Hurtig levering. Fin kvalitet. God hjemmeside med værktøj tiæ selv at lave layoutet hvis man vil. God og venlig kundeservice, da jeg selv havde lavet en fejl. Ikke sidste gang vi har fået banner... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi är en förening som beställde 6 stycken magnetskyltar. Skyltarna superfina, men den person som tog emot dom räknade bara ihop det till 5 skyltar. Jag frågade och Elefantprint skickade utan några öv... Ver más
Jeg skriver aldrig anmeldelser, men de her folk skal have min aller varmeste anbefaling. De hjalp mig i den mest pressede situation, fordi jeg intet styr har på rigtige opløsninger og i forvejen... Ver más
Gir inntrykk av å være norsk selskap, (elefantprint.no ) med kun ett telefonnummer i Norge med norsktalene telefon representanter. Alt produseres i Danmark og sendes fra Danmark. 2-4 dager levering, m... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de grabados y letreros
- también en la categoría
- Diseñador gráfico
- Servicio de impresión fotográfica
- Tienda de artículos promocionales
Escrito por la empresa
Storformatprint til urimeligt små priser.
Información de contacto
Elefantprint.dk, Sverigesvej 11, 8660, Skanderborg, Dinamarca
- 69 13 45 00
- post@elefantprint.dk
- elefantprint.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super kvalitet og service!
Super kvalitet og service!
Jeg er meget tilfreds med mine klistermærker af fremragende kvalitet.
Kundeservice i telefonen var yderst venlig og hjælpsom.
Jeg kan varmt anbefale dette firma.

Respuesta de Elefantprint.dk
Udstrakt service og gode produkter.
Udstrakt service og gode produkter.
Jeg skulle bruge mærkater til affaldssotering. I farten glemte jeg at bestille en type. Efter kontakt med Elefantprint.dk fik vi det klaret på bedste vis.
Mærkaterne jeg modtog var i god kvalitet, og pryder nu mine affaldsspande i køkkenet.
Endnu en gang super betjening
Endnu en gang super betjening, hurtigt og nemt og bare lige i øjet. Det er så fedt. Jeg bestiller hos Elefantprint snart igen jeg skal bruge labels - og ser hvad jeg ellers skal bruge til min lille virksomhed.
Flemming Juliussen
My Cretan Olive oil
Udeblevet ordre
Udeblevet ordre. Vi rykker for ordren, men får ikke svar, vi rykke igen. 5 uger efter bestilling ringer vi, og få af vide at der må være sket en fejl og de har ikke fået bestilt hos deres forhandler. Det fint at lave fejl, men det ikke okay ikke at svare når vi rykker for det.
Vi fik tilbudt vi bare kunne sende bestillingen igen.. nej ellers tak :-)
Update 22 sep.: Ret skal være ret, vi har nu fået tilbudt varen uden beregning.
5 stjerner til Dennis
alt i mens vi var ved at miste vores tålmodighed med Elefantprint, så kom Dennis til undsætning og gjorde det hele til en positiv oplevelse. altid dejligt med en medarbejder, som vil gå de 10 ekstra procent for kunden.
Selskapet gir intrykk av å holde til i Enebak Norge, men er Dansk
Selskapet gir inntrykk på elefantprint.no at de er et Norsk selskap. Dagen etter jeg hadde bestilt leveranse med super express at varen måtte ligge 4-5 dager i tollen , hele våre leveranse ble dermed ødelagt og vi rakk ikke å få print som vi skulle til et stort arrengement mot alvorlig sykdom. Og måtte isteden bestille hos Norsk leverandør på express til dobbelt så mye penger grunnet haste oppdrag.
God og hurtig service - topkvalitet!
Jeg har brugt Elefantprint til mange opgaver (også) i år. Der er god - og hurtig - service, og man kan altid spørge, hvis der er noget man er i tvivl om. Kvaliteten er i top og alting er i orden
Elefantprint - Grafik i bedste kvalitet
Har lige brugt Elefantprint for første gang og med en fantastisk flot resultat.
Betalte for grafisk hjælp da jeg kun havde en meget lille/dårlig billede, og det endte med et perfekt tilfredsstillelse af baggrundstæppe og visitkort.
God kundeservice og hurtig levering.

