Mijn zoektocht naar spullen t.b.v. satellietontvangst heeft wat meer tijd gevraagd; was ook de eerste keer. Opvallend pluspunt was dat Electro Sat werkelijk alles op voorraad had. Na korte tijd werd d... Ver más
Ik schrijf bijna nooit beoordelingen maar de kwaliteit van de service van deze zaak is wel heel bijzonder. Probleem voorgelegd, oplossing gevonden, materiaal besteld. Twee dagen later in huis in oos... Ver más
HALLO TEAM, EEN TOP, TOP TOP SERVICE IN VERKOOP VAN MIJN SCHOTEL ANTENNE, ALS ER VRAGEN WAREN OF MOEILIJKHEDEN, IK WERD GELIJK PERFEKT TE WOORD GESTAAN EN ONMIDDELIJKE HULP, GEEN GEZEUR STUUR HE... Ver más
Toppertje wat service, betrouwbaarheid en klanten gerichtheid betreft. Bestellen ging gemakkelijk en snel, de volgende dag in huis. Moest mijn bestelde module retourneren en had na versturen ervan bi... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Electro-sat is een elektronica winkel en bestaat al 17 jaar met een vestiging in Amsterdam. Ook hebben wij een online webshop waar particulieren terecht kunnen.
Burgemeester de Vlugtlaan 158, 1063BS, Amsterdam, Holanda
- 0685129410
- info@electro-sat.nl
- electro-sat.nl
Doet wat het beloofd
Dag A een 80CM Schotelantenne gekocht en op Dag B binnen, was geen dure schotelantenne maar doet waarvoor ie gekocht is.
Ik zou zeker weer bestellen !
snel en goed
duidelijke site.
Kan alles vinden op sateliet systemen
Mooi toestell
Snelle lievering mooie reciever doet het prima was zo aangesloten had er 2 gekocht, 1 voor mij en 1 voor mijn zoon! hij is ok tevreden !
Top bedrijf
Laat in de middag besteld en de volgende dag al in huis super!
Bestelling
Snelle levering alleen hadden ze verkeerde bestelling gestuurd.Na wat telefonisch overleg uiteindelijk de goede toegestuurd gekregen.
bestelling
makkelijk te vinden en snelle levering. Track-trace werkte niet, maar dat is POST-NL
Snel geleverd en een uitstekend product
Zie de titel van deze beoordeling
amiko decoder niet ingericht voor canal digitaal.
amiko decoder niet ingericht voor canal digitaal. krijg het niet voor elkaar zelf

Respuesta de Electro Sat Amsterdam
Binnen 72 uur afgeleverd in Z-Frankrijk: TOP
Dinsdagmiddag rond 12:00 uur een SAB Titan 3 decoder besteld die vanmorgen (vrijdag) om 11:30 bij mij thuis in Zuid-Frankrijk is bezorgd. De TD van ElectroSat had van tevoren de decoder getest vanwege de buitenland-levering. Goede service dus en voor mij een verrassend snelle levering. Van harte aan te bevelen dus !!!!
Uistekend
5 sterren: Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.
Ik ben zo tevreden maar jullie zijn niet nagekomen dat ik het in het nederlands zou hebben
Ik ben niet tevreden jullie hadden me beloofd dat het in het Nederlands was maar helaas niet jammer anders had ik ergens anders besteld
ik ben heel blij op de product
Dat was echt super ik ben heel blij mee ik heb ook voor mij ouders uitgelegd ze hebben ook besteld bij jullie
na 2 produkten heb ik nog steeds geen astra 3 ontvangst./opgelost
Na de schotel camping antenne set en de amiko spiel hd ontvanger
kan ik nog steeds geen astra 3 op mijn tv voor de camper . wel astra 1 maar daar is geen nederlandse zender meer te vinden . na 3 dagen alles uitproberen denk ik dat de schotel te klein is. Dit bleek te kloppen
want de camping antenne set is te klein voor astra 3 , Electro Sat
heeft een andere antenne gestuurd die wel moet voldoen ca 63 cm mijn dank hiervoor .
r.koenders
Uitstekend
Een aantal keren contact met een van de medewerkers gehad en werkelijk uitstekend te woord gestaan.
Wat een fantastisch bedrijf!
Ze staan je zeer netjes te woord. Nemen de tijd voor je. Ze komen hun afspraken na. Service is perfect. Kortom er zijn weinig bedrijven met al deze voordelen! Gewoon bestellen daar!
Snelle en goede levering
Na telefonisch overleg heb ik de Titan III Combo HD sateliet ontvanger besteld. Artikel werd zoals beloofd de volgende dag netjes op tijd geleverd. Dit was belangrijk omdat wij de volgende dag al op vakantie zouden gaan. We zitten nu op de camping en kunnen alle sateliet programma's perfect bekijken.
Más información sobre otros tipos de reseñas.