Kvalité reservdelar till bra priser
Kvalité reservdelar till bra priser. Snabb leverans. Rekommenderas.
Ecodrift is a Swedish online store offering electric scooters, e-bikes, and other eco-friendly electric vehicles. We ship across Europe with fast delivery and free shipping.
Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Kvalité reservdelar till bra priser. Snabb leverans. Rekommenderas.
Fantastiskt bra service. Snabb bekräftelse och trovärdig leveransbesked enligt vad de hade lovat. Jag är väldigt nöjd med mitt köp.

Respuesta de EcoDrift
Bad customer experience. Never buy bicycle from Eco drift.

Respuesta de EcoDrift
Mycket bra och trevlig företag. Dem. Hjälpte mig massor och jag valde en skoter som jag sen fick avboka då sambon hade köpt en redan.
Men om ni ska köpa elsparkcykel eller liknande. Tveka inte. Dem hjälper dig på hela resan

Respuesta de EcoDrift
Köpte en elsparkcykel till min son. Var lite osäker kring regelverket. Fick väldigt utförliga svar från ecodrift. Ni får en 5:a för att ni var väldigt tillmötesgående och trevliga.
Motorn är svag I uppförsbackar. Klarar inte av min pendling. Inte tillräckligt kraftfull.

Respuesta de EcoDrift
ÄLSKAR min kickbike, inte hittat märket jag köpte på nån annan webbshop. Det tog ca 2 veckor att få den men är supernöjd med allt.

Respuesta de EcoDrift
Vi köpte 2 stycken av modell T8 PRO och hade med oss på sommar semestern. Väldigt förvånade av hur bra de gick på terräng och svåra vägar. Kan verkligen rekommendera!!

Respuesta de EcoDrift
Fick trevligt bemötande både före och efter köpet.
Rekommenderas varmt!

Respuesta de EcoDrift
Tog kontakt med en säljare och fick snabbt svar och professionell hjälp med de olika modeller de hade att erbjuda och vad som skulle passa mina behov bäst. Det blev en Kukirin G2 som är riktigt grym.
Väldigt nöjd och rekommenderar.

Respuesta de EcoDrift
Más información sobre otros tipos de reseñas.