Mijn zoektocht naar spullen t.b.v. satellietontvangst heeft wat meer tijd gevraagd; was ook de eerste keer. Opvallend pluspunt was dat Electro Sat werkelijk alles op voorraad had. Na korte tijd werd d... Ver más
HALLO TEAM, EEN TOP, TOP TOP SERVICE IN VERKOOP VAN MIJN SCHOTEL ANTENNE, ALS ER VRAGEN WAREN OF MOEILIJKHEDEN, IK WERD GELIJK PERFEKT TE WOORD GESTAAN EN ONMIDDELIJKE HULP, GEEN GEZEUR STUUR HE... Ver más
Toppertje wat service, betrouwbaarheid en klanten gerichtheid betreft. Bestellen ging gemakkelijk en snel, de volgende dag in huis. Moest mijn bestelde module retourneren en had na versturen ervan bi... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Electro-sat is een elektronica winkel en bestaat al 17 jaar met een vestiging in Amsterdam. Ook hebben wij een online webshop waar particulieren terecht kunnen.
Burgemeester de Vlugtlaan 158, 1063BS, Amsterdam, Holanda
- 0685129410
- info@electro-sat.nl
- electro-sat.nl
Zoals het hoort!!!
Iedereen kent het wel, je besteld iets op het internet en wanneer je de verkoper probeert te bereiken, moet je eerst een tijdje aan de telefoon hangen om vervolgens van de verkoper te horen dat ze je niet kunnen helpen.
Electro Sat laat zien hoe het hoort. Je wordt meteen geholpen zonder gezeur of lange wachttijden!!!
Dikke 5 sterren!!!
hello excelent zeer snel dank u goede …
hello excelent zeer snel dank u goede prijs
Terugbetaling zonder problemen.
Afgelopen zaterdag wat LNB's, switches en een satfinder gekocht in de winkel in Almere. Onderweg naar huis alles nog even nagerekend want ik had het idee dat ik wellicht wat te veel had betaald.
Bij thuiskomst even controleren op de site, en er bleek inderdaad dat er 12 ipv 8 LNB's berekend waren (en die stonden ook op de kassabon vermeld). Meteen even gebeld om de vergissing te melden, waarop de dame vertelde dat ik met kassabon even langs kon komen om de vergissing te herstellen.
Dat heb ik vandaag (maandag) gedaan, en kreeg zonder problemen het bedrag voor de 4 te veel gerekende LNB's terug.
Buiten deze prima afhandeling moet ik ook nog vermelden dat de dames in de winkel prima kennis van zaken hebben, en uiterst klantvriendelijk te werk gaan.
Prima bedrijf!
Bij dit bedrijf de satelliet ontvanger …
Bij dit bedrijf de satelliet ontvanger HD51 4K -HEVC besteld. Hoewel ik in Spanje woon stond ik verbaasd over de snelle levering en de uitmuntende verpakking. Direct het toestel aangesloten en t.v. kijken. Tenminste dat dacht ik. Maar helaas kreeg ik een foutmelding en geen beelden. Daar zit je dan als bijna 80 jarige. Met enige schroom Electro Sat gebeld en mijn probleem aan een zeer vriendelijke en behulpzame dame voorgelegd.
Deze heeft mij heel geduldig door het menu geleid tot alles werkte. Geweldig.Nogmaals mijn hartelijke dank hiervoor.
W. Hartog
Doordringen helpt
Snelle verzending!, apparaat helaas defect binnen gekomen...
Verder wel een snelle verzending
Bestelling sab multiswitch
Zaterdag 3/06 eerst gevraagd of multiswitch effectief op voorraad was, dit bleek zo te zijn. Deze dan direct besteld, en er werd in mail gesteld dat ik deze woensdag (morgen) in huis zou hebben.
Geen track&trace ontvangen, mail gestuurd voor meer info, kreeg kort daarna telefoon maar was een probleem met de verbinding kon hen niet meer te pakken te krijgen dus snel mail gestuurd om met de vraag om nog ééns terug te bellen... tot nu toe niks.
Op mijn account blijkt dat mijn bestelling wordt vastgehouden (wat dat ook moge betekenen)
Ben niet echt tevreden op dit moment...
Update 7/06 : Telefoon nemen ze niet op, via mail reageren ze ook niet, ondanks het feit dat ze van maandag tot zaterdag tot 18:00 open zijn!
