EerlijkEten Opiniones 549

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

(Edit: Excuses ontvangen en de kwestie twee dagen later opgelost. Ze hebben beloofd dat dit niet meer zal gebeuren, dus we zullen wel zien. Ik ga het vanaf nu in de gaten houden.) Toen ik had nagekek... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelling verliep vlot, werd op tijd geinformeerd over de dag en tijdstip van de bezorging. ! artikel was uitverkocht, maar werd bij de 2de bestelling verrekend. De producten zijn van heel go... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het vlees is van goede kwaliteit. Ik heb voornamelijk kip en ossenstaart besteld. Ik twijfel alleen aan de claim of alles zo natuurlijk is als ze beweren. Het probleem is alleen als er wat misgaat... Ver más

Información sobre la empresa

1. Comida a domicilio

Escrito por la empresa

Ontvang iedere week verse producten direct van het land. Geniet van honderden recepten en proef de smaak van Eerlijk Eten. Van EerlijkEten krijg je geen afgewogen zakjes pijnboompitten en afgemeten tomatenpuree. Wij geloven in gezonde basisproducten én de vrijheid om zelf te kiezen wat je daarmee doet. Daarom krijg je van ons iedere week een box met verse Nederlandse producten: vlees, groente, fruit, koolhydraten en soep. De basis voor drie of vier maaltijden. Je kan zelf kiezen wat je kookt, maar kan ook één van onze honderden bijpassende recepten volgen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

128 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Puur vlees zonder onnodige toevoegingen

We hebben al meerdere keren besteld en het vlees proeft echt heerlijk. Wij steunen de Nederlandse boeren graag. Jammer dat de boeren keer op keer aangevallen worden door linkse kliek met hun overdreven stikstofbeleid. Het vlees is puur zonder allerlei onnodige toevoegingen. Het vlees wordt snel en bevroren geleverd.

26 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn eerste bestelling was bij levering…

Mijn eerste bestelling was bij levering niet compleet. Ik heb direct een e-mail gestuurd, maar hier geen reactie op ontvangen. Ook op een tweede e-mail bleef antwoord uit, inmiddels zijn we alweer keen week later. Dit was mijn eerste en meteen laatste bestelling bij dit bedrijf.

17 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uiteindelijk heel goed geholpen door de klantenservice Ik ben nu zeer tevreden ❣️👍😃

Qua klantenservice gebeurt er helemaal niets.
Ik had een bestelling. Er waren vier dingen niet goed. In plaats van drie barbecues halve kip, kreeg ik drie halve kip kerrie. En één halve kip die was niet meer vacuüm verpakt.

Vandaag dinsdag 23 juni 2026 rond 4:10 uur zeker 8 keer gebeld met twee verschillende nummers maar niemand neemt op. Er wordt zelfs gewoon opgehangen/afgebroken.
Heel jammer. Biefstuk ossenhaas was subliem echt van een hele mooie kwaliteit. Ik had via de mail ook gecomplimenteerd hierover. Maar ook na twee mails geen bericht terug helemaal niets.
Wel de reclames.
Groetjes Lea.
Nou het is nu inmiddels 1 juli 2026. Vorige week ben ik netjes teruggebeld en ik zou het geld teruggestort krijgen. Na een paar dagen toch weer gebeld en toen bleek het dat het een te goed was als ik weer wat ging bestellen.
Uitgelegd dat ik toch liever het geld op mijn rekening wil en na twee dagen had ik het geld weer terug ❣️👍😃

Ik heb hier op deze site nogal veel gelezen over gewicht dat dat niet altijd klopte dus dat zal ik ook in de gaten houden tot nu toe heb ik dan nog niet gedaan.

Ik steun wel dit initiatief en het idee erachter. 🚜 En eerlijk die halve kippen barbecue die zijn super super lekker, echt een aanrader en makkelijk want het is al gaar ❣️👍😋

Ik ben tevreden over de klantenservice. Het is een nieuw bedrijf dus geef ze een kans ❣️😉🍗

23 de junio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Goed vlees, slechte service

Het probleem is alleen als er wat misgaat. Vaak het is vlees te licht. Maar de laatste keer was mijn bestelling van bijna €200 ontdooid geleverd en ik probeer al een week contact op te zoeken voor compensatie. Ik hoor maar niks.

