Småkagerne er simpelthen fantastiske, men kan ikke give 5 stjerner for alle vores favoritter er forsvundet bl.a. Pistacie cookie Lakrids cookie Chokolade drage cookie Og så er ingen af mine bø... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Altså smagen er virkelig god, nok nogle af de bedste cookies jeg har fået, fik rumkulge og føldebolle, og vil rigtigt gerne have haft flere, men prisen, altså for mig er de ikke mere værd end 40kr,... Ver más
Overordnet en god oplevelse med gode cookies og hurtig levering. Men der var fejl i ordren, og kundeservice har ikke reageret, hvilket trækker ned.
Wir haben in New York die berühmten Crumble Cookies probiert und ich muss sagen, im Vergleich.... SIND DIESE HIER 1000X BESSER!!! ❤️ Man schmeckt die Zutaten und nicht nur den Zucker. Sie sc... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Ejvinds
Escrito por la empresa
Ejvinds Bageri blev grundlagt i 1956, og drives stadig af familien.
I 2020 startede vi "Homemade Cookies by Ejvinds", som er vores hjemmeside, hvor du kan bestille friskbagte Cookies, som vi bager natten efter du har bestilt, og sender samme dag som de er bagt.
Kvalitet, traditionelt håndværk, og gode råvarer er vores motto, og det går gennem alle vores produkter.
På vores hjemmeside kan du se mange forskellige Cookie varianter, som du kan blande frit imellem, så du kan få den Cookie-boks som passer perfekt til dig.
Vi udvikler nye Cookies hver måned, så du altid kan komme tilbage og bestille en ny smagsoplevelse.
Vi glæder os til at se dig på vores hjemmeside.
Mvh. Familien Ejvinds
- ejvinds.dk
Ha contestado el 12% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service og gode cookies
God service, dejlige cookies. Håber ikke I holder op med at have Dubai og guf cookien de var så lækre.
Skuffende oplevelse
Bløde cookies, der alle smager af det samme søde topping. Pistacien har intet med pistacie at gøre og lemon curd cookien var pakket med papir ovenpå hvor alt fyldet så hang fast i. Salt karamel med overtrukket chokolade var okay men stadig alt for blød. Alt i alt en meget dyr skuffelse!!
Det er første gang vi har bestilt
Det er første gang vi har bestilt, men absolut også sidste gang. Selve cockien var blød - som en gammel småkage og toppingen knasede som sukker der ikke er opløst- alt alt for sødt og bestemt ikke at anbefale.
Vi prøvede dem alle 8 men ingen blev spist op - til gengæld smidt ud.
Fantastiske lækre cookies og hurtig…
Fantastiske lækre cookies og hurtig levering. Bestilte sent onsdag aften og fredag eftermiddag kunne de afhentes i pakkeshop til weekendhyggen!
Jeg var skeptisk om de var så store og fyldte i virkeligheden som på div. videoer. Det var de, så ingen skuffelse her!
Startede ikke så godt
Startede ikke så godt. En levering blev forsinket og pga. ferie (hvor de skulle have været med), lå de i posthuset en uge før vi fik dem. Skuffet skrevet jeg til Ejvinds og fik hurtigt svar. De var enige i at vi selvfølgelig skulle have friske cookies så da jeg kom hjem igen var der friske cookies på vej. Fejl sker men det ikke altid det bliver håndteret ordenligt. Ejvinds beviser der har styr på kundeservice! Produktet var også 10 ud af 10. Kan ikke andet end at anbefale det til alle. Måske nogen vil synes prisen er høj men det er alle pengene værd.
Mega Cookies !!!
Mega Cookies !!!
Groß und lecker 😋! Gerne mal wieder !
Sen levering
Den 11 februar bestilte jeg 8 cookies, som jeg håbede ville komme senest fredag den 14 til mig og min kærestes tur til Sverige.
Den 12 fik jeg 2 e-mails, der siger at de er i ovnen nu, og jeg fik også et trackingnummer.
Den 14 februar var det stadigt "Not received" i tracking, og de ankom først den 16 februar da vi ikke var hjemme.
De smagte okay, men det var tydligt de var gamle og er meget ked af at jeg brugte så mange penge på noget der ikke kom indenfor de 1-2 dage som det står på hjemmesiden.
Rigtig lækre cookies og hurtig…
Rigtig lækre cookies og hurtig levering. Helt sikkert noget, jeg skal prøve igen😍
Modtog forkerte cookies
Modtog forkerte cookies
Bestilte cookies til nytår. Får leveret nogle forkerte, og står dermed uden nytårs dessert. Jeg bliver tilbudt cookies pris retur. Og efter jeg klagede over den manglende kundeservice fik jeg også fragten retur. Dem vi modtog var tørre og kedelige. Slet ikke pengene værd desværre. Og servicen ikke eksisterende
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Ejvinds Cookies! De var super hurtige til at svare på mine mails, både når det gjaldt spørgsmål om cookies og leveringen. Jeg havde korrespondance med en medarbejder ved navn Celine, og hun var meget dygtig og imødekommende. Hun besvarede mine mails hurtigt og var rigtig hjælpsom. En rigtig god oplevelse. Meget professionel og venlig kundeservice. Stor anbefaling herfra!
