Electromania Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb gisteren (zondag) een combi microgolfoven besteld en deze was in voorraad. Ik bestel deze en wil deze zelf ophalen in hun winkel op maandag. Dit gaat allemaal heel vlot. Vandaag, maandag, zie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwaliteits(inbouw)koelkast besteld die nergens anders op voorraad was. Prijs was prima en service uitstekend. We werden van elke stap per email op de hoogte gesteld. Koelkast werd de volgende dag al g... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, toestel tot in de keuken gebracht (heb installatie zelf gedaan -zoals afgesproken) Een minpunt: er zit handleiding bij in het italiaans,spaans,portugees en pools, waar ik in west eur... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als ik 6 sterren kon geven dan waren het er 6 geworden, dit bedrijf is zijn sterren meer dan waard. We hebben toestellen besteld die niet voorradig waren, en voor een bepaalde tijd moesten geleverd wo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos
  2. Empresa de electrónica
  3. Tienda de electrónica
  4. Tienda de refrigeradores
  5. Tienda de lavadoras y secadoras
  6. Mayorista de aparatos electrodomésticos

Escrito por la empresa

Electromania.be is een volledig Belgisch familiebedrijf en één van de grootste onafhankelijke internetwinkels van België, nu ook met toonzaal. Maandelijks ontvangt de website 80.000 unieke bezoekers, een aantal dat elke maand nog verder groeit. Het online aanbod van meer dan 15.000 referenties omvat alle recente modellen van alle belangrijke merken, en dit steeds aan een zeer gunstige prijs. In de showroom (450m²) kunt u terecht om de meest verkochte toestellen per productcategorie te ontdekken. Meer dan 1000 referenties zijn direct leverbaar uit het magazijn Sint-Niklaas en 10.000 uit het Centraal Magazijn. Al onze producten komen van de officiële Belgische importeurs en distributeurs. Hierdoor kunt u steeds rekenen op uitstekende dienst naverkoop.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

413 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goedkoper…denk 2x na.

Afwasmachine gekocht.
Het toestel was te laat geleverd dan afgesproken en onder de niet beschadigde verpakking was het toestel beschadigd.
We hebben dan overeenkomen dat ik het toestel zou behouden mits compensatie.
Tot op heden wacht ik hier nog op.
Heb het toestel aangekocht begin oktober.
Men geeft altijd hetzelfde antwoord: het is doorgegeven aan de boekhouding.
Betaling ontvangen op17/11 waarvoor dank.

17 de noviembre de 2023

Beste Willy,

Hartelijk bedankt voor uw aankoop en bijhorende beoordeling van ons winkelpunt via dit platform.

De terugbetaling is doorgegeven op 14-11-2023.
Vermoedelijk zal dit al op de rekening staan, indien dit niet zo is mag je ons een seintje geven?

De terugbetalingen worden steeds 2 keer per week uitgevoerd, we trachten dit steeds zo snel mogelijk uit te voeren.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Betere opvolging nodig

Beter is van de correcte leveringsdatum van in het begin door te geven.
Betere adminstratieve opvolging, want iemand had de bon gewoon bureau laten liggen.
Als compensatie dan wel een cadeau gekregen’ maar dit is niet de bedoeling.

19 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onze klacht (apparatuur 2e keer al…

Onze klacht (apparatuur 2e keer al kapot) werd weer stomweg doorgeduwd naar de fabrikant. Die reageerde eerst niet. Electromania toont geen verantwoordelijkheid . Zij schermen met Europese wetgeving enz . Onzin verhaal .Wanneer je ageert hoor je niets meer. Waardeloos ik koop er echt nooit meer iets.

4 de septiembre de 2023

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling van onze winkel via dit platform.

We handelen steeds alles af zoals het hoort, jammer om te horen dat je niet tevreden bent.

Uw toestel is een tweede keer defect, moesten we een omruilgarantie hebben kunnen we zomaar eventjes een nieuw toestel geven, helaas hebben we te maken met een herstelgarantie, 2 jaar aan huis gedurende de waarborg.

Als er een probleem is dan moet de leverancier langskomen.

Wim Laurent

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Jammer geen installatie instructies mee geleverd bij de AEG inbouw koelkast. Ik heb op mijn eigen inzicht de koelkast moeten inbouwen.
Uitzoeken hoe en wat koste mij veel tijd.

27 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tevreden klant. Wanneer ik on-line koop voor een groot…

Wanneer ik on-line koop voor een groot bedrag kan ik in de winkel daar komen kijken om te zien hoe het toestel er uit ziet. En ze plaatsen ook. Dat is dat beetje meerprijs dubbel en dik waard.

8 de septiembre de 2023

Dag Jenny,

Wat een mooie woorden, daar doen we het voor!

Bedankt voor de 5 sterren !

Top service

Top service! Netjes geleverd op afgesproken tijdstip..

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jammer dat je op de site van bol.com…

Jammer dat je op de site van bol.com geen keuze hebt over de aflever plaats van wasmachine. Op de site rechtstreeks bij de verkopende partij was dit wel mogelijk geweest. Nu mijn man 1 hoog de machine omhoog moeten zetten. Viel niet mee.