23 de junio de 2026

De bestelling verliep vlot

! artikel was uitverkocht, maar werd bij de 2de bestelling verrekend.
De producten zijn van heel goede kwaliteit.
Is zeker een blijvertje in ons huishouden.
Vr. Groetend . Een tevreden klant.

13 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel jammer,het vlees is super.

Heel jammer,het vlees is super.
Ik heb het lang volgehouden maar de bezorging van trunckers is niet te doen.
Als ze andere bezorging regelen zou ik het nog eens overwegen.

9 de junio de 2026

Goud

Makkelijk te bestellen, goede bezorgservice, top verpakt… en producten,….om je vingers bij af te likken!!!

8 de junio de 2026

Respuesta de EerlijkEten

Geweldig om te horen! Enorm bedankt voor je mooie recensie.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed verpakt

Goed verpakt. De soepen moet ik nog proeven, daar kan ik niets over melden.
Alleen de bezorging door Trungkrs was waardeloos.
De bezorgers kunnen niet lezen en instructies opvolgen.

4 de junio de 2026

Respuesta de EerlijkEten

Goedemorgen, bedankt voor de recensie!

Klachten over de bezorging nemen we serieus en proberen we altijd zo goed mogelijk te verhelpen. Helaas ligt dit vrijwel volledig buiten onze macht. Heeft u de bestelling wel in goede orde ontvangen? We horen het graag als we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn.

Als dit (klacht over Trunkrs) uw enige verbeterpunt is, hopen we dat u de recensie nog van 4 naar 5 sterren zou kunnen aanpassen.

In elk geval bedankt voor uw terugkoppeling!

Groetjes, John van team EerlijkEten

Weer genoten van de BBQ Box XL

Weer genoten van de BBQ Box XL! 🔥🥩 Altijd goed gevuld, lekker vlees en topkwaliteit. Inmiddels een vaste favoriet hier in huis. Ga zo door! groetjes Freek

22 de mayo de 2026

Respuesta de EerlijkEten

Geweldig! Bedankt voor de mooie review. Geniet ervan!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisch geholpen door Guus van de…

Fantastisch geholpen door Guus van de klantenservice. Hij heeft het probleem snel opgelost en het vlees was ern 10 uit de 10. Ik ga zeker opnieuw bestellen!

22 de mayo de 2026

Respuesta de EerlijkEten

Super om te horen! En enorm bedankt voor de mooie recensie. We zullen het schouderklopje doorgeven aan Guus! ;)

Groet, Luc van EerlijkEten

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heerlijk vlees, alleen de randvoorwaarden zorgen voor 1 ster aftrek

Wij hebben nu voor de 2e keer besteld en zijn tevreden.
Vooral de kipfilet smaakt veel beter dan die van AH, Vomar, Dekamarkt en Dirk van de Broek!
Bezorging ‘s avonds vind ik wat minder, liever overdag, en de piepschuim verzenddoos zou nèt iets kleiner mogen omdat het in de restafval container moet (en niet in de plastic container) en de opening daarvan is net wat kleiner dus sta je bij de container met rondvliegend piepschuim die doos kleiner te maken.
Verder erg fijn dat de prijzen voor ons in ieder geval goed te betalen zijn, en de wetenschap dat het van Nederlandse boeren afkomt, die we niet alleen met een duim omhoog willen sponsoren maar graag in ons land willen behouden!

11 de mayo de 2026

Respuesta de EerlijkEten

Bedankt voor de uitgebreide en positieve reactie! Geweldig om te horen dat de producten goed bevallen en dat onze missie om de boeren te steunen door u wordt onderschreven.

Wat betreft het verbeterpuntje: helaas zijn onze opties qua bezorgdiensten (zeker met bevroren levering) beperkt, vandaar dat onze pakketten in de avond bij mensen thuis worden gebracht.

Onze piepschuimen dozen zijn nodig om de producten diepgevroren te leveren. Deze hebben we in verschillende formaten, maar bij een reguliere boodschappendoos is dat al snel een doos van formaat.

We zoeken altijd naar punten om te verbeteren en waarderen deze feedback dan ook zeker! Als we de mogelijkheid vinden om de verpakking te vergemakkelijken, dan zullen die stap direct zetten.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.