Batteriet til min cykel blev stjålet og jeg kontaktede Elgaragen, der kunne lave et nyt. Dette virkede desværre ikke på cyklen (formentlig på grund af den ødelagte lås), men jeg blev tilbudt en byt... Ver más
La empresa ha respondido
Cykelforretning og Webshop der specialisere sig indenfor elcykler og deres batterier. Vi både fejlsøger, reparere og ombygger cykler til el. Vi prøver at have et stort udvalg af universaldele så vi ikke skal sende folk hjem med besked om at der ikke længere findes dele til deres cykel.
kildehusvej 4, 1, 107, 4000, ROSKILDE, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har haft fornøjelsen a denne service jeg skrev og spurgte om råd til en oplader der blev svaret hurtigt og mega god service og kanon hurtigt levering under 24 timer så var den leveret kæmpe anbefaling herfra gode priser og seevice

Respuesta de Elgaragen
Fin hjemmeside, god pris, godt produkt, forsvarligt pakket ind, men lidt lang leveringstid. (5 dage)

Respuesta de Elgaragen
Havde nogle små problemer jeg ikke selv kunne løse med min cykel så kontakt elgaragen.dk. fantastisk service den blive hurtigt fixet og så var den køre klag igen og så fik jeg et par godt fif med på vej med vedligeholdelse og rengøring af kæden 😁
jeg har købt en elcykel som jeg forventede at den var efterset det var den ikke jeg kontaktede dem men de var ikke imødekom jeg håber at når jeg har set den så skal den være i orden

Respuesta de Elgaragen
Jeg forstår ikke helt hvorfor man ikke gør noget ud af de cykler man sælger. Hvorfor ikke lige gøre opmærksom på de lidt større skrammer der er på cyklen, få den fikset og vasket så den står pæn når man sælger den. Istedet for modtager man en cykel hvor flere dele sidder løse, er beskidt og flad. Så falder glæden lidt for den nye cykle som man ellers glædet sig til at modtage. Så hvis man overvejer at købe en cykel hos dem, så forvent at du selv skal til at gøre den i stand.

Respuesta de Elgaragen
Ros for Meget hurtig levering, synes godt at I kan smøre de mest centrale af cyklens dele,( kæde og gear). Cykel - Låsen er sat fast med 2 strips , det virker som en lidt for spinkel konstruktion, baghjulet køre lidt imod bagskærm.
Tiden må vise om det er en god handel….

Respuesta de Elgaragen
Dette virkede desværre ikke på cyklen (formentlig på grund af den ødelagte lås), men jeg blev tilbudt en byttehandel, hvor jeg fik en ny (brugt) cykel og Elgaragen fik min gamle el-cykel og batteriet - og dette til en rimelig pris.
Lidt småproblemer blev løst på bedste vis, og jeg kan klart anbefale Elgaragen, som jeg vil benytte igen, hvis behovet skulle opstå!

Respuesta de Elgaragen
Hurtig og topklasse service!! Har ikke et eneste dårligt ord at sætte på min anmeldelse.

Respuesta de Elgaragen
Rigtig god service. Nøglen til låsen manglede da cyklen kom, fordi den var blevet tabt under fragt. Der kommer en ny lås med nøgle.

Respuesta de Elgaragen
Da jeg bor på landet og ikke har bil, er det fuldstændig fantastisk at få ordnet sin elcykel hos El Garagen.
Altid virkelig god service, rigtig dygtig cykelsmed, der oveni er super ærlig omkring cyklen, så jeg ved hvad jeg kan regne med.
Det værdsætter jeg meget.
Har virkelig forstand på elcykler.
Tak for god service!

Respuesta de Elgaragen
Skulle have ny oplader til cyklen . De svarede på mail om aftenen frem og tilbage og hjalp med den rigtige oplader. Meget fin service

Respuesta de Elgaragen
Det var nemt at bestille og ankom som lovet. Ringede med et leveringsspørgsmål. Telefonsvarer lover de ringer tilbage, hvilket hurtigt skete, og de hjalp mig med mit problem.
Mvh Jan

Respuesta de Elgaragen
Jeg har haft en virkelig god oplevelse – super service og meget flinke medarbejdere. Alt forløb nemt og professionelt. Kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

Respuesta de Elgaragen
Más información sobre otros tipos de reseñas.