Update 8/06 : Vandaag telefonisch contact gehad, en bleek niet op voorraad geweest te zijn, maar heb zojuist bericht gekregen dat mijn bestelling is verzonden! Opgelucht te horen dat alsnog goed is gekomen.
Update 10/6 : Pakket is gearriveerd, eind goed al goed!
Algehele ervaring : Heel competitieve prijzen, overzichtelijke site maar (zoals ik telefonisch heb gemeld) doe aub iets aan de communicatie, zowel via mail als social media.
Electro-Sat corrigeert zoals het hoort.
Electro-Sat had van mij eerder een zeer slechte beoordeling gekregen nadat een levering niet teruggenomen werd. Ik moet dit echter nu wel corrigeren.
Het bleek dat de slechte behandeling een individuele actie was van één medewerker. Ik ben keurig te woord gestaan door een andere medewerker die alles heeft afgehandeld zoals verwacht mag worden van betrouwbare leverancier. Excuses aanvaard en volledige terugbetaling ontvangen.
U maakt waar bericht te sturen voor …bezorging
U maakt waar bericht te sturen voor snelle levering.Maar via PostNL heb u geen medewerking
Levering zou tussen 14.00/16.00 uur worden geleverd .
Maar om 20.30 uur nog geen levering .
Alleen mail op de PostNL inlog bij mij om 16.15 .sorry wordt iets later.
Nu maar afwachten wanneer wel.
We zaten er extra voor thuis . Heb ervaring paar x gehad met DHL .atijd correct soms paar minuten eerder .maar ook ervaring met PostNL .enkele x oké maar ook uren later. .maar dit keer slaat alles .hoop voor u dat ik de enige ben die nu kwaad is .
heb contact gehad met de klantenservice …
heb contact gehad met de klantenservice voordat ik een bestelling heb gemaakt. De dame die ik sprak had kennis en was vriendelijk. Na de bestelling via de webshop geplaatst was heb ik nog een telefoontje ontvangen van electro sat waarin vermeld werd dat een onderdeel van mijn bestelling niet voorradig was, en of ik met iets anders akkoord zou gaan, echt te gek dat er gebeld werd, in plaats van het wachten en niet verzenden van mijn bestelling zoals ik bij andere online bedrijven gewend ben. Ikhad mijn bestelling binnen 14 uur in huis!
-Attention to detail
-Kennis
-Snelle verzending
-klant gericht
Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan. Het is weliswaar een webshop, maar de service van een echte winkel.
Ongelooflijk slechte service blijkt toch niet zo te zijn
De satelliet decoder die ik besteld had was defect, in plaats van herstelling of ruil kreeg ik hem terug met een tuner minder. Met de twee die wel nog werken kan het ook wel, volgens hen. 700€, maar wat kan ik doen? Ik heb geen zin in een nutteloze polemiek. Toch maar de importeur benaderen.
Na contact met importeur en een goed gesprek blijkt mijn probleem een probleem van de decoder te zijn waar Electrosat niks kan aan doen.
Electrosat blijkt toch Trustworthy. 👍
You Guys Rock!!!
Fast service, you're the best.
Keep up the good work.
Een hele goede en snelle service, zeer tevreden over het oplossen van een defect van OTT TV BOX.
Gewoon toppie !!
Op vrijdag bestelling geplaatst naar Belgie , (vandaag) zelfs op zaterdag geleverd . Track en Trace was perfect . Ik ga mijn sat spullen in de toekomst bij deze winkel bestellen . Kan ik zelf niet voor rijden . Prijs was immers beter dan bij onze Duitse buren . Alleen nog even uitpakken ;-) Ben alvast onder de indruk. Top !!!
Super service !!!!!!!!
Ik schrijf bijna nooit beoordelingen maar de kwaliteit van de service van deze zaak is wel heel bijzonder. Probleem voorgelegd, oplossing gevonden, materiaal besteld. Twee dagen later in huis in oost Frankrijk. Geinstalleerd. Probleem opgelost. Chapeau!!! Ga nooit meer ergens anders bestellen
GJ
Prima verzending, maar geen opvolging van een extraatje.
Mwah *****------------------
super tevreden klant
Jongens het is gewoon top-pie, alles binnen 1 dag geleverd.
bedankt hiervoor.
Snelle levering, top!
Toen besteld artikel niet voorradig bleek werd ik gebeld en is een vervangend (uitgebreider/beter) artikel geleverd voor dezelfde prijs.
Prima afgehandeld dus!
Más información sobre otros tipos de reseñas.