Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Småkagerne er simpelthen fantastiske, men kan ikke give 5 stjerner for alle vores favoritter er forsvundet bl.a. Pistacie cookie Lakrids cookie Chokolade drage cookie Og så er ingen af mine bø... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Altså smagen er virkelig god, nok nogle af de bedste cookies jeg har fået, fik rumkulge og føldebolle, og vil rigtigt gerne have haft flere, men prisen, altså for mig er de ikke mere værd end 40kr,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Overordnet en god oplevelse med gode cookies og hurtig levering. Men der var fejl i ordren, og kundeservice har ikke reageret, hvilket trækker ned.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wir haben in New York die berühmten Crumble Cookies probiert und ich muss sagen, im Vergleich.... SIND DIESE HIER 1000X BESSER!!! ❤️ Man schmeckt die Zutaten und nicht nur den Zucker. Sie sc... Ver más

Información sobre la empresa

1. Panadería
  2. Pastelería
  3. Tienda de galletas
  4. Bufé de dulces y postres
  5. Repostería

Sobre Ejvinds

Escrito por la empresa

Vi bager, pakker og sender friskbagte Cookies direkte til din dør!

Ejvinds Bageri blev grundlagt i 1956, og drives stadig af familien.

I 2020 startede vi "Homemade Cookies by Ejvinds", som er vores hjemmeside, hvor du kan bestille friskbagte Cookies, som vi bager natten efter du har bestilt, og sender samme dag som de er bagt.

Kvalitet, traditionelt håndværk, og gode råvarer er vores motto, og det går gennem alle vores produkter.

På vores hjemmeside kan du se mange forskellige Cookie varianter, som du kan blande frit imellem, så du kan få den Cookie-boks som passer perfekt til dig.

Vi udvikler nye Cookies hver måned, så du altid kan komme tilbage og bestille en ny smagsoplevelse.

Vi glæder os til at se dig på vores hjemmeside.
Mvh. Familien Ejvinds

1 estrella

Ha contestado el 12% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ikke modtaget cookies

Der er købt og betalt en adventsjulekalender, men der er ikke modtaget gaven til 2. advent og det er 2. advent i dag. Virkelig trælst at stå uden nogen adventsgave at give, når der er købt denne dyre adventskalender og man følte sig sikker. Jeg håber at Ejvinds bageri vender tilbage med en rigtig god forklaring og en stor kompensation! For det er virkelig dårlig stil og en kæmpe skuffelse!

Super.

Skide gode cookies og lige så god kundeservice ved dårlige leveringer fra fragtfirmaer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laaaaaang leveringstid og ringe service fra support.

Har i søndags bestilt 8 cookies, står i dag fredag og har stadig ikke modtaget noget, har været i forbindelse med support, som har tilbudt at refundere pengene eller jeg kan vente på at mine cookies kommer, kigger jeg på mit tracking nr fra Ejvinds står der at ordren er annulleret, kigger jeg på dao står der den er på vej, ved ikke lige hvad jeg skal forholde mig til, men det er ringe ift. de reklamere med at det tager 1-2 dage for levering. Nu er jeg spændt på om der kommer noget i dag, og de er ikke imødekommende for kompensation for den lange leveringstid tid, så det er sidste gang jeg har bestilt derfra, som det ser ud lige nu.

Cookies

Vi har smagt flere åh jeres helt fantastiske Cookies ❤️ men jeres julecookies slår dem alle, den er helt fantastisk, smagene er vel til pas og godt afstemt ❤️ jeres cookies med salt karamel er også helt i top, sammen med jeres Skonnert franskbrød ❤️

25 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg håber Ejvinds vil tilgive en dårlig…

Jeg håber Ejvinds vil tilgive en dårlig anmeldelse..fik sidste fredag en pakke med dejlige Cookies, dog kun halvdelen,fejl i pakke system.Det har Ejvinds så rådet bod på i dag...Har sendt mig en omgang cookies.. denne gang hele bestillingen 😘...så super mange tak til Ejvind,har nu ialt modtaget 12 cookies 👍👍😎..Konge

14 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende oplevelse og manglende kompensation

Min veninde og jeg kørte til Ejvinds i Blåvand i går, efter at have tjekket deres åbningstider via Google, hvor der stod, at de havde åbent til kl. 18.00. Vi ankom kl. 17.05 efter en 36 minutters køretur – til en lukket butik. Det var en stor skuffelse, især når vi havde gjort os umage med at tjekke åbningstiderne.
Vi kontaktede Ejvinds support dagen efter for at gøre dem opmærksomme på fejlen i deres Google Business-profil og forklare vores situation. Vi foreslog, at de kunne tilbyde gratis fragt som en lille kompensation – men det kunne de ikke. Det eneste tilbud var gratis fragt ved køb af 8 cookies, hvilket føltes som en meget lille gestus i forhold til den ulejlighed, vi havde haft.
Det mindste man kunne forvente, når man gør en virksomhed opmærksom på en fejl, og har haft en dårlig oplevelse som følge af den, er en undskyldning og en lille kompensation. Det var desværre ikke tilfældet her. Dårlig service og manglende forståelse for kundens oplevelse.

