Jeg kan ikke give 0 stjerner ellers ville jeg, 16 februar bestilte jeg varer og fik en ordrebekræftigelse, siden ingenting?? Svindel??? Hold jer væk
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Jeg brugte min nye stegesoi går ogden er god og med ørehanke og låg med håndtag. Jeg blev glædelig overrasket over, at min osso buco blev færdig efter kun 2timer iovnen (i opskriften stod 4-5 timer. J... Ver más
La empresa ha respondido
Efter 35 års brug var min gamle Granitware stegeso ( i daglig tale: Tryllegryden ) efterhånden blevet så slidt i emaljen at den ikke var til at gøre ordentlig ren mere. Så en sen eftermiddag bestilte... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de suministros de cocina
- Tienda de electrodomésticos
- Proveedor de refrigeradores comerciales
- Asesor industrial
- Proveedor de equipos industriales
Escrito por la empresa
Med over 25 års erfaring er Elding Nordic en førende leverandør af professionelt udstyr til storkøkkener, industrien, og private kunder i hele Norden. Vores sortiment dækker alt fra avancerede opvaskemaskiner, termokander og varmeplader til skræddersyede løsninger inden for industrielt køkkenudstyr og catering. Vi fokuserer på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Vores stærke relationer til de bedste producenter sikrer produkter, der opfylder både små og store behov. Med personlig kundeservice følger vi dit projekt fra start til slut.
Información de contacto
Priorsvej 7D, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- 30 50 31 71
- salg@elding-nordic.dk
- elding-nordic.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk kvalitets produkt- har købt…
Fantastisk kvalitets produkt- har købt to pander i rustfri stål - jeg er virkelig tilfreds med købet
Gode priser og hurtig levering
Super hurtig levering og et helt…
Super hurtig levering og et helt igennem godt produkt
Behagelig og tillidsfuld kundeservice
Min oplevelse i forbindelse med mit køb er at firmaet leverer en behagelig og tillidsfuld kundeservice, og jeg vil helt sikkert bruge dem igen næste gang.
Uklar produktbeskrivelse
For de ramekiner, jeg købte, var det ikke klart indikeret, at de var lavet af melanin og ikke porcelæn. De kan ikke gå i ovnen. Det burde der stå på hjemmesiden. De blev leveret hurtig, selvom det var jul, men jeg kunne ikke bruge dem til det formål.

Respuesta de Elding Nordic
Hurtig forsendelse og alt var som det…
Hurtig forsendelse og alt var som det skulle

Respuesta de Elding Nordic
Jeg har ikke pakket den op endnu
Jeg har ikke pakket den op endnu. Så stop med at blive ved med at sende de mange mails!

Bedre indholdsbeskrivelse!
Jeg ville gerne lidt klarere besked på hvad pakken med gaspatroner indeholder. Man kan tro udefra formuleringen, at selve mundstykket er med i pakken.
Men måske er det bevidst! Hmm!

Anbefalelsesværdigt firma
Først og fremmest gode informationer på hjemmesiden om produktet, her var det et sæt lange grill handsker, der skulle gå helt op til albuen. (Så min far ikke brænder sig mere, når han skal bage pizzaen derhjemme 🤭
Dernæst var der bare lynhurtig levering fra Elding Nordic, så kæmpemæssigt meget ros til dem! De varmeste anbefalinger herfra i hvert fald.

Respuesta de Elding Nordic
Fantastisk hurtig levering og god…
Fantastisk hurtig levering og god service fra Elding Nordic.

Respuesta de Elding Nordic
Fin løbende opdatering og super service…
Fin løbende opdatering og super service i forretningen.

Respuesta de Elding Nordic
God oplevelse i forbindelse med service i forretningen.
God oplevelse med service i forretningen. Dejligt med lækkert og andet køkkengrej, til fornuftige penge, man ikke ser i de almindelige isenkramkæder.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.