Fick hjälp av André Öhman och det hela tog nog inte ens 5min från mitt meddelande tills att jag fick en Swish. Super snabba, trevliga och framför allt pålitliga. Rekommenderar starkt
Många företag brukar betala dåligt, där endast säkerheten gör att många säljer till dem. Blev dock posivit överraskad här, priset vi kom fram till blev jag nöjd med. Självklart tycker jag dock att a... Ver más
Det var mycket smidigt att sälja min kniv. André Öhman skötte hela processen på ett exemplariskt sätt. Jag var i kontakt med flera aktörer, men valde Eldros eftersom de erbjöd ett konkurrenskraftigt p... Ver más
Är extremt rookie till det här med trades så ville vända mig till något som kändes tryggt! Hade läst lite om Eldros på fb så prövade! Hade André Öhman som min handläggare och det var verkligen hur smi... Ver más
Escrito por la empresa
Eldros Trades är en förmedlingstjänst som specialiserar sig på förmedling av virtuella varor, framförallt CSGO, Rust, Dota 2 och TF2-skins. Vi tillhandahåller en enkel och säker plattform för att köpa dina skins och erbjuder konkurrenskraftiga priser. Vårt mål är att ge våra kunder en smidig och pålitlig tjänst samtidigt som vi ser till att alla transaktioner genomförs med maximal säkerhet. Vi välkomnar alltid feedback från våra kunder och skulle vara tacksamma om du kunde lämna en recension om din erfarenhet av att sälja skins till oss. Din feedback hjälper oss att förbättra vår tjänst och se till att vi alltid ger våra kunder bästa möjliga service. Tack för ditt förtroende och vi hoppas att du fortsätter att välja Eldros Trades för dina framtida skin-affärer. Facebook.com/eldrostrades
Närlundavägen 12G, 252 75, Helsingborg, Suecia
- eldarhamedovic@eldrostrades.se
- eldrostrades.se
No ha contestado las opiniones negativas
Otrolig smidig affär riktig säker och…
Otrolig smidig affär riktig säker och bra:)
Sjukt enkel och snabb affär
Sjukt enkel och snabb affär, skickade mina skins och fick pengar inom 1 minut. Super nöjd :)
Otroligt smidigt
Otroligt smidigt. Otroligt handläggare, André Öhman
5/5 toast
jag gick först med en kniv
jag gick först med en kniv. allt gick super lätt
André Öhman gjorde jag en supersnabb…
André Öhman gjorde jag en supersnabb och smidigt affär med, helt klart professionellt företag och kan varmt rekommendera dom för alla skins behov ni har !
Gick väldigt snabbt och smidigt
Gick väldigt snabbt och smidigt, hade André Öhman som handläggare! Toppen kille 5 av 5 stjärnor inget var oklart.
Sjukt trevlig går alltid smidigt att…
Sjukt trevlig går alltid smidigt att sälja här bästa sidan i Sverige att sälja på 100% hade André Öhman som handläggare
Dem är sådana kungar
Dem är sådana kungar. FIck hjälp av eldar och han erbjöd mig en galant och givmild summa! props till eldar
Trade med André som handläggare
Trade med André som handläggare. Bra!
snabb och smidig affär
Inga problem
Inga problem, förhandlingsbart pris, smidigt och snabbt.
Enkel snabb affär med Andre Öhman!
Mycket bra service snabbt och smidigt!
Snabbt företag.
Mycket snabb 10/10
Mycket snabb, chatta inte i mer än 10min, skickade över min AK Vulcan och fick en Swish direkt efter.
Kan starkt rekommendera honom och kommer använda hans tjänst fler gånger i framtiden!
inga konstigheter
inga konstigheter, gjorde en snabb affär med Andre
Más información sobre otros tipos de reseñas.