Valorada con 4 estrellas sobre 5

We hadden een factuur gekregen die voor ons compleet niet te plaatsen was. Dankzij de professionele uitleg van Yagmur werd niet alleen mijn gemoed wat rustiger maar werd de situatie ( die ik eigenli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb wegens verhuis afscheid moeten nemen van Elegant. Ben er jarenlang een zeer tevreden klant geweest. Bij de eindafrekening dacht ik dat ze een fout hadden gemaakt. Maar de dame aan de telefoon... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben niet tevreden over de beëindiging van het contract. Ze ontkennen dat ze een bericht van mij hebben gekregen via het contactformulier. Toch ben ik daar honderd procent zeker van. Ze zijn er nooi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een slechte ervaring toen ik in ZA was en nu weer terug in Belgie en met een medewerkster kon spreken, liep alles vlekkeloos. Yagmur heeft mij alles duidelijk uitgelegd en goed advies gegeven.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de servicios públicos de electricidad

Escrito por la empresa

"Elegant is een eerlijke, Vlaamse leverancier van aardgas en lokaal geproduceerde groene stroom."

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,0

Todas las opiniones

154 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Vraag mbt afrekening

Vlot in contact gekomen met een medewerker.
Heel duidelijk geïnformeerd en meteen geholpen.

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Hey Tom, bedankt voor de positieve feedback. Daar doen we het voor! Groetjes team Elegant

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vlot antwoord en goede hulpverlening.

Jullie hebben moeite gedaan om een probleem op te lossen. Ook beloofden jullie mij terug te bellen en gaven hier ook gevolg aan.

12 de diciembre de 2025

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Dag Jackie, fijn om te horen dat je probleem efficiënt werd opgelost! Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen. Groetjes team Elegant.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, goed bereikbaar. Geven duidelijke uitleg zonder verkoopspraatjes.

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Hey Eleni, dat is waar wij voor staan. Duidelijke en transparante energietarieven die voor iedereen toegankelijk zijn! Groetjes team Elegant

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een heel snelle reactie op al…

Ik heb een heel snelle reactie op al mijn vragen gekregen en ik werd onmiddellijk geholpen.

Hoi Magdalena, bedankt voor de positieve review! Groetjes team Elegant

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geeft voortreffelijke en correcte…

Geeft voortreffelijke en correcte informatie.
Telefonisch zeer goed geholpen door vriendelijke en behulpzame dame.
Een aanrader

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Beste Chretien, bedankt voor de lovende woorden! Daar doen we het voor! Groetjes team Elegant

Zeer tevreden over Elegant

Zeer tevreden over Elegant als energieleverancier - reeds vele jaren klant.
Duidelijke en correcte facturatie, maar ook heel bekwame en vriendelijke mensen aan telefoon zonder lange wachttijden.
Vandaag heel goed ingelicht over de verschillende mogelijkheden, waardoor we zeker klant blijven bij Elegant.

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Dag Marc, erg fijn om te lezen dat je bij ons klant blijft. We hopen dat onze samenwerking nog lang mag duren! Groetjes team Elegant

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Er wordt snel geantwoord en de uitleg…

Er wordt snel geantwoord en de uitleg is duidelijk.

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Hoi Hilde, dat is ons motto. Een transparante dienstverlening, zonder addertjes onder het gras! Groetjes team Elegant

Vriendelijke correcte hulpverlening.

Vriendelijke correcte hulpverlening.
Voor de vragen en problemen werden snel en duidelijke oplossingen / antwoorden gegeven.

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Dag Fabrice, erg leuk om te lezen dat je je correct bent verder geholpen. Groetjes team Elegant

Klantenservice is héél vriendelijk

Klantenservice is héél vriendelijk , behulpzaam en wat vooral belangrijk is " bereikbaar " .
Qua prijs zéér correct en dus al jaren een tevreden klant

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Hoi Pascal, bedankt voor de positieve beoordeling. Daar doen we het voor! Groetjes team Elegant

Eerste ervaring

Geen lange wachttijd aan de telefoon, snelle hulp geboden, vriendelijke mensen… Ook zijn ze zonder afspraak op kantoor bereikbaar wat ook gemakkelijk is! Tevreden klant!

Dag S K, bedankt voor de fijne review. Groetjes team Elegant

Zeer tevreden klant.

Ik ben al jaren tevreden klant bij Elegant. En ik weet waarom. Zeer bereikbaar en behulpzaam. Vandaag weer zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Yagmur. Hartelijk dank. Clark

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Dag Clark, heel fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent. We geven je compliment door aan onze collega Yagmur! Groetjes team Elegant

Valorada con 5 estrellas sobre 5

duidelijkheid over nieuw contract groepsaankoop

Zopas tel contact met Elegant over aanvang nieuw contract groepsaankoop. Zéér vriendelijke mevrouw Yagmur aan de lijn. Nu is alles klaar en duidelijk. Dank u wel !

9 de diciembre de 2025

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Dag Marc, wat fijn om te lezen dat je goed bent verder geholpen door onze collega Yagmur. We geven dit compliment door aan haar! Groetjes team Elegant

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een zeer prettig telefonisch contact…

Een zeer prettig telefonisch contact gehad met Yagmur.
Die ervaring met Elegant is al jaren zo!

9 de diciembre de 2025

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Hoi Germaine, wat leuk om te lezen dat je al jaren tevreden over ons bent. We geven je compliment door aan onze collega Yagmur! Groetjes team Elegant

Valorada con 4 estrellas sobre 5

goede uitleg voor veranderde maandrekening

Onze maandafrekening verhoogde ineens. Men had een kopie van het bestaande verbruik genomen en bijgeteld terwijl het een nieuwe woning werd. De verwerking werd aan de telefoon onmiddellijk aangepast met een begeleidende email erbij. Slechts 4 sterren omdat ik wel moest telefoneren nadat ik reeds een email gestuurd had.

8 de diciembre de 2025

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Dag Jorre, bedankt voor je feedback. We zijn blij om te lezen dat je probleem vlot werd opgelost. We proberen alle e-mails binnen de vijf dagen te beantwoorden. In drukkere periodes, zoals nu, kan de verwerkingstijd soms iets langer zijn. Groetjes team Elegant

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Zeer vriendelijk en nam ruim de tijd om de vragen te beantwoorden. Heeft beter contract voorstel gedaan.

8 de diciembre de 2025

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Beste Mia, bedankt voor de positieve beoordeling. We hopen dat onze samenwerking nog lang mag duren. Groetjes team Elegant

Valorada con 4 estrellas sobre 5

ALTIJD CORRECT GOEDE UITLEG EN VANDAAG…

ALTIJD CORRECT GOEDE UITLEG EN VANDAAG NOG DOOR YAGMUR TOFFE INLICGTINGEN GEKREGEN IK BLIJF BIJ JULLIE

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Dag Andreas, bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je goed bent verder geholpen door onze collega Yagmur! We geven dit door aan haar. Groetjes team Elegant

Heel vriendelijk.

Dag Sevin, bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes team Elegant

Duidelijke vriendelijke communicatie

Duidelijke vriendelijke communicatie, geen lange wachttijd, vijf graag klant!

Respuesta de Elegant Energieleverancier

Hoi Roos, dat vinden we heel erg fijn om te lezen! We hopen dat we je nog lang van energie mogen voorzien. Groetjes team Elegant

Deskundig

Deskundig, vriendelijke medewerker, korte wachttijd, goede informatie en communicatie

4 de diciembre de 2025

Hey Wieme, bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes team Elegant

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.