Vi var nogle veninder, der var på tur med Totally i påskeferien. Det har uden tvivl været en helt igennem fantastisk uge. Vi havde Frida som guide, og det var helt perfekt. Selv i pressede situationer... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bedste skitur til Val Thorens. Powder days, gode lejligheder, og fede events, som man SKAL deltage i, hvis man tager afsted med totally. Guiderne var helt tops. De var gode til at få os med til de fo... Ver más
Sindssssygt fed skirejse i La Plagne hvor især guidesne var med til at opløfte oplevelsen; stor kadeau til Gustav Tribondeau, Jonas Møller og Philip Jenkins. Turen koster en god sjat og værelserne og... Ver más
Værste oplevelse nogensinde. Kommer aldrig til at tage med Totally igen! Skimmelsvamp på væggene, blod på gardinerne og beskidt service. Når man så går op for at snakke med guiderne, for man nok den... Ver más
Información sobre la empresa
- ecart.dk
Ha contestado el 14% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Min søn kom til skade på vej hjem fra…
Min søn kom til skade på vej hjem fra tur. Rasmus fra Totally Ski Tours overbragte mig besked og holdt mig løbende orienteret, så jeg var tryg hele vejen igennem. Tak for rigtig god håndtering Rasmus!

Mega god oplevelse
Vi har haft en mega god tur, med søde guider, som har haft styr på alt! Mange gode arrangementer har der også været!! Generelt en mega fed oplevelse, og det kan klart anbefales at booke/rejse gennem Totally! Og en ekstra anbefaling af Emil fra Totally, som har gjort turen og kommunikationen let!

Respuesta de Totally powered by écart ski tours
Vi har haft den fedeste tur med de…
Vi har haft den fedeste tur med de bedste guider som kun har gjort turen federe. De har styr på det hele. Kan KUN anbefales at rejse med dem!!!

fede guider
Fede guider, især Thomas, Danixstaci og Rasmus.
Kæmpe fed oplevelse, søde guider. De gør det til den bedste oplevelse, og det havde slet ik været det samme uden dem.
De er søde, lækre, charmerende, dejlige, frække og sjove + lækkert hår. Vil aldrig rejse med andet end totally. Fedt tøj, styr på det hele, gode aktiviteter, gratis alkohol, hyggelig bustur, god stemning. De er alle med til at skabe en vanvittig stemning.

Mega god oplevelse
Mega søde guider, der søger for alt er i orden. Kan klart anbefale at rejse med Totally!!

Pisse gode guider
Pisse gode guider, Mega gode til at arrangere events for os. Kan 100% anbefale totally!
Jeg føler mig helt tryg ved at have dem som guider, og de er skide grineren!

Der bliver kræset om os
Der bliver kræset om os, især fra Thomas

Respuesta de Totally powered by écart ski tours
Jeg har haft en super uge!

Mega fedt arrangement
Mega fedt arrangement, kan klart anbefales. Guiderne er konge og rigtigt hjælpsomme, især Tomas, Rasmus og emil.
Konge tur med dejlig hjælp fra søde…
Konge tur med dejlig hjælp fra søde guider. Kan kun anbefales herfra
Thomas ville give drinks
Mange glade mennesker og super god stemning.
Har været i Val T med mit gymnasie og…
Har været i Val T med mit gymnasie og det har været en pisse fed tur.
Mega gode guider!
God stemning og søde skiguider
Så god tur
Så god tur. Dejligt hjælp, søde guider. Kun anbefales herfra
Skide god tur!!
Klasse tur fede guider dejlige damer
Thomas er en pisse god guide!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.