Satt och skrev med Marcus och jag måste bara säga att servicen var 10/10. Han förklarade allt jag inte förstod och hjälpte mig när jag hade någon fråga. Han svarade mig väldigt snabbt och allt gick sm... Ver más
Funkar toppen, köpt grejer för över 3000kr. Varierande leveranstid om man beställer på kvällarna men i övrigt går allt snabbt&problemfritt när det väl sätter fart :)
Via hemsidan så valde jag några lådor jag ville köpa, efter bara några minuter fick jag ett sms med all info nödvändig för att genomföra affären. Enkelt och snabbt. Trevlig person jag kontaktades av... Ver más
Skinhallen har varit guld att samarbeta med! Har aldrig sysslat med skins eller någon liknande trading innan. Hörde av mig till Skinhallen och fick prata med Marcus som guidade mig genom affären... Ver más
Escrito por la empresa
Välkommen till Skinhallen — Din trygga partner för framgångsrika trades inom Counter-Strike/Rust skins! Vi har framgångsrikt genomfört över 13 000 affärer och är stolta över att vara din pålitliga plats för skin trading. Vi erbjuder en förmedlingstjänst i världklass och ett säkert ställe för när du ska sälja dina skins eller bara har generella frågor om exempelvis prissättning. All feedback, positiv som negativ, uppskattas enormt och får teamet på Skinhallen att vilja fortsätta utveckla vår service till den absolut bästa vi kan åstadkomma. Skinhallen agerar som förmedlare av skins för RamboTrades GmbHs räkning. www.skinhallen.se
Fotbollsvägen 16, 61168, Nyköping, Suecia
- www.skinhallen.se
- info@skinhallen.se
- skinhallen.se
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Snabb och pålitlig affär!
Fantastiskt
Enkelt, smidigt och tydlighet i alla steg. Man fick bra gudieing genom alla steg vilket gjorde att allt kändes väldigt trovärdigt och bra.
Funkar toppen
Gick fort och smidigt bra service och…
Gick fort och smidigt bra service och enkelt. +++
extra + till Markus Kings
Snabbt och smidigt!
Snabbt och smidigt!
Går snabbt och smidigt att sälja skins
Går snabbt och smidigt att sälja skins. Trevlig personal!
snabb affär
smidigt o bra pengarna på kontot på…
smidigt o bra pengarna på kontot på några minuter
Sjukt smidigt
Sjukt smidigt, jag gick först med en större trade och Marcus Kings skötte allt exemplariskt, kommer definitivt använda Skinhallen igen!
jätte bra bemött utav Axel på…
jätte bra bemött utav Axel på Skinhallen.
Dunder service
Dunder service. Schyssta och snabba vid kontakt info. Hade inga problem med någonting. Rekommenderar starkt, bra pris också.
Väldigt smidigt och snabbt!
Snabb, smidig, trevlig.
Snabbt, smidigt och väldigt trevlig personal.😊
Ska definitivt använda skinhallen igen för att sälja skins!😎
Super bra!
Snabb respons, riktigt bra customer care och utbetalning kom fortare än kvickt!
Bra service
Satt och skrev med Marcus och jag måste bara säga att servicen var 10/10. Han förklarade allt jag inte förstod och hjälpte mig när jag hade någon fråga. Han svarade mig väldigt snabbt och allt gick smidigt till.
Snabb och smidig deal med Marcus på…
Snabb och smidig deal med Marcus på Skinhallen, riktigt stabilt!
Más información sobre otros tipos de reseñas.