Fantastisk forløb igen med salg og køb… Endnu engang stor TAK til Palle fra Ejendrøm Blåvand for et fantastisk forløb med skuffesalg i Vejers Strand, og med et vellykket køb i Blåvand. Altid k... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Efter at have boet i min bolig i 34 år, skulle jeg for første gang igennem et boligsalg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse end hos Ejendrøm Esbjerg. Lasse har gennem hele forløbet være... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft fornøjelsen af at bruge ejendrøm Esbjerg og Bramming i forbindelse med mine køb- og salgsprojekter gennem tiden. Denne gang var det Lars fra Bramming kontoret, der stod for skud, og det... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtig god oplevelse med salg gennem Ejendrøm i Bramming. Professionelle, kompetente og meget behagelige ejendomsmæglere, som vi var i tæt dialog med under hele forløbet. Stor ros og varm anbefaling... Ver más
Información sobre la empresa
- ejendroem.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de ejendrøm
Very helpful in every question
Very helpful in every question, always answering fast and structured, I have had a very good experience with your company. Very positive people, good and comfortable atmosphere.
The only thing I can say, thank you for collaboration, your time and energy.

Respuesta de ejendrøm
Super service og god forståelse for…
Super service og god forståelse for hvad vi jagtede

Respuesta de ejendrøm
fleksibel og hurtigere til book ny tid til fremvisning
100 % lars! Fra ejendrøm Bramming! ærlig/og på under 3 månder! havde vi fundet frem til mit drømmehus!
og da tillid har været i top/fra dag et af! købt jeg huset samme dag! og de var super søde. og hjælpsom rasten af ejendrøm/ team! så jeg kan kun anbefale ejendrøm!

Respuesta de ejendrøm
Mit fantastiske møde med ejendrøm
Jeg havde svært ved at bestemme om jeg skulle sælge eller ej 😊 Jeg kørte forbi ejendrøm Bramming, og besluttede at gå ind 😊
Fra jeg trådte ind ved ejendrøm Bramming og til huset var solgt, har jeg kun oplevet et fantastisk team af søde og dygtige mennesker fyldt med kompentencer og faglighed ! Jeg vil til hver en tid anbefale ejendrøm for de er der for deres kunder og lytter 🥰

Respuesta de ejendrøm
De var aktive i salgsarbejdet.
De var aktive i salgsarbejdet.
Det betød at en ny køber fik et dejligt hus

House Sale
The service was amazing and kept us informed all the way through till the house was sold. Would highly recommended Lasse and Jacob as realtors
Thank you for great service

Respuesta de ejendrøm
Information og kommunikation er iorden
Information og kommunikation er iorden, efter lasse's ankomst gik det stærkt med salget. ;)

Respuesta de ejendrøm
Tak for en kanon service😃 alt spillede…
Tak for en kanon service😃 alt spillede bare 😉
Mvh Rasmus

Professionel håndtering af salget
Professionel håndtering af salget. Venlig og imødekommende personale

Respuesta de ejendrøm
Kanon service fra start til slut
Kanon service fra start til slut, et specielt tak til Nanna som har været guld værd i hele processen! Hun er dygtig, smilende, behagelig og meget ærlig person😊
Hold på hende Ejendrøm ⭐️

Professionel!
Super professionel service. Godt lokalkendskab. Har også brugt dem til køberrådgivning, vi har følt os helt trygge.

Respuesta de ejendrøm
Ikke kompetente nok til opgaven.
Køber sprang fra købsaftale efter fristens udløb. Vi skulle selv finde og betale en advokat i sagen.
Ejendrøm trak sig herefter fra salget, med begrundelsen “de var ikke kompetente nok til opgaven”.
Lejlighed i Esbjerg C

Hurtig handel.
Hurtig handel.
Rigtig god information.
Hjælp vedr. søgning af andel bolig.

Fantastisk ejendomsmægler
Fantastisk ejendomsmægler - har nu købt 2 huse her og solgt et.
Virkelig professionel ejendomsmægler.

Frisk og nede på jorden
Det er et frisk team. føler der har været god service under hele forløbet

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.