10 de noviembre de 2025

Cookie monsteret

Første gang jeg skulle bestille, havde de kun deres æsker med otte styk - Hvilket var lige rigeligt til mig. Så da jeg så at de havde fået en æske, hvor det var muligt at bestille fire styk, skyndte jeg mig at lave en ordre!

Da min æske kom skyndte jeg mig at hente den - og var desværre ikke opmærksom. Da jeg kom ud i bilen kunne jeg se at tapen havde været skåret op, og min frygt blev en realitet - Der manglede en cookie!

Jeg var ærligtalt i chok, og forsøgte derfor at ringe til deres support som desværre havde lukket. Jeg skyndte mig at sende en mail, og dagen efter fik jeg hurtigt svar fra Celine.

Hun beklagede mange gange og ville afsende en ny æske. Det er bare kanon god kundeservice, når det ikke er deres skyld at andre mennesker åbner pakkerne og tager fra dem.
Jeg fik sendt fire nye lækre cookies, allerede dagen efter jeg havde skrevet med Celine! Tusind tak Ejvinds, for god kundeservice og lækre cookies!

29 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

We love almost all types of fresh…

We love almost all types of fresh backed cookies. They are the best.

And you don't need to drive to Denmark weekly but can order them to come to your home ... we did it already sometimes and will for sure do it again and again.

1 de noviembre de 2025

Nul stjerner til Ejvind i Henne Strand

110 kr for to tørre cookies som sælges af et par ekspedienter som tilsyneladende meget hellere vil ligge hjemme på sofaen og glo TikTok.
Hvis man som forretning, uden at blinke, vælger at tage 110 kr for sådan to stykker tør kage så forventer jeg som kunde at få en god og professionel betjening. Men nej, ikke hos Ejvind i Henne. Her møder du personale som nærmest vender øjne når man som kunde spørger ind til produktet. I må da meget undskylde vi formastede os ind i jeres forretning og købte et par kager, men bare rolig - det kommer så ikke til at ske igen!

15 de octubre de 2025

Sublim service

Sublim service! Intet mindre. Ejvinds sendte en ny omgang cookies uden beregning, da min pakke forsvandt ved Dao.
Kagerne smager himmelsk - ny bagte og friske. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller dem.

17 de octubre de 2025

Jeg bestilte cookies for 300 kr

Jeg bestilte cookies for 300 kr. søndag ved midnat. Tirsdag modtog jeg en mail med et DAO-trackingnummer, men da det blev fredag, havde jeg stadig ikke modtaget pakken. Jeg kontaktede jer og fik besked om, at forsendelsen desværre var forsvundet undervejs. Det er rigtig ærgerligt, men jeg blev tilbudt enten at få pengene retur eller at få tilsendt nye cookies. Da jeg ikke ønskede at vente yderligere fem dage, valgte jeg at få pengene tilbage.

Efter min mening ville det have været rimeligt både at refundere beløbet og samtidig sende en ny æske cookies som kompensation. Det havde givet mig lyst til at handle hos jer igen. Desværre bliver dette min første og sidste oplevelse hos Ejvinds.

5 de octubre de 2025

Total dårlig oplevelse

For 2 kop varm cacao og 2 stykker tør kage, og endda en regning på 210 kr. det er dælme bondefangeri og så at det var så TRÆLS en oplevelse.
Ekspedient står og danser til musikken som larmer i radioen, hun står og roder i sit hår og tager kagerne uden handsker. Virkelig klamt

Kommer aldrig der igen.

4 de octubre de 2025

Min erfaring.

Cookiesne er fine nok.

Dog meget skuffet over de nye brookies, virkelig ikke pengene værd, og smagte ikke specielt godt.

27 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hår i cookie

Jeg købte en æske til min far og da han ville dele en cookie i to, så er der simpelthen et hår inde i cookien !!! Jeg skrev til dem og sendte et billede, men vi hørte aldrig noget fra dem. Super ulækkert og håber ikke der var hår i de andre, som ikke blev skåret over. Smagen var dog super. Men vi smed de sidste to ud, da vi opdagede håret

5 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.