Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandag 24-11-2024 ok van mijn rekening…

Vandag 24-11-2024 van mijn rekening is 34.90 euro van Ebookloom oplichters via applepay afgetrokken ik heb asn bank gebeld ze zijn bezig en ze denken dat ik heb een abonnement gevraagd, ik had gezegd dat ik met deze webpagina Ebookloom.com niks te maken heb, ik ga naar de politie melden 😳🙄

24 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ook ik heb de nare ervaring dat er 2x…

Ook ik heb de nare ervaring dat er 2x €34.90 is afgetrokken van mijn VisaCard via ApplePay.
Ik heb beiden gebeld. En ben tot de conclusie gekomen dat ik ergens in w.s. zoeken op het web, ergens een bevestigend klikje heb gedaan waarmee ik toestemming heb gegeven €0,01 van mijn rekening te incasseren (ik weet nergens van, lees geeneens ebooks). Volgens Visa kan er in de kleine lettertjes van dit malafide bedrijf staan dat ik een abonnement afgesloten…
Ik heb dus een mail gestuurd naar Ebookloom en de situatie geschetst met data van opname, eis om terug te storten en een eventueel afgesloten abonnement op te zeggen.
En ja hoor! Ik kreeg direct antwoord dat ze mijn abonnement gestopt hadden.
Van mij wordt er dus niets meer afgeschreven. Maar denk dat ik naar m’n geld kan fluiten..

Zeg dus je abonnement op als je er ook mee te maken hebt 😳!

19 de noviembre de 2024

Oplichterij

Na dezelfde nare ervaring te hebben, zoals anderen dit hier beschreven hebben, heeft dit bedrijf toegezegd het afgeschreven bedrag terug te betalen. Ik ben nu ongeveer dertig mailtjes van Ebook loom verder. Ze willen wel, maar mijn bank ING zorgt ervoor dat de terugbetaling niet lukt, zo zeggen ze. Dit bedrijf heeft naar 1 doel en dat is mensen geld afhandig maken. Regelrechte oplichterij. Wees aub extra gewaarschuwd voor deze vorm van fraude

9 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een achtelijk bedrijf is dit

Wat een achtelijk bedrijf is dit. Onduidelijke website en je wordt via een schimmige manier een abonnement ingelokt. Heb nu opgezegd maar weet niet of dat goed gaat. Niet intrappen, zijn absoluut oplichters. Zelfs 1 ster is al te veel.

7 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn vrouw ook binnen een week 2x…

Mijn vrouw ook binnen een week 2x €34,90 afhandig gemaakt. afgeschreven in NICOSIA CYP. via apple pay. Voor ons een raadsel hoe dit kan. Nergens €0.0.1 cent afgeschreven. Rabobank gebeld. Oude pas geblokkeerd en nieuwe pas ontvangen. Nu kunnen ze niks meer afschrijven vertelde de bankmedewerkster. Nou u raad het al. Ook na de nieuwe pas weer €34,90 afgeschreven. Wie weet raad ?

1 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Graag wil ik melding doen van Ebook…

Graag wil ik melding doen van Ebook Loom

Net wilde ik een handleiding via internet van iets heel anders downloaden. De link van Ebook leek alsof ik aan het downloaden was. Voordat ik het wist had ik via Apple Pay een machtiging gedaan voor 0,01 cent. Dat stond symbool voor een lidmaatschap van Ebook voor 49 euro per maand en voor ik dat door had of kon tegenhouden, bleek ik ook de voorwaarden te hebben geaccepteerd.

Ik heb via de mail van Ebook Loom onderaan meteen het abonnement opgezegd. Ik zie de automatische incasso van 0,01 cent ook niet meer in mijn rekening overzicht. Ik heb een melding gedaan via de Rabobank en via Fraudemeldpunt. Ik hoop dat er niet teveel anderen gedupeerd zullen worden.
Ik zal nog in de gaten houden of er echt niet nog meer geld van mijn rekening verdwijnt.

Ingeborg

28 de septiembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.