Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke give 0 stjerner ellers ville jeg, 16 februar bestilte jeg varer og fik en ordrebekræftigelse, siden ingenting?? Svindel??? Hold jer væk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Først og fremmest gode informationer på hjemmesiden om produktet, her var det et sæt lange grill handsker, der skulle gå helt op til albuen. (Så min far ikke brænder sig mere, når han skal bage pizz... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg brugte min nye stegesoi går ogden er god og med ørehanke og låg med håndtag. Jeg blev glædelig overrasket over, at min osso buco blev færdig efter kun 2timer iovnen (i opskriften stod 4-5 timer. J... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina
  2. Tienda de electrodomésticos
  3. Proveedor de refrigeradores comerciales
  4. Asesor industrial
  5. Proveedor de equipos industriales

Escrito por la empresa

Med over 25 års erfaring er Elding Nordic en førende leverandør af professionelt udstyr til storkøkkener, industrien, og private kunder i hele Norden. Vores sortiment dækker alt fra avancerede opvaskemaskiner, termokander og varmeplader til skræddersyede løsninger inden for industrielt køkkenudstyr og catering. Vi fokuserer på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Vores stærke relationer til de bedste producenter sikrer produkter, der opfylder både små og store behov. Med personlig kundeservice følger vi dit projekt fra start til slut.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk

Nemt og finde rundt i deres produkter og hurtig levering

7 de noviembre de 2024

Tusind tak for de 5 stjerner!

Dejligt at høre, at det var nemt at finde produkter, og at leveringen var hurtig. Vi er glade for din positive oplevelse. 😊

God service 👍

16 de octubre de 2024

Respuesta de Elding Nordic

Tak for de 5 stjerner og din ros!

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. 😊

Fin vare

Fin vare - hurtigt leveret

21 de octubre de 2024

Tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du er tilfreds med både varen og den hurtige levering. 😊

HELT FIN

HELT FIN. GOD DAG

3 de octubre de 2024

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi ønsker dig også en rigtig god dag. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan vist ikke gøres meget anderledes

Kan vist ikke gøres meget anderledes - alt som det skal være.

23 de septiembre de 2024

Tak for de 5 stjerner!

Dejligt at høre, at alt levede op til forventningerne. 😊

Udmærket service

Udmærket service

23 de septiembre de 2024

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at du er tilfreds med vores service. 😊

Hurtigt og godt😁

26 de agosto de 2024

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at alt var hurtigt og godt. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, stegeso af fin kvalitet…

19 de agosto de 2024

Respuesta de Elding Nordic

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og kvaliteten af stegesoen. 😊

Hurtig ekspedition

9 de agosto de 2024

Tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du oplevede en hurtig ekspedition. 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var hurtig ekspidition af min…

Det var hurtig ekspidition af min termokande, men. Det var meget overraskende at den var sendt direkte i den kasse den kommer i fra fabrikken. Lidt bobbelplast og et stykke papir ville have givet jer 5 strerner

9 de agosto de 2024

Respuesta de Elding Nordic

Tak for din feedback og de 4 stjerner!

Vi er glade for, at ekspeditionen var hurtig, men jeg forstår din pointe omkring emballagen. Det er noget, vi vil tage til efterretning, så vi kan forbedre oplevelsen fremover. Tak for at gøre os opmærksomme på det. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service pr telefon

Super god service pr telefon, da jeg ville købe en vare til levering dagen efter. Varen kom til tiden, og jeg kan kun anbefale firmaet.

8 de agosto de 2024

Respuesta de Elding Nordic

Tusind tak for de 5 stjerner og din anbefaling!

Vi er glade for, at du oplevede super god service og fik varen leveret til tiden. Det betyder meget for os. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering.
Personlig besked med i leveringen samt chokolade🤩

5 de agosto de 2024

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du satte pris på den nemme bestilling, hurtige levering og den lille ekstra overraskelse. 😊

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt - er meget glad og tilfreds med min kvittering og huskeseddel holder.
Meget glad for at den er dansk😁

23 de julio de 2024

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at alt fungerede perfekt, og at du er tilfreds med dit køb. Det betyder meget for os, at du værdsætter det danske. 😊

Efter 35 år......

Efter 35 års brug var min gamle Granitware stegeso ( i daglig tale: Tryllegryden ) efterhånden blevet så slidt i emaljen at den ikke var til at gøre ordentlig ren mere. Så en sen eftermiddag bestilte en ny og den ankom så dagen efter :-) -hvor jeg rent faktisk stod og havde brug for den- og så kunne jeg jo sådan set bare fortsætte med at trylle med råvarerne som jeg altid har gjort. Det er så ubetinget en af de bedste stegesøer jeg nogensinde har haft. Og det var rigtig dejligt med den hurtige levering

22 de julio de 2024

Respuesta de Elding Nordic

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er skønt at høre, at du er så glad for din nye stegeso og allerede er i gang med at trylle i køkkenet igen. Vi er glade for, at vi kunne levere den så hurtigt, så du ikke gik glip af din madlavning. Tak fordi du valgte os! 😊

17 de mayo de 2024

Tak for de 5 stjerner!

Dejligt at høre, at leveringen var hurtig. 😊

Hej.

Hej.
Hurtig ekspediton,nem hjemmeside,er helt tilfteds.
Mvh.jan

2 de abril de 2024

Respuesta de Elding Nordic

Tusind tak for de 5 stjerner, Jan!

Vi er glade for, at du er tilfreds med både ekspeditionen og vores hjemmeside. Det betyder meget for os. 😊

fine varer

fine varer. Mega hurtig levering

25 de marzo de 2024

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du er tilfreds med varerne og den hurtige levering. 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.