Eerlijke WOZ heeft mij op een transparante wijze meegenomen in een (juridisch) proces, dat meerdere maande in beslag neemt. Zonder vooruitbetaling, wel met een overeenkomst dat bij succes er door mij... Ver más
La empresa ha respondido
Meldt dat er eisen gesteld worden aan de gsm anders kan betaling niet plaatsvinden! Indien mensen ( zoals ik) al 13 jaar geen inkomen hebben ivm mantelzorg is nieuwste apparatuur onmogelijk! Mantelzo... Ver más
La empresa ha respondido
Ik was het helemaal vergeten dat ik ons had aangemeld bij hen........pas veel later ontvingen wij diverse verslagen die (kennelijk) door Eerlijke WOZ uitgevoerd waren. Daarin werd heel duidelijk besch... Ver más
La empresa ha respondido
De no cure no pay aanpak sprak me erg aan. De begeleiding om informatie aan te leveren voor de WOZ verlaging was duidelijk. Ook werd er duidelijk gecommuniceerd over de genomen stappen naar de Geme... Ver más
Escrito por la empresa
Johan Huizingalaan 763A, 1066 VH, Amsterdam, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Ondanks een registratie bij postfilter (waar ze zelf naar verwijzen) sturen ze spam per post! Erg onprofessionele partij dus!

Respuesta de Eerlijke WOZ
Het bezwaar wat Eerlijke WOZ indiende bij de gemeente stond vol met fouten en verkeerde aannames. Bezwaar werd ongegrond verklaard. Verzoek bij Eerlijke Woz ingediend om in beroep te gaan. WERD AFGEWEZEN. Ben uiteindelijk zelf met succes in beroep gegaan. En mijn WOZ ging terecht omlaag. Nu claimt eerlijke WOZ toch nog de € 620,00. Zo eerlijk is dit niet, als je besluit niet verder te procederen. In een reactie stelt Eerlijke WOZ dat de verlaging om het onderhoud ging. Dat is foutief. De verlaging kwam omdat het appartement slecht gesoleerd is. Snel geld wil Eerlijke WOZ incasseren, zonder veel moeite te doen. En dat voor € 620,00. Schandalig.

Respuesta de Eerlijke WOZ
Communicatie is goed opgeleverde resultaat is minder lonend dan gedacht.

Respuesta de Eerlijke WOZ
Goede communicatie. Tevreden met het resultaat en de afhandeling van het traject.

Respuesta de Eerlijke WOZ
Duidelijke omschrijving van wat ze voor je kunnen doen. Heldere communicatie gedurende het toch wel lange traject. Daarbij ook nog een klein resultaat behaald

Respuesta de Eerlijke WOZ
Ik ben zeer tevreden over het behaalde resultaat. Het is meer dan ik had verwacht. Dit had ik zelf waarschijnlijk niet bereikt.

Respuesta de Eerlijke WOZ
Het heeft lang geduurd, maar het is gelukt. Alleen de brief van Concensus was niet duidelijk over de teruggaaf. Ik dacht een foutje. Na ontvangst van uw brief ontdekte ik waarom het bedrag zo hoog was. Bedankt.

Respuesta de Eerlijke WOZ
Grote woorden en verwachtingen vooraf.
Veel relevante foto's aangeleverd.
Resultaat.....nul komma nul.

Respuesta de Eerlijke WOZ
Ja, het klopt dat ze onze WOZ een klein beetje omlaag hebben gekregen. Toch voel ik me een beetje opgelicht zonder een goede verklaring. Ik heb best wel veel gegevens aangeleverd. Het voelt alsof er door eerlijkewoz.nl voor een gemakkelijke weg gekozen is en daar een standaard verlaging uit is gerolt. Om eerlijk te zijn had ik er iets meer van verwacht. Zou ik dit nog een keer doen? Nee, ik denk het niet.

Respuesta de Eerlijke WOZ
Eerlijke WOZ is oneerlijk; de marginale belastingverlaging t.g.v. de matige waardevermindering WOZ staat in geen verhouding tot de betaling van de proceskosten aan “eerlijke” WOZ. In mijn geval bijna het tienvoudige.

Respuesta de Eerlijke WOZ
Mijn WOZ waarde is een stukje gedaald.
Dat scheelt me jaarlijks toch wel wat ...
De communicatie was duidelijk.

Respuesta de Eerlijke WOZ
Dit bedrijf komt zijn afspraken keurig na. Duidelijke informatie en in mijn situatie succesvol bemiddeld.

Respuesta de Eerlijke WOZ
Goed resultaat behaald en zelf weinig hoeven te doen

Respuesta de Eerlijke WOZ
Kende het bedrijf niet maar kwam prima over en betrouwbaar