Escrito por la empresa

Ecodrift is a Swedish online store offering electric scooters, e-bikes, and other eco-friendly electric vehicles. We ship across Europe with fast delivery and free shipping.

4,0

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Fantastiskt bra service

Fantastiskt bra service. Snabb bekräftelse och trovärdig leveransbesked enligt vad de hade lovat. Jag är väldigt nöjd med mitt köp.

13 de marzo de 2026

Respuesta de EcoDrift

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen. Att kunna hålla vad vi lovar och ge våra kunder en trygg och smidig upplevelse är alltid vår högsta prioritet.

Stort tack för ditt förtroende – du är varmt välkommen tillbaka till oss när som helst!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Respuesta de EcoDrift

Thank you for your feedback. We are genuinely sorry to hear that you feel disappointed with your experience.

We would like to respectfully clarify that we have done our best to assist you throughout the process. We responded promptly to your messages on WhatsApp and tried to support you as quickly as possible. When you raised concerns regarding the bike assembly, we also provided guidance and referred you to installation videos to help you assemble the bicycle correctly.

At Eco Drift, we always take customer feedback seriously and we truly regret when a customer feels unsatisfied. Our intention has always been to help and find a solution in a professional and timely manner.

We appreciate your comments and will continue working to improve both our service and our customers’ overall experience.

Kind regards,
Ecodrift

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra och trevlig företag

Mycket bra och trevlig företag. Dem. Hjälpte mig massor och jag valde en skoter som jag sen fick avboka då sambon hade köpt en redan.
Men om ni ska köpa elsparkcykel eller liknande. Tveka inte. Dem hjälper dig på hela resan

16 de diciembre de 2025

Respuesta de EcoDrift

Tack så mycket för dina fina ord och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi uppskattar verkligen din feedback och är väldigt glada att höra att du hade en positiv upplevelse med oss. Även om beställningen senare avbokades på grund av ändrade omständigheter, betyder det mycket för oss att du kände dig väl hjälpt och stöttad genom hela processen.

På EcoDrift strävar vi alltid efter att hjälpa våra kunder från början till slut, och din rekommendation betyder mycket för oss.

Stort tack igen för ditt förtroende och stöd.

EcoDrift

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Motorn är svag I uppförsbackar

Motorn är svag I uppförsbackar. Klarar inte av min pendling. Inte tillräckligt kraftfull.

14 de octubre de 2025

Hej Linda,
Tack för att du delade din upplevelse. Vi har kontrollerat våra register och hittar tyvärr ingen order kopplad till detta namn.

Vi vill gärna undersöka detta närmare om du varit kund hos oss – vänligen kontakta support@ecodrift.se
med ditt ordernummer så hjälper vi dig direkt.

Vi har samtidigt bett Trustpilot att verifiera recensionen för att säkerställa att den är korrekt.

Team EcoDrift

ÄLSKAR min kickbike

ÄLSKAR min kickbike, inte hittat märket jag köpte på nån annan webbshop. Det tog ca 2 veckor att få den men är supernöjd med allt.

14 de octubre de 2025

Respuesta de EcoDrift

Tack snälla för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du älskar din kickbike och att du är supernöjd med ditt köp. Vi uppskattar också ditt tålamod med leveranstiden, och är väldigt glada att produkten levde upp till dina förväntningar.

Stort tack för ditt förtroende och för att du valde att handla hos oss.

Eco Drift

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi köpte 2 stycken av modell T8 PRO och…

Vi köpte 2 stycken av modell T8 PRO och hade med oss på sommar semestern. Väldigt förvånade av hur bra de gick på terräng och svåra vägar. Kan verkligen rekommendera!!

26 de junio de 2025

Tack så mycket för din fina recension! 🙏
Vad roligt att höra att ni är nöjda med era T8 PRO och att de fungerade så bra även på tuffare underlag. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och önskar er många fler härliga turer framöver!

Toppen!

Fick trevligt bemötande både före och efter köpet.
Rekommenderas varmt!

9 de septiembre de 2025

Tack så mycket för din fina recension! 🙏
Vi är glada att du är nöjd med bemötandet både före och efter köpet. Tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka!

Mycket nöjd

Mycket trevlig personal samt bra service

10 de septiembre de 2025

Respuesta de EcoDrift

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🙏
Vi är glada att du uppskattar vår personal och servicen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grym service! Väldigt professionella rekommenderas.

Tog kontakt med en säljare och fick snabbt svar och professionell hjälp med de olika modeller de hade att erbjuda och vad som skulle passa mina behov bäst. Det blev en Kukirin G2 som är riktigt grym.
Väldigt nöjd och rekommenderar.

19 de septiembre de 2025

Tack så mycket för din fina recension! 🙏
Vi är glada att höra att du fick snabb och professionell hjälp och att du är nöjd med din Kukirin G2. Tack för rekommendationen, och vi hoppas att du får många härliga turer framöver!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.