Svar fra kunneservice pga klage over klokkelarm efter kl 21. Sirat: "Mange tusind tak for de fremsendte adresseoplysninger. Jeg sender dem straks videre til depotet som vil notere at klokken ska... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg ville egentlig give én stjerne for jeres alt for insisterende klokketerror midt i ungernes puttetid, det ses igen og igen. Chaufføren gør at jeg ender på 2 stjerner. Vi købte faktisk købte is... Ver más
La empresa ha respondido
Sad en weekend og havde brug for størrelse på æske med islagkager. Sendte forespørgelse til kundeservice, og havde svar efter 2 timer, Super service på en weekend. Hilsen Donald
Enestående service fra Sebastian! Det er sjældent, man møder en person, der spreder så meget glæde, som Sebastian fra Hjem-is gjorde i Hjørring i dag. Han leverede ikke bare is; han leverede en ople... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Productos de alimentos
- Proveedor de postres congelados
- Fabricante de comida congelada
- Tienda de congelados
- Heladería
Escrito por la empresa
For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.
Información de contacto
Gunnar Clausens Vej 34, 8260, Viby J, Dinamarca
- info@hjem-is.dk
- www.hjem-is.dk
Ha contestado el 69% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fin service fra kundeservice
Fin service fra kundeservice, 5 stjerner for personalet. 0 stjerner for vegan sortiment
Holder i tomgang i miljøzonen. Lydforurener lokalområdet med deres klokkeringning.
Holder i tomgang i miljøzonen.
Lydforurener lokalområdet med deres klokkeringning.
Sad en weekend og havde brug for…
Super service på en weekend.
Hilsen Donald
Respektløs
Trods adskillige henvendelser respekterer de ikke mit ønske om ikke at holde ved mit hus.
Gå nu konkurs istedet for at kører og…
Gå nu konkurs istedet for at kører og ringe med klokken i 90 min i et område med små sovende børn til middag, og om aften kl 21. Ingen køber jeres is til 4x prisen. Luk jeres elendige koncept.
Lækre is og skøn betjening af Lasse fra…
Lækre is og skøn betjening af Lasse fra Hillerød :)
Til dig som påkørt mig i onsdags du har…
Til dig som påkørt mig i onsdags du har ikke en gang forsøgt og undvige mig og så står du og lyver med og sige du snakket i telefon det passer ikke nu står jeg og skal betale 6000 kr som jeg synes du skal betale
Svar fra kunneservice pga klage
Svar fra kunneservice pga klage over klokkelarm efter kl 21.
Sirat:
"Mange tusind tak for de fremsendte adresseoplysninger.
Jeg sender dem straks videre til depotet som vil notere at klokken skal dæmpes ud fra din adresse.
Vores retningslinjer er at vi må ringe til kl 21:30"
Jeg synes simpelthen ikke, at opsøgende gadesalg med larmende klokke bør finde sted så sent om aftenen.
Isene var kolde og lige til døren
Isene var kolde og lige til døren. Ny ismand Amos fik vist lidt mere ned i fryseren end der kunne være, men så måtte vi jo spise resten...... Perfekt til en sommerdag. Gerne mere med jordbær tak.
Super smag og kvalitet
Købte en pakke "Amerikaner Isvafler til…
Købte en pakke "Amerikaner Isvafler til kr. 109,- angiveligt indeholdende 8 vafler. - Ved åbning af pakken viste indholdet sig at være 4 stk.
Er ved reklamation blevet tilbudt kreditering eller efterlevering af de manglende 4 stykker, samt en beklagelse.🥴
EKSTREM DÅRLIG SERVICE
Jeg skriver til jer fordi at jeg i søndags den 26 april var ude ved jeres is bil og gerne ville købe is men da jeg kom ud og gerne ville købe is hos jeres is bil der var der ikke nogen der kom ud af bilen og jeg stod så man kunne se mig men ved kommende i bilen valgte/ gad ikke at komme ud af bilen og kørte igen selv om jeg stod og kikkede på bilen hvad jeg gerne ville have men chaufføren i bilen valgte bare og køre uden at betjene mig dette skete på lindegårdsvej i vænget 25- 35 i 5450 Otterup i burde virkelig stramme op på jeres service når i kører i de biler og værer mere service mindet og ikke bare ligeglad med kunder der gerne ville have haft is hos jer
håber at høre fra jer
Mvh en meget skuffet kunde
Vi er så glade for vores ismand Mikkel.
Vi er så glade for vores ismand Mikkel.
Han giver den beste betjening og er altid så venlig og imødekommende.
Vi elsker jeres is, her i Smørum.

Respuesta de Hjem-IS
En Rigtig søde kundeservice at hjælpe…
En Rigtig søde kundeservice at hjælpe med at svare spørgsmål. Tusind tak ! 😊

Super oplevelse
Jeg bliver simpelthen nød til at give jer 5 stjerner på grund af jeres chauffør Laurids, som gav en fantastisk service her i Hellerup til mig og mine børn.

Respuesta de Hjem-IS
Virkelig god kundeservice i forbindelse…
Virkelig god kundeservice i forbindelse med en fejllevering

Respuesta de Hjem-IS
Jeg ville egentlig give én stjerne for…
Chaufføren gør at jeg ender på 2 stjerner. Vi købte faktisk købte is fra jer i dag omkring kl. 19.45 på Signalet i Ringsted og det var simpelthen den flinkeste dame som også har forstået en vigtig pointe - du behøver ikke fortsætte klokkeriet når du kører derfra igen.
Super service.

Klokke der larmer
Jeg kan ikke udtale mig om deres is. Men har talt med kundeservice, da jeg er utilfreds over de kommer 19.30-20 og ringer med deres klokke, så de vækker børn. Kundeservice var søde og behjælpelige. De lovede, de ville dæmpe klokken. Min definition af “dæmpe” en klokke, er tilsyneladende ikke den samme som chaufførens. Eftersom det stadig kan høres i hele området og han holder på privat parkeringsplads og ringer med klokken. Jeg er forundrer over det er tilladt, så sent at køre rundt med en klokke. Hvilke andre butikker vil vi tillade gør det? Det er skam hyggeligt og jeg forbinder det også med barndomsminder, men kl 19.30-20. det er ikke i orden (også selvom I kom senere grundet travlhed. Det er ikke første gang det er sket.)
Anmeldelse: Sødt og forstående kundeservice, men manglede tilfredsstillende handling bare de lovende ord

Respuesta de Hjem-IS
Let og overskueligt at finde de ønskede…
Let og overskueligt at finde de ønskede varer.
Leveres som aftalt 👍

Serviceminded
Amos var sød og venlig overfor både børnene og hunden

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.