Dag Adrie,

Bedankt voor je beoordeling van onze winkel via dit platform.

Wat jammer om te zien dat wij slechts 2 sterretjes ontvangen van jou, nochtans hebben wij alles gedaan zoals we aangaven op onze winkelpagina.
Alle leveranciers die via BOL verkopen mogen helaas geen installaties aanbieden, enkel BOL zelf mag dit doen. Moest dit mogelijk zijn zouden we dit zeker lanceren, maar helaas.

Wel fijn om te zien dat het toestel in tussentijd op de juiste plaats staat, we wensen je veel plezier met je nieuwe toestel !

Groetjes,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een minpunt: er zit handleiding bij in het italiaans,spaans,portugees en pools, waar ik in west europa eerder frans,engels,duits en nederlands zou verwachten. Dus moet ik nu internet afschuimen voor m'n handleiding.

Dag Frederic,

Bedankt voor je beoordeling via dit platform.

Hier kan je de handleiding teruvinden;

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Garantie, vergeet het maar.

Na melding van niet goed drogen van mijn droogkast Bosch WTX88MK0FG (serie 8), verwijst Electromania naar de fabrikant Bosch. Bosch heeft een serviceman gestuurd, en die komt na het uitlezen van het apparaat met de conclusie dat er niets met de droogkast aan de hand zou zijn. Erg vervelende situatie nu. Zowel Bosch als Electromania willen verder niets meer doen.

Aan Electromania: ik zeg niet dat ik een probleem aan het apparaat heb, omdat ik dat leuk zou vinden. Maar omdat het apparaat niet juist functioneert. Bosch kan wel zeggen dat zij geen mankement kunnen vinden, maar het is de slager die dan zijn eigen vlees keurt. Ik ondervind weldegelijk dat de droogkast niet goed droogt. En terug opnieuw de wasdroger starten is ook geen optie. Binnen een minuut stopt het weer, omdat waarschijnlijk de sensor aangeeft dat de was droog zou zijn.

Het lijkt wel alsof Electromania bewust probeert verantwoordelijkheden te ontlopen met behulp van hun dagelijkse ervaringen die zij hierin hebben opgebouwd en zo daadwerkelijk aan hun verantwoordelijkheden onderuit komen.

Dus mensen, wees gewaarschuwd, als je bij Electromania koopt, heb je niets aan je garantie!

4 de septiembre de 2023

Beste Nico,

Bedankt voor uw bestelling en bijhorende beoordeling van onze winkel via dit platform.

Spijtig om te moeten horen dat je niet tevreden bent van je toestel.
We hebben je steeds de nodige informatie verschaft en het nodige gedaan om je verder te helpen.

Bosch is aan huis geweest en vastgesteld dat het toestel perfect functioneert. Wij hebben de garantie aangesproken en de fabrikant is aan huis geweest, onder waarborg.

Rechtsbijstandverzekeringsmaatschappij Dekra is dan aan huis gekomen. En die hebben ook geen problemen vastgesteld.

Werd er dan een rapport opgesteld? Die zouden een onafhankelijk rapport opstellen of toestel nu werkt binnen de specificaties van de fabrikant, of er toch een defect is. Daarvoor heeft Dekra toch ons of Bosch niet voor nodig? Standpunt van Bosch kennen we al; toestel werkt normaal.

Wanneer Dekra rapport kan aanleveren dat toestel wel degelijk defect is of niet goed werkt, kunnen wij daarmee naar Bosch. Maar als Dekra dat niet vaststelt kunnen wij helaas niets voor u doen…

Een retour (hadden wij reeds aangegeven via mail) leek niet echt een goede optie. Wij zouden enkel de herverkoopwaarde kunnen aanbieden, met nog de handelings/retourkosten af. Wij zijn ook helemaal geen specialist in verkopen van gebruikte toestellen. U zou er misschien maar 300 à 350 EUR aan overhouden, terwijl toestel gewoon veel meer waard is.

Zoals je weet is de garantie wel uitgevoerd, maar is er geen probleem vastgesteld.

We zijn altijd bereid geweest om u alsnog verder te helpen maar de leverancier geeft aan dat jouw toestel 100% goed en correct functioneert.

Wim Laurent

Weer een tevreden klant

Weer een tevreden klant! Steeds paraat om naar de geschikte oplossing te zoeken en dit tegen de beste prijs.

25 de agosto de 2023

Dag Jeroen,

Bedankt voor je review en fijne woorden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles volgens plan verlopen.

Alles volgens plan verlopen. Perfecte winkel.
Mijn volgend aankopen zullen nog bij jullie winkel zijn.

3 de septiembre de 2023

Hallo,

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je in de toekomst aan ons zal denken ! :-)

Service super rapide

Service super rapide, produit correspondant et en bon état et prix imbattables…Petit plus, réponses par mail et téléphone en français 🥰

31 de agosto de 2023

Bonjour,

Salutations,
Electromania

8 consejos para escribir buenas reseñas.