Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg nyder at få et indspark gennem de mail jeg læser fra Elektronista Media om alt muligt. Allermest handler det om mennesker i en verden der forandrer sig hele tiden, men der er super mange spændende... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Christiane skriver fantastisk om livet og stjernerne, samt alt, der kommer os ved i livet. jeg kan desværre kun anbefale hende til 5 stjerner

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God faktuel info og spændende betragtninger, der er nærende føde til de små, grå på øverste etage.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg nyder , bliver klogere og følger med stor interesse nærmest alt ,hvad Christina /Elektronista laver og udsender Således nyhedsbreve ,Podcast,s , artikler mm De ind i ml meget langhårede uf... Ver más

Información sobre la empresa

1. Media House
  2. Editor de libros
  3. Asesor en administración de empresas
  4. Editorial de libros electrónicos y multimedia

Escrito por la empresa

Elektronista Media befinder sig i krydsfeltet mellem mennesker og teknologi. Christiane Vejlø holder foredrag, udgiver bøger og producerer digitalt content på mange platforme. Nyhedsbrevet Elektronista Insider er gratis og tager de nyeste teknologitrends og digitale etiske dilemmaer under luppen. Fremtidsanalytiker Christiane Vejlø er forfatter til bogen Argumenter for Mennesker og bogen Arbejdslivets dilemmaer. Hun udgiver podcasten Elektronista. Laver content til instagram og LinkedIn og har 20+ års erfaring med at stå som foredragsholder på både store og små scener i ind- og udland. Se mere på elektronista.dk

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikke kun den seneste - men hver eneste: Bare godt!

Ikke kun den seneste - men hver eneste - Elektronista Insider-mail er noget jeg har stor værdi af. Glæder mig til at modtage den løbende "godtepose" i min indbakke. Hertil kommer podcasts fra samme afsender og endelig henvisninger til forskning, man kan nørde videre i. Jeg bliver altid lidt mere tryg på fremtiden når jeg har læst/hørt etc. Christianes perspektiver.

23 de enero de 2025

Respuesta de Elektronista Media

Hej Helle, Jeg er simpelthen så glad for at du kan bruge nyhedsbrevet. Jeg er selv glad for gode nyhedsbrevet og gør mig meget umage med at lave noget af værdi, så folk holder ved. Man trykker jo bare send og så håber man at folk kan lide det. Og når du skriver her og andre svarer på mailen og er begejstrede, så er det det hele værd. Mange tak. kh Christiane

Tak for mennesket Christiane

Hvor er jeg bare glad for, at der er mennesker som Christiane Vejlø i tech verdenen. Har læst Elektronista i mange år og bliver ved med at lære af hende. I dag gjorde hendes nyhedsbrev mig mere optimistisk om AI end jeg har følt i lang tid. Tak for det. Nu skal jeg se, om biblioteket har hendes bog!

8 de enero de 2025

Respuesta de Elektronista Media

Tusind tak fordi du følger med Janet. Jeg skal gøre mit bedste for at holde eller løfte niveauet :-) Christiane

Inspirerende

Vi havde Christiane forbi og undervise på Den Danske Reklameskole. Og det var en fantastisk, inspirerende og debatskabende aften.

11 de diciembre de 2024

Respuesta de Elektronista Media

Tusind tak for det Kasper. Det var en stor fornøjelse at være med. Meget engagerede "elever".

Elektronista.dk leverer altid…

Elektronista.dk leverer altid interessant og velovervejet indhold, der giver stof til eftertanke. Siden tager nye og relevante emner op på en inspirerende måde. Kan varmt anbefales!

15 de diciembre de 2024

Respuesta de Elektronista Media

Mange tak for din besked Lars. Godt at høre du læser med.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har læst Argumenter for mennesker.

Har læst bogen Argumenter for mennersker.
Den er vildt god og let foståelig. Særligt argumentet om at vi har brug for vores følelser - på godt og ondt ramte mig.
Tak Christiane.

4 de noviembre de 2024

Respuesta de Elektronista Media

Hej Jan,, hvor er jeg glad for du kunne lide bogen. Følelser er bøvlede men vi har brug for dem. Også de svære. Christiane

Nuanceret, saglig og inspirerende

Jeg har fulgt Elektronista Media og Christiane Vejlø i mange år, og det har været en fantastisk kilde til både viden og inspiration. Christiane formår altid at tage os med ind i teknologiens verden på en måde, der er nuanceret, klog og utrolig relevant – særligt når det handler om AI, samfund og menneskets rolle i den digitale tidsalder.

Hendes bog Argumenter for mennesker er uden tvivl en af de bedste bøger, jeg har læst om teknologiens betydning for os som mennesker. Den sætter nogle vigtige tanker i gang og burde nærmest være obligatorisk læsning.

Jeg kan kun anbefale at følge Elektronista-nyhedsbrevet, booke Christiane til et foredrag, eller dykke ned i hendes bog. Det er indhold, der rammer plet hver gang – både fordi det er skarpt, og fordi det aldrig glemmer mennesket bag teknologien.

1 de enero de 2024

Respuesta de Elektronista Media

Tusind tak for din flotte anmeldelse Kristina.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En velformuleret og underholdende bog.

En velformuleret og underholdende bog, som på et lægmandssprog giver et indblik i hvad AI er, hvad AI kan og ikke kan (i den tid bogen er skrevet).
Forfatteren formår at afmystificere AI og spiseliggøre begreber, som ellers ofte er/kan være meget tekniske og uforståelig.
Er man tek-interesseret og/eller AI-interesseret og som mig har brug for at det bliver serveret på en underholdende og spiselig måde, så kan jeg kun anbefale at læse "Argumenter for Mennesker" af Christiane Vejlø.

26 de julio de 2024

Respuesta de Elektronista Media

Hej Søren, Jeg er rigtig glad for du kunne lide bogen. Især at du finder den letlæst. Det har nemlig været en vigtig ambition. Alle skal kunne være med. Teknologiudviklingen har konsekvenser for hele samfundet. kh Christiane

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.