Jeg nyder at få et indspark gennem de mail jeg læser fra Elektronista Media om alt muligt. Allermest handler det om mennesker i en verden der forandrer sig hele tiden, men der er super mange spændende... Ver más
La empresa ha respondido
Christiane skriver fantastisk om livet og stjernerne, samt alt, der kommer os ved i livet. jeg kan desværre kun anbefale hende til 5 stjerner
La empresa ha respondido
God faktuel info og spændende betragtninger, der er nærende føde til de små, grå på øverste etage.
La empresa ha respondido
Jeg nyder , bliver klogere og følger med stor interesse nærmest alt ,hvad Christina /Elektronista laver og udsender Således nyhedsbreve ,Podcast,s , artikler mm De ind i ml meget langhårede uf... Ver más
La empresa ha respondido
Elektronista Media befinder sig i krydsfeltet mellem mennesker og teknologi. Christiane Vejlø holder foredrag, udgiver bøger og producerer digitalt content på mange platforme. Nyhedsbrevet Elektronista Insider er gratis og tager de nyeste teknologitrends og digitale etiske dilemmaer under luppen. Fremtidsanalytiker Christiane Vejlø er forfatter til bogen Argumenter for Mennesker og bogen Arbejdslivets dilemmaer. Hun udgiver podcasten Elektronista. Laver content til instagram og LinkedIn og har 20+ års erfaring med at stå som foredragsholder på både store og små scener i ind- og udland. Se mere på elektronista.dk
Dinamarca
Elektronista er et af de nyhedsbreve, jeg har abonneret på længe. Det er super vigtig viden at kunne følge bare lidt med i, hvad der sker i tech.

Respuesta de Elektronista Media
Fantastisk med et nyhedsbrev som giver indblik i nye digitale trends og tendenser. Læser det med stor begejstring! :D

Respuesta de Elektronista Media
Hvis du vil vide mere ...... om hvad der rører sig i AI og andre verdner som begynder og slutter i WWW. Så følg Christiane. Du får masser af lødig info; nyeste viden til hovedet og kroppen bliver ikke glemt.
Bonus er bla.gode rejsetip, bøger som kan købes eller lyttes og podcast.
Christiane skriver letforståeligt og hun blander sig i tidens debatter om både køn, børn og skærme.

Respuesta de Elektronista Media
Christianes måde at inspirere og gøre klogere på giver altid stof til eftertanke. Jeg sætter især pris på den "dans", hun skaber mellem humanistiske og tekniske fagområder og derved gør os som læsere klogere på dem begge.

Respuesta de Elektronista Media
Jeg læser hver gang nyhedsbrevet med stor interesse. Det giver nye vinkler, ideer, oplysninger om emner jeg havde en idé om jeg vidste meget om. Seneste herlige info om London tur satte nye idéer i gang.
Fortsæt endelig i samme spor.

Respuesta de Elektronista Media
Altid tankevækkende , indsigtsfuldt og til tider også modigt. Min varmeste anbefaling- følg både nyhedsbrevet og podcasten.

Respuesta de Elektronista Media
Elektronista leverer alltid et lødigt og kompetent bidrag i teknologi-debatten fra et humanistisk udgangspunkt. Det er endvidere velskrevet og tankevækkende. Tak for det.

Respuesta de Elektronista Media
Jeg synes at at nyhedsmails fra et rigtigt menneske altid er super indsigtfulde og giver anledning til reflektion :-)

Respuesta de Elektronista Media
Christianes nyhedsbrev er altid indsigtsfuldt og velovervejet. Et af de få nyhedsbreve jeg faktisk ofte får læst, sådan helt rigtigt :-)

Respuesta de Elektronista Media
We had Christiane deliver her talk "Arguments for Humans" in English in front of our 30 different nationalities at our latest internal conference.
The content was perfect and the delivery in English was totally flawless.
Christiane is a very confident, engaging and entertaining speaker who delivers her messages in a great way and makes the audience ponder.
Thank you Christiane. H5YR.

Respuesta de Elektronista Media
Der er ikke så meget at sige, andet end ønsker du at give din hjerne nogle vitaminer så må du være med her.
God vind og alle tumler op.

Respuesta de Elektronista Media
ELEKTRONISTA er en fantastisk vej til at få viden om al det nye der kommer frem f.eks med IA.
***** stjerner herfra.

Respuesta de Elektronista Media
Christiane Vejløs nye bog "AI" er et absolut gennemskrevet og faktuelt stærkt værk. En nuancering af teknologiens potentiale, men i højere grad de konsekvenser den bringer med sig. Skarpe overvejelser om etiske dilemmaer og samtidig en optimisme for innovation. For hvad sker der når AI begynder at infiltrere grundlaget for den menneskelige eksistens?
En uundværlig perle at have hjemme på hylden.

Respuesta de Elektronista Media
Christiane Vejlø agerede moderator til en talk om kunstig intelligens - med afsæt i en dokumentarfilm inden for samme emne. Hun var både vidende, engageret og fik faciliteret en interessant dialog med eksperter på scenen og også inddraget publikum.

Respuesta de Elektronista Media
Kæmpe anbefaling af Elektronistas nyhedsbreve. De er super aktuelle, nuancerret og velskrevet. De giver stof til eftertanke. Tak!!!

Respuesta de Elektronista Media
I sidste uge afviklede vi den første - og med garanti ikke den sidste - digitaliseringsmesse i Teknik og Miljø, Aarhus Kommune. En dag fyldt med gode indlæg, spændende demonstrationer af og eksempler på, hvordan vi med fordel på benytte digitale services fremadrettet i måden, hvorpå vi kommunikerer med og servicerer de mange gode aarhusianere. Prikken over i'et var dog Christiane Vejløs 'Argumenter for mennesker' foredrag, som både efterlod de mange tilhørere med ting at tænke over men heldigvis også masser af håb og argumenter for mennesker. Selvom AI-bølgen kommer rasende ...

Respuesta de Elektronista Media
Más información sobre otros tipos de reseñas.