Información sobre la empresa

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service

Ik heb bij dit bedrijf online dure schoenen gekocht van haast 280 euro. Bij levering heb ik totaal andere schoenen ontvangen. Ik wilde hier over bellen maar dit was niet mogelijk. Ik moest een e-mail sturen. Ik heb in de mail verteld dat ik erg teleurgesteld ben, omdat ik verkeerde schoenen heb ontvangen. Verder irriteert het mij . Bij zo'n aankoop verwacht je toch wel wat service. Ik heb ook gezegd dat ik excuses via de mail iets te makkelijk vind. Ik vind in dit geval dat er best een coulance tegenover mag staan. Tenslotte moet ik het pakket weer retour aanbieden waar tijd in gaat zitten. De tweede mail werd mij weer excuses aangeboden maar van een coulance kon geen sprake zijn. Het bedrijf vond het ook niet meer nodig om mij de schoenen te sturen die ik eerder had besteld. Ze gaan het geld op mijn rekening terug storten en daar moet ik het dan maar mee doen. Geen vraag aan mij of ik het daar mee eens ben of wat ik als klant fijn zou vinden. Nee, dit wordt gewoon voor mij besloten. Ik kan helaas niet anders constateren dat dit bedrijf geen service biedt en klantonvriendelijk is.

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Telefonisch super geholpen door de…

Telefonisch super geholpen door de schoenzaak Elferink te Leek. Grote herenmaten 49 en 50 hebben ze op voorraad. Geslaagd met twee paar schoenen. Enorm bedankt voor het meedenken. Geduldig, meedenken en vakkennis. Hartelijk dank! En bedankt voor de persoonlijke, lieve note die bij de verzending in zat. Echt passie voor het vak.

28 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik wil mijn geld meteen terug, niet binnen enkele dagen

Ik heb schoenen besteld en betaald, krijg dan uren later een bericht "dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat het product onvindbaar is" - maar "het aankoopbedrag hebben wij aan u terugbetaald en zal binnen enkele dagen zichtbaar zijn op uw rekening" - waarom gebeurt het niet meteen - als het aankoopbedrag van mijn rekening wordt afgeschreven zodra ik op "kopen" druk - dan kan het tegenovergestelde ook.

10 de mayo de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.