más información sobre otros tipos de reseñas.