Elefantprint.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Fin kvalitet. God hjemmeside med værktøj tiæ selv at lave layoutet hvis man vil. God og venlig kundeservice, da jeg selv havde lavet en fejl. Ikke sidste gang vi har fået banner... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är en förening som beställde 6 stycken magnetskyltar. Skyltarna superfina, men den person som tog emot dom räknade bara ihop det till 5 skyltar. Jag frågade och Elefantprint skickade utan några öv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skriver aldrig anmeldelser, men de her folk skal have min aller varmeste anbefaling. De hjalp mig i den mest pressede situation, fordi jeg intet styr har på rigtige opløsninger og i forvejen... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gir inntrykk av å være norsk selskap, (elefantprint.no ) med kun ett telefonnummer i Norge med norsktalene telefon representanter. Alt produseres i Danmark og sendes fra Danmark. 2-4 dager levering, m... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de grabados y letreros
  2. también en la categoría
  3. Diseñador gráfico
  4. Servicio de impresión fotográfica
  5. Tienda de artículos promocionales

Escrito por la empresa

Storformatprint til urimeligt små priser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Outstanding customer service - 5 stars!

Outstanding customer service. Quick and quick response, adaptive to any type of requirement and open to suggestions.

Lot of emails, daily communication, and fair prices.

100% recommended.

25 de junio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God dialog. Præcis produktion. Hutig levering.

Elephantprint leverede skærmvægge med mattering præcis placeret som aftalt. God kommunikation. Hurtig levering.

24 de junio de 2020

Hej Ingolf
Tak for anmeldelsen.
Jeg er glad for, at den kundetilpassede skærmvæg levede op til dine forventninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte folie print til vindue.

Købte folie print til vindue.
Havde fået en tegner til at tegne et logo. Men de redigerede det lige, uden ekstra omkostning, så ser så fantastik ud på min butiks facade.
De sendte en dag for sent end lovede. Men det var intet problem, når de levere sådan et stykke flot arbejde!
Kan kun anbefale!

21 de junio de 2020

Hej Melissa
Tak for anmeldelsen og 5 stjerner trods forsinkelsen.
God dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og høj kvalitet.

Vi bestilte en række forskellige printartikler til vores virksomhed. Skiltene var i flot kvalitet og overraskende billige. Undervejs havde vi et par spørgsmål, som blev løst af kundeservice og deres grafiker.

Stor anbefaling herfra - vi bestiller helt klart igen

17 de junio de 2020

Hej Katrine
Tak for anmeldelsen. Flot kvalitet og overraskende billige, siger meget godt , hvad vi går efter som virksomhed.
Vi ser frem til at kunne hjælpe jer en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De fortjener hver en stjerne!

INGEN som helst tvivl om, at Elefantprint.dk fortjener hver en stjerne!
Jeg har fået lavet et beachflag til mit udendørs yogafirma, og da jeg havde svært ved selv at sætte det pænt op, bad jeg Stine om hjælp. Hun havde 100% forståelse for, hvad jeg gerne ville have, og i løbet af to dage fik jeg beachflaget til godkendelse. Jeg havde så regnet med en uge til 10 dages leveringstid, men flaget kom allerede efter yderligere to dage! OG - mit beachflag ser ud, PRÆCIS som jeg havde håbet på! Det er SÅ fedt, og jeg glæder mig helt vildt til at bruge det, når jeg lige om lidt skal undervise yoga udendørs på Frederiksberg. Tak Stine og tak Elefantprint.dk - jeg vender helt klart tilbage med min næste printopgave!

24 de abril de 2020

Hej Mette
Tak for den positive anmeldelse. Det varmer.
Jeg har sendt rosen videre til Stine og produktionen.

Go' dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej Jeg havde problemer med at få sat…

Hej Jeg havde problemer med at få sat et selvklæbende folieskilt op og fik rigtig fin hjælp af Stine fra Elefantprint. Nu er Galleri H opdateret med fint dørskilt med letlæselige informationer. Kan varmt anbefales.

6 de marzo de 2020

Hej Mette
Tak for anmeldelsen.
Vi er klar til at hjælpe en anden gang også :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Go dialog med firma som gør hvad de kan for at det virker.. vi kommer igen.

27 de febrero de 2020

Respuesta de Elefantprint.dk

Mange tak for den gode anmeldelse. Det varmer på en kold snevejrsdag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produktet var godt men montering vanskeligt på ikke plane overflader.

Produktet var godt, og snapsystemet til opsætning var også fint, men monteringspunkter var limet så montering var vanskeligt. Havde elefantprint bare monteret i lige linjer vandret og lodret ville man kunne montere med et lodbræt og en tommestok...
Efterfølgende har jeg haft en god dialog med Elefantprint, som vil tænke over monteringspunkter i efterfølgende leverancer, så produktet bliver nemmere at montere, også på vanskelige ikke plane overflader. Elefantprint anbefalede en monteringsskabelon, som kan medkøbes. God kundeservice.

18 de enero de 2020

Respuesta de Elefantprint.dk

Hej Claus. Jeg takker for den gode anmeldelse og jeg er glad for at vi fandt en løsning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitet, kundesupport og leveringstid helt i top

Vi har nu 2 gange brugt elefantprint.dk til skilte og butiksinventar. Begge gange har vi fået leveret produkter i super kvalitet og har undervejs fået kompetent sparring fra deres kundeservice. Vi vil helt sikkert bruge elefantprint.dk igen og kan varmt anbefale andre at gøre det samme.

11 de diciembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er kunstner og har flere gange brug…

Jeg er kunstner og har flere gange brug Elefantprint til storformatsprint. De har altid været hjælpsomme, hurtig til at svare og leveret flotte resultater til fantastiske priser. Hvis der har været problemer har de altid været i stand til at løse dem. Jeg kan varmt anbefale Elefantprint.

