It took around three weeks for my delivery to arrive which isn’t a problem for me, but I didn’t get any email confirmation or shipping informations which was weird.
Beställt en bräda som skulle ha 2-4 dagars leveranstid, det är nu dag 5 och har inte ens fått bekräftelse på om brädan har skickats eller någon form av uppdatering. Kontaktade kundtjänst genom meddela... Ver más
ARNAQUE! Evitez ce site ! Les directeurs sont les mêmes que pour DEPOT PRIVE. Ils ne vous envoient jamais les marchandises commandées et ne vous remboursent jamais. Ils sont également directeur... Ver más
Gått en vecka och inte fått min beställning, inte hört ett ljud från er, ändå har jag skickat ett mejl till er. Får jag inte väskan innan tisdag kommer jag kontakta varenda en av er på mojo Group.... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Sveriges första och största dedikerade återförsäljare av elektrsika skateboards och elektriska longboards. Vi har Europas mest välsorterade webbutik inom elektrisk skateboard! Vårt team består av passionerade brädåkare!
Järvsgatan 8, 81152 , Sandviken, Suecia
- support@e-boardstore.se
- eboardstore.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
coola grejer
coola grejer, snabb service - vad mer kan man begära?
Snab leverans och mycket bra…
Snab leverans och mycket bra kundservice via facebook! Rekommenderar!
Snabbt och bra, helt enligt förväntan.
Beställde, fick varorna i gott skick på kort tid. Som det ska vara.
Fantastisk service!
Bra och snabb leverans !
Effektiv beställningsprocess och snabb…
Effektiv beställningsprocess och snabb leverans.
Lite över 1 dag för att få mitt paket
Lite över 1 dag för att få mitt paket. Mycket nöjd!
Mycket snabb och smidig leverans
Fantstic service
Fantstic service. No stress, fast delivery, Everything is axactly as ordered.
Hittills leverans på 2 dagar på alla…
Hittills leverans på 2 dagar på alla mina köp!
Mycket bra eskate-butik
Första gången jag beställde från denna butik, då jag precis återupptagit mitt longboard åkande. Tyckte att detta var en mycket bra upplevelse, o kommer fortsätta att handla här. Om man ska vara super picky, så kan jag tycka att man fick lite förlite info, från beställningen gjordes, till att den skickades. Annars hade det varit en solklar 5a

Respuesta de EBOARDSTORE
I orderedthe Backfire Ranger X1 Back…
I orderedthe Backfire Ranger X1 Back Wheel Tire and you sent me 2 complete frontwheels X1/X2 which is NOT what i ordered I already have these
Can you send the right ones or give the money back

Respuesta de EBOARDSTORE
Really bad info efter buy
Really bad info efter buy, i dont now When Is the delivery, one week and not news for my Order.
One star for this:
That is true, but it is normal to have more detailed information about the shipment. We are talking about a product that has its cost. so at least inform or give a better response to a delivery date. two weeks and I don't know when my product will arrive. To send from Stocholmo to Gothenburg, 3 days would be the best, they cannot tell me in May, that is not professional information at all.

Respuesta de EBOARDSTORE
Snabb leverans, bra kundservice, kan inte bli bättre! Rekommenderas starkt till alla nya/erfarna åkare.

Respuesta de EBOARDSTORE
Bra service, trots en liten miss inledningsvis.
En produkt saknades i paketet vid leverans (mänskliga faktorn), men de kompenserade för det på ett schysst sätt - så nu är jag nöjd & glad🙂.
Bra service!