Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et godt og trygt sted at handle bil og man ved bilen er i god stand og tak for Niels, han er virkelig god og tålmodighed og man bliver sat godt ind i tingene.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en helt vildt god oplevelse med Niels fra Ramsdal biler. Han har holdt alt hvad han lovede, og da jeg fik bilen, var den i helt top stand. Jeg handler i hvert fald med Niels n... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har købt en bil hos Ramsdal biler og handlen forløb smidigt og effektivt i overensstemmelse med mine forventninger. Kasper Ramsdal var behagelig at tale med og jeg havde ingen udfordringer med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt en rigtig fin BMW 520d hos Ramsdal Biler af Kasper. Det har været en rigtig fin oplevelse fra første møde, prøvetur, forhandling om pris på bytte bil til underskrevet slutseddel. Bilen... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et godt og trygt sted at handle bil og…

19 de marzo de 2026

Hej Jens Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god og tryg oplevelse hos os.

Tak fordi du valgte os – og du er altid velkommen igen!

Mvh
Niels

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en helt vildt god…

Jeg har haft en helt vildt god oplevelse med Niels fra Ramsdal biler.

Jeg handler i hvert fald med Niels næste gang, god stemning i butikken og nogle søde kollegaer som ved hvad kundeservice betyder!

Jeg kan klart anbefale stedet generelt!

Mvh Luna.

22 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har for nyligt købt en Tesla model Y…

Vi har for nyligt købt en Tesla model Y ved Ramsdal biler. I første omgang blev vi mødt af en meget venlig og servicemindet yngre sælger. De var meget forstående over at vi havde vores baby med og at tingene derfor tog lidt længere tid. Efter en prøvetur fortsatte købet af bilen ved. Kasper som vi også havde snakket lidt med inden da. Kasper var super venlig og reel at snakke med og det var generelt bare en god oplevelse. Der var et par ting på bilen som jeg påpegede at vi gerne så lavet inden vi købte den og Kasper skrev det ned med det samme og sørgede for at det var fikset inden vi fik bilen et par dage efter. Jeg kan ikke rigtig tænke på noget der kunne gøre købsoplevelsen meget bedre 10 ud af 10 herfra 🙌🏻

8 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har købt en skoda Octavia…

Vi har den 16/9 købt en skoda Octavia ved ramsdalbiler.dk ved sælgern Niels.

Han var meget imødekommende fra første sekund på mail. Og vi føler os godt behandlet og Niels tog den tid vi havde brug for.

Fuld anbefaling herfra.

16 de septiembre de 2025

Hej Janick.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os rigtig meget at høre, at I har haft en god oplevelse hos os!

Vi ønsker jer rigtig mange gode køreture i jeres nye Skoda – og husk, at I altid er velkomne til at kigge forbi eller kontakte os, hvis der skulle være noget.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne give en stor og…

Jeg vil gerne give en stor og velfortjent ros til Ramsdal Biler for deres professionelle og imødekommende personale. Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, følte jeg mig velkommen og godt taget imod. Særligt vil jeg fremhæve Niels – en utrolig dygtig og professionel sælger, der virkelig ved sit kram.

Niels var yderst kompetent, lyttende og ærlig gennem hele købsprocessen, hvilket skabte tryghed og tillid. Han formåede at vejlede mig gennem mulighederne og var tålmodig med alle mine spørgsmål, hvilket gjorde oplevelsen både enkel og behagelig.

Jeg er nu blevet den stolte ejer af en ny Skoda Enyaq, og jeg kan kun anbefale Ramsdal Biler til alle, der søger en professionel og personlig købs oplevelse. Tak for den flotte service Ramsdal biler :)

6 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt en Suzuki Swift ved Ramsdal Biler. Jeg havde en tryg og god oplevelse af handlen.
Niels fra Ramsdal biler var behagelig at tale med og vi fik lavet en god aftale.
Det var god service og han tog sig tid til at guide mig ved efterfølgende spørgsmål.

18 de marzo de 2025

Hej Malene.

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at vide, at du følte dig godt taget hånd om, og at vi kunne hjælpe dig på en behagelig og professionel måde.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for assistance fremover.

De bedste hilsner,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.