Inmiddels 2 bestellingen gedaan
Inmiddels 2 bestellingen gedaan. Ik kreeg snelle reactie en goede oplossing voor mijn probleem.
Ik voel me een tevreden klant :))
Ik voel me een tevreden klant :))
De producten (crème, Shea butter, oliën, zeep en tandpasta) voldoen aan de verwachting en ben tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding. Ook goed dat er plasticvrije verpakking en vulling wordt gebruikt.
Het pakket werd bezorgd op de gestelde dag. Alleen enigszins onhandig dat er geen tijdsvak te zien is bij de tracking.
Update nu 22 feb van review 21 jan.
Plots belde Ecco Verde op 31 januari. Ik moest bewijzen dat ik het pakket niet ontvangen had. Blijkbaar werkt Oostenrijks recht andersom. Ik moet een verklaring invullen bij voorkeur in Engels of Duits voor DHL dat ik het pakje niet ontvangen heb.
Maar bij afhalen had ik een handtekening moeten zetten volgens afhaalbericht. Ik kreeg het screenshot van "mijn handtekening" gemaild: daar staat zo'n krulletje als je vroeger op school kreeg als je iets goed gedaan had.
Ik heb als bewijs van MIJN echte handtekening een foto gemaakt van mijn legitimatiebewijs en dit teruggemaild. Geen reactie.
Ik zou per post, 31 jan. verstuurd, die verklaring krijgen die ik voor DHL moet invullen: post uit Oostenrijk doet er 3 werkdagen over en het is nu 22 februari: nog niks ontvangen.
Ik heb alweer twee keer een herinnering gestuurd aan EccoVerde: geen reactie.
Geen pakje geen geld en vrijwel geen contact.
21 jan
Het pakket is niet aangekomen.
Ik heb daarover contact opgenomen via e-mail en via het contactformulier en via chatbericht op Insta. Inmiddels de afgelopen 3 weken een keer of 8, acht!!! Op 1 enkel bericht heb ik een reactie gekregen in het Engels, met een papier wat ik moest uitprinten invullen en ondertekenen en via de post opsturen. Op die manier met klachten omgaan is niet van deze tijd.
Dus tot nog toe geld weg, geen producten en ik ben erg boos. Ik kan geen telefoonnummer vinden om te bellen.
Ik zie dat Trustpilot EccoVerde van deze review op de hoogte stelt via precies hetzelfde e-mailadres waarop ik geen reactie krijg.
2 jaar geleden kreeg je binnen 48 uur een Nederlandstalige reactie.
De service is dus verslechterd: 1 reactie in het Engels: maar ik had nooit besteld als het een Engelstalige site zou zijn met een Engelstalige klantenservice. 2 jaar geleden was dat gewoon anders en vele malen beter.
Niet betrauwbaar.
Heel slecht ervaring met klanten service.
Niet betrauwbaar met informatie. Vaandag is het "je kan je geld terug voor een niet werkende product terug krijgen", morgen is het "nou is het een toegoedbon". Ze houden jou niet op de hoogte van info dan ze hebben eerder beloofd te geven.
Als ik klaar met mijn probleem met hun ben (niet werkende difuser naar maar sommige maanden), nooit meer daar kopen!
Hier krijgen ze en 2 in webshopchecker (ik mag niet het link in de recensie; met Google zoeken aub)
"Is ecco-verde.nl betrouwbaar?
De webshop ecco-verde.nl scoort een 2 op een schaal van 10. Er is dus ruimte voor verbetering(...)"
Ik had een probleempje en dat is goed en snel opgelost. Super fijn. Met ideal of een qr code betalen zou 5 sterren opleveren. Ik vind het overmaken toch best onhandig.
Más información sobre otros tipos de reseñas.