Perfekt kundeservice
Har handlet hos dem et par gange og er vild med deres Cookies! Da der var lidt problemer med fragt firmaet var Ejvinds hurtige til at få det løst og var også hurtige til at svare tilbage på mails.
Alt i alt en rigtig god kundeservice oplevelse.
Produktet levede ikke op til…
Produktet levede ikke op til beskrivelsen på hjemmeside, jeg fik ikke det jeg havde bestilt.
Ikke egnet til gave på særlige dage
Ikke egnet til gave på særlige dage, samt levere det forkerte.
Der står de bliver leveret mellem 1-2 dage, her mener de åbenbart 5 dage. Så personen der skulle have haft det i gave, stod tomhændet på dagen, mens jeg var i den bedste tro, om at der var styr på det.
Derudover må vores forståelse af “friske” være forskellige, når man tænker på at det er flere dages gamle cookies man modtager 🥲
Endelig modtog personen æsken, men jeg kan nu se via. Billeder, at hun bl.a. har modtaget andre cookies end dem jeg har bestilt, så…. 🙃🙃🙃
Var egentlig ret vild med konceptet, og havde tænkt jeg ville bruge det til flere, istedet for buketter, men ja… det er svært når man ikke helt kan regne med ejvinds, trods man er oppe og betale de ca. 400kr. 🥲
De dejligste cookies
De dejligste cookies. De er sprøde og bløde på samme tid. Jeg bestilte tirsdag og de var her torsdag - helt vildt fantastisk.
Selv dagen efter er de lige så gode 😍 Kan varmt anbefales 🍪🍫❤️
Useriøst og ungt personale.
Useriøst og ungt personale. De virker ligeglade med salget i butikken og ligner egentlig ikke nogen, der har lyst til at være på arbejde. Taget service, kvalitet og pris i betragtning, vil jeg fremadrettet finde et andet sted at købe mit brød. Med sådan en betjening, er det for dyrt at handle hos ejvinds.
Gode Cookies
Gode Cookies, men alt for dyre.
Har købt 2 styk cookies ved bagerudsalget på havnen i Hvide Sande. 42 kr pr stk. (!) Smagen var ok, men selve cookiebunden var blød. Ideen er god, men de kager er alt, alt for dyre. I det hele taget er prisniveauet for alle produkter i butikkerne virkelig i den høje ende sammenlignet med andre gode bagere i DK. Hvis I vil opretholde jeres høje prisniveau, bør I skrue op for kvaliteten. Her hænger pris og kvalitet ikke sammen
Flawless
Flawless.
I have ordered twice from Ejvinds and both times they have exceeded expectations.
From ordering to eating its a smooth, wonderful and extremely yummy experience.
My auntie was so impressed she is looking forward to making an order herself.
Ejvind's customer service is above top notch. Keeping the customer up to date, via email, with the progress of the order is a wonderful, reassuring perk to your already outstanding service and product.
The cookies are mouth wateringly stunning to see and absolutely delicious to taste!
You have a customer for ever.
Thank you Ejvind's
Jeg var lidt skeptisk da jeg synes…
Jeg var lidt skeptisk da jeg synes prisen var lige i overkanten for 8 cookies MEN nu hvor de er ankommet som lovet 2 dage efter bestilling og vi har smagt 2 ud af de 8 bestilte cookies kan jeg godt se hvorfor de er så populære og prisen stemmer fuldstændig overens med kvaliteten!!!(Der er saftsuseme gods i dem!!!)
Meget flot indpakning, meget indbydende at kigge på og så smager de himmelsk!!! Man kan smage at der er brugt rigtig smør og lækre råvarer!!!
Vi er positive overraskede og kommer igen en anden god gang.
Sendte ligeledes en pakke til min bror på hans fødselsdag og de vakte stor jubel og begejstring!!!
Tusind tak for hurtig ekspedition, god service og nogle lækre cookies!!!♥️
Virkelig en god kundeoplevelse
Virkelig en god kundeoplevelse. Ejvinds fik sendt mig en forkert ordre, men de var nemme at få fat i, præsenterede en helt perfekt løsning og modtog min nye pakke dagen efter. Og sh1t hvor smager de vanvittigt godt. Og de er friske længe! Kæmpe anbefaling
Har modtaget min cookies i dag Man må…
Har modtaget min cookies i dag Man må sige De lever ikke helt op til kvaliteten og udseende Tre af dem var knækket og fyldet var ude i i hele æsken en skam tror ellers de kunne have været gået hvis de også måske havde været en lille smule mere sprød Det var ligesom at trykke på et stykke tyggegummi ikke den gourmetoplevelse som de ligger op til desværre

Respuesta de Ejvinds
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.