Amazing service
I can only recommend them.good prices, amazing service.
Rigtig god oplevelse....
Rigtig god oplevelse....
Har brugt Elefantprint i flere omgange, og det har altid været med rigtig stor tilfredshed. Super fedt at der bliver ringet hvis noget ikke er optimalt, og tingene bliver løst.
Goe priser og hurtig levering.
Kan virkelig anbefales....
HHO Anlægsservice
Fin kommunikation med kundeservice.
Fin kommunikation med kundeservice.
Specielt var de venlige til at sætte tryk på hastigheden, for at nå en deadline, der ikke fandtes da jeg lagde ordren.
5-stjerner for et produkt som lovet og en behagelig og forstående support.
Jeg handler mine skilte her fremadrettet.
Fik i øvrigt prydet vores kontor med et 3.2m langt figurskået logo. Det ser virkelig godt ud.
Fik beachflag og andet
Fik beachflag, flag ok men stænger/snore osv helt vildt dårlige.
Fik smudsmåtte med print, den er blevet grim med pletter osv. efter ret kort tid. Kan ikke vaske den ren.
Fik banner/flag med øjer for ophæng, alt der ok.
Fik print til A-skilt, alt der ok.
Bestilte ordre samlet 3 uger før vi skulle bruge det til en lørdag - det hele kom fredag kl. 15 DAGEN FØR
Alle fakturaer osv står der ikke elefantprint på...
Fantastisk god kvalitet
Fantastisk god kvalitet. For ca 3 uger siden bestilte jeg en del forskellige reklamer til vores firmabil.
Så da vi fik en ny bil mere i går, var jeg slet ikke i tvivl, hvor reklamerne skulle bestilles 🤩
Derudover har vi for 6 år siden også bestilt et stort facadeskilt. Selvom det sidder placeret direkte mod vest, så er der stadig utroligt flot.
Foto på stof
Jeg fik lavet et foto på 400x155 cm på et banner i 205g stof, og det var næsten bedre, end jeg havde turdet håbe.
Ringe kvalitet af folie print
Bestilte to gange folie print ved dem og de kom da også på deadlinen bortset fra at fragtfirmaet ikke kunne finde ud af at læse der var givet fuldmagt til at det måtte stilles, da jeg så skal montere folien krøller og folder det vildt og voldsomt og kan ikke hænge fast/ved plus der gik hul i bare man kiggede på det, betalte netop ekstra for perforeret folie så det skulle kunne holde resultatet er nu at jeg har måtte kassere begge folie skilte. Så det var lige penge direkte ud i lokummet....

Respuesta de Elefantprint.dk
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Elefantprint. Jeg havde bestilt klistermærker men de blev ikke som forventet. Jeg blev mødt høfligt og hurtigt i kundeservice og fik umiddelbart en ny sending.

Respuesta de Elefantprint.dk
Super god kundeservice da der var…
Super god kundeservice da der var problemer med ordren. Blev selv kontaktet er repræsentant for firmaet da der manglende en fil samt rent faktisk at de havde fundet en stavefejl. Super hjælp til at løse problemet - mere end man egentlig kunne have forventet. Brugt dem tidligere og kommer klart til det igen.
Johan&Jørgensen - Din Kiropraktor på Østerbro
dinKiro.dk
jeg har været utrolig glad for deres…
jeg har været utrolig glad for deres service
indtil fornyelige!!!
Men har heller ikke tidligere bestilt en haste ordre og betalt ekstra for dette
men det kan jeg bestemt heller ikke råde andre til at gøre
så heller bestille sine vare i god tid for de sender alligevel ikke indenfor den aftalte dateline og de svare ikke på kritiske mail
og når man så endelig kommer igennem man skal igennem en lang kamp for at få en kreditnota på deres misligholdte forsendelse tid
men 100% jeg vil benytte dem igen men aldrig som haste ordre
Fantastiske produkter
Fantastisk service, super produkter i rigtig god kvalitet, holder hvad i lover, så i har lige fået en ny kunde.
La experiencia Trustpilot