6 de diciembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pris, kvalitet, service og levering i top

Altid hurtig levering og hurtig respons på mail og chat. Jeg har handlet på siden 3-4 gange og har ALTID været super tilfreds. Pris og kvalitet er i top. Det er ikke første og bestemt heller ikke sidste gang jeg handler her 👍👍👍👍👍

29 de noviembre de 2019

Hej Fru Munch
Tak for den gode anmeldelse. Ros fra vores kunder varmer altid :)
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Husk lige at være opmærksom på målet

Husk lige at være opmærksom på målet, når I bestiller wallstick fra dette firma.
Jeg blev selv temmelig skuffet og snydt over, at skulle betale over 400 kr. for et klistermærke på 30 cm lang og 2 cm høj -

24 de septiembre de 2019

Hej Marianne
Vi har det ikke så godt med denne anmeldelse ved elefantprint, da du antyder, at vi skulle prøve på at snyde nogen.

Som du ved, er produktet du bestilte 100% kundetilpasset folietekster, hvor man kan vælge bogstavhøjde, skrifttype, farve og så selvfølgelig indtaste teksten man ønsker.
Ved din bestilling valgte du 2 linjers tekst og en bogstavshøjde på 1cm, hvilket giver en stickers der er 2cm høj. Med de valg du traf, blev den samlede størrelse 30x2cm. Denne størrelse stod tydelig på produktsiden, i indkøbskurven, ved kassen og på din kvitteringsmail.

Hvis der er noget du mener vi kan gøre for, at vise den samlede størrelse på produktet tydeligere, eller der skulle være noget jeg har overset eller misforstået, i din anmeldelse, hører jeg gerne fra dig. Du kan skrive direkte til mig på anders@elefantprint.dk eller ringe til mig på 70250816.
Jeg håber at høre fra dig.

Smukt arbejde 😍

Bestilte en kæmpe akustik plade med print! Så smuk og billigere end noget andet sted 😁 Tak for god service ❤️

5 de junio de 2019

Hej A
Tak for din positive anmeldelse. Jeg håber, at vi kan hjælpe dig med yderligere printopgaver i fremtiden.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Produktet ser fint ut på bildene på nettsiden, men ikke i realiteten.

Rask og grei service, men flaggene vi bestillte var laget av en materialtype som var full av hull og nesten gjennomsiktig. Nå har vi altså betalt for 4 flagg med logo som vi ikke kan bruke fordi det ser absolutt "billig" og stygt ut, vi kan ikke presentere bedriften vår med noe sånnt. Produktet ser fint ut på bildene på nettsiden, men ikke i realiteten.

17 de abril de 2019

Fantastisk service

Helt fantastisk service, Lena hun hjalp mig hele vejen igennem og det endda selvom jeg var ude i sidste øjeblik og var tidspresset.
Den service, den kan ikke gøres bedre. 👍👍😀

1 de febrero de 2019

Hej Birgitte
Tak for din positive anmeldelse. Jeg sender rosen videre til Lena.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

....

manglende informationer.

22 de noviembre de 2018

Hej Kim
Ud fra din korte anmeldelse, er det selvfølgelig svært at sige om jeg rammer alle aspekter i din lave bedømmelse af elefantprint.

Men jeg vil forsøge at forklare sagen, som jeg ser den, og håber at det kan give anledning til et mere nuanceret billede af elefantprint og evt. en bedre anmeldelse end 1 stjerne.

Sagen set fra vores side.
Du uploader en fil til en figurskåret folie og bestiller det på vores hjemmesiden. Da du uploader filen, bliver filen tjekket automatisk. Filen bliver godkendt af vores system, da du uploader en pdf fil. PDF’er kan normalt bruges til dette produkt, da filformatet kan håndtere grafikfiler, eller vektorfiler, som det teknisk heder.

Efter bestilling bliver ordren sendt videre til en manuel filtjek, og her opdager min kollega, at det ikke er en grafikfil, men i stedet at dit logo er oprettet, som en billedfil/pixel-fil, og efterfølgende gemt som pdf. Det er et problem i forhold til at udskære logoet.

Min kollega vender tilbage med nogle løsningsforslag til problemet, men informerer om at disse er fordyrende for produktet. Min kollega tilbyder selvfølgelig også at lade handlen gå tilbage. Du vælger at lade handlen gå tilbage hvilket er helt fair.

Jeg vedkender at optimal set, havde vi en bedre automatisk filtjek på hjemmesiden. Det arbejder vi på, men det er en forholdsvis kompleks opgave at fange alle filer med problemer.

Jeg vedkender også, at vi kunne give mere information omkring, hvilke filer der kan bruges og ikke kan bruges. Vores erfaring er dog, at det ofte kan forvirre lige så meget som det gavner, da vores kunder ofte ikke kender til begreber, som f.eks. vektorfil, men at vi alligevel i 99% af tilfældene modtager de rigtige filer på baggrund af vores nuværende automatiske tjek.

Vi har så valgt, at den sidste procent fanges i den efterfølgende manuelle tjek, hvorefter vi kan vejlede eller annullere ordren.

Jeg vil selvfølgelig have et nyt syn på den pågældende produktside for at se om der er noget vi kan optimere indtil vi får udbygget den automatiske filtjek.

Jeg håber at dette svar som minimum kan nuancerer din opfattelse af elefantprint.

Er der andre ting, end det jeg skriver om i dette svar, der ligger bag din dårlige vurdering af virksomheden er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe eller skrive til mig på 70250816 og anders@elefantprint.dk.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.