We hadden een factuur gekregen die voor ons compleet niet te plaatsen was. Dankzij de professionele uitleg van Yagmur werd niet alleen mijn gemoed wat rustiger maar werd de situatie ( die ik eigenli... Ver más
La empresa ha respondido
Heb wegens verhuis afscheid moeten nemen van Elegant. Ben er jarenlang een zeer tevreden klant geweest. Bij de eindafrekening dacht ik dat ze een fout hadden gemaakt. Maar de dame aan de telefoon... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben niet tevreden over de beëindiging van het contract. Ze ontkennen dat ze een bericht van mij hebben gekregen via het contactformulier. Toch ben ik daar honderd procent zeker van. Ze zijn er nooi... Ver más
La empresa ha respondido
Na een slechte ervaring toen ik in ZA was en nu weer terug in Belgie en met een medewerkster kon spreken, liep alles vlekkeloos. Yagmur heeft mij alles duidelijk uitgelegd en goed advies gegeven.... Ver más
La empresa ha respondido
"Elegant is een eerlijke, Vlaamse leverancier van aardgas en lokaal geproduceerde groene stroom."
Kleine Nieuwedijkstraat 53 / 2, 2800, Mechelen, Bélgica
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Mevrouw was zeer vriendelijk en bereidwillig om mijn gegevens op te zoeken ook al had ik nog geen klantnummer ontvangen. Ze heeft alle gegevens die ik haar vroeg nagekeken.

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Ik werd heel vriendelijk,beleefd en snel voortgeholpen op mijn gestelde vraag.👍👍👍

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Heb juist met mvr Yagmur gesproken ze heeft me heel vriendelijk geholpen.
Ik was al klant nu heb ik mijn appartement in antwerpen ook als leverancier Elegant gekozen.
Heel tevreden ben ik

Respuesta de Elegant Energieleverancier
N goed telefoongesprek gehad en mijn vragen werden korrekt en helder beantwoord.De wachttijd aan de telefoon was wel lang

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Vrij snel iemand aan de lijn nav een aanbod dat ik had gekregen van een andere leverancier. Ben al jaren klant bij Elegant en de mevrouw die ik aan de lijn had (Yagmur) heeft me duidelijk, correct en vriendelijk te woord gestaan. Prima dienstverlening!

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Altijd vriendelijk, snelle service , ben heel tevreden en daarom heb ik mijn contract verlengd

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Zeer vlot, vriendelijk gesprek gehad met Yagmur.
Altijd TOP service bij Elegant.

Respuesta de Elegant Energieleverancier
De persoon aan de lijn was heel geduldig en heeft alles uitgelegd in voor de leek verstaanbare taal. Het is echt de moeite om eens te bellen. Doen!

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Heel vriendelijke mevrouw tijdens ons telefoongesprek. Ze heeft me geholpen
met mijn vragen en een voordeliger tariefplan
voorgesteld. Ik ben tevreden.

Respuesta de Elegant Energieleverancier
De elktriciteit werd betaald op vrijdag met opdracht van bank nu gaan we naar markt en bankkaart werkt niet dus telefoon bank waarom nu had bank rekening geblokkeerd en kon niets meer betalen heb onmiddelijk elktriciteit verwittigd dat rekening pas maandag betaald werd en niet vrijdag

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Heel tevreden ! Was 1 maand geleden overgestapt naar andere leverancier , absoluut niet hetgeen ze mij voor gesteld hadden ....heel vriendelijke dame aan de lijn gekregen 🥰 en nu terug klant bij elegant , waarvoor grote dankbaarheid
Mvg

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Gebeld door een vriendelijke meneer over dat jullie fout waren in het annuleren van mijn contract, hij bood mij betere tarieven aan en vroeg mij als ik ELegant nog een kans wou geven. Ik zei ja. Een week later krijg ik te horen via mail dat alles wat mij verteld was fout is en dat ik geen kans maak op een contract.
Onbetrouwbaar bedrijf.

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Na contact op te nemen krijg je snel en duidelijk een reactie.

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Gebeld met een zeer vriendelijke dame : Ann.
Mijn pa had hier 2 betalingen gedaan, maar was geen klant. Ze gaan het bedrag terugbetalen.
Maar de dame was super vriendelijk en heel behulpzaam en geduldig. Dankjewel Ann.

Zeer correct,
Soms wat lang wachten op antwoord via e-mail.
Maar verder geen aanmerkingen.

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Goede prijs service en vriendelijke telefonisten

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Duidelijk antwoord op mijn vraag, vlugge duiding bij bijkomende vraag. Eerlijke info zonder bijkomende verrassingen naar facturen toe.

Zeer-
klantvrien-delijk + goede prijzen

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Op mijn opmerkingen betreffende mijn (eerste) voorschotfactuur heb ik snel een heldere en goed gestructureerde uitleg gekregen. Tevens werd zonder problemen en met terugwerkende kracht gevolg gegeven aan mijn verzoek tot aanpassing van de bedragen.
P.S. Aangenaam verrast door de vlotte schrijfstijl, heb ik uitzonderlijk gekeken naar de naam van de opsteller (= Monya).

Respuesta de Elegant Energieleverancier
Más información sobre otros tipos de reseñas.