Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var lidt skeptisk pga den lave pris

Var lidt skeptisk pga den lave pris, så kontaktede kundeservice, der svarede tilbage med det samme og garantede den "30 dages returret" de reklamerer med. Lampen (guld) er vildt flot på mit hjørnebord og ryger bestemt ikke retur. Tak for god service og produkt.

28 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukke bordlamper og fantastisk…

Smukke bordlamper og fantastisk service!

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Ellume.dk. Deres udvalg af bordlamper er både stilfuldt og unikt, og jeg fandt hurtigt den perfekte lampe til mit hjem.

Bestillingsprocessen var nem, og leveringen var hurtigere end forventet. Produktet levede fuldt ud op til billederne og beskrivelserne på hjemmesiden – måske endda bedre! Lampen er af høj kvalitet og tilføjer lige det ekstra til mit rum.

Derudover var kundeservicen helt i top – hurtige svar og meget hjælpsomme med mine spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale Ellume.dk, hvis du leder efter smukke lamper og god service.

Tak for en fantastisk oplevelse!

Mvh Emil

6 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk bordlampe meget hurtigt…

Fantastisk bordlampe meget hurtigt levering

11 de diciembre de 2024

Hej Taim

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for os, og vi arbejder altid på at levere den bedst mulige service til vores kunder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet og lækkert design

Normalt plejer jeg ikke at bestille lamper online, men jeg tog chancen her (primært pga den lave pris ift butikkerne). Lampen fra Ellume er virkelig i god kvalitet og lækkert design. Kunne sagtens finde på at købe én mere til hjørnebordet i stuen:)

26 de noviembre de 2024

Hej Omar,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svindel

Fup. Dette er blot en af mange sider, hvor de påstår eget design på produkter.

Søg på ‘Modern Atollo Metal Bordslampa S34’, så finder i samme billeder af produkterne, men til en anden pris.

På hjemmesiden skriver de +2000 kunders men firmaet er oprettet 1/11-24 jf cvr nr.

Deres svar er helt væk. Hvorfor har de ‘falske trustpilot’ anmeldelser på deres hjemmeside?

17 de noviembre de 2024

Hej Nick

Tak for din feedback. Vi sætter pris på muligheden for at besvare dine kommentarer og ønsker at klargøre følgende:

Vi kan ikke finde nogen registrering af, at du har handlet hos os. Hvis du mener, at du har oplevet noget problem eller fup relateret til vores virksomhed, må du meget gerne oplyse dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Vi samarbejder med eksterne leverandører, hvilket kan betyde, at nogle designs findes andre steder. Vores fokus er at tilbyde kvalitetsprodukter og en god købsoplevelse til vores kunder.

Det er korrekt, at vi for nylig har oprettet et CVR-nummer, da vi har valgt at gå fra at være en hobbyvirksomhed til en registreret virksomhed. De tal, vi oplyser på vores hjemmeside, er derfor baseret på den samlede kundebase, vi har haft igennem vores tid som hobbyvirksomhed og nu som registreret virksomhed.

Vi ønsker at sikre gennemsigtighed og en god dialog, så du er velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@ellume.dk, hvis du har spørgsmål eller konkrete problemer, vi kan hjælpe med at løse.

Venlig hilsen,
Ellume

Super stilfuld lampe

Kan klart anbefale! Super stilfuld lampe og hurtig levering.

11 de noviembre de 2024

Hej Frederik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ellume formår at gøre lamper til både…

Ellume formår at gøre lamper til både smukke og funktionelle designobjekter, der løfter stemningen i ethvert hjem. Med kvalitetsmaterialer og energieffektive løsninger tilbyder de tidløse lamper med moderne funktioner som touch-kontrol og justerbar lysstyrke. En perfekt kombination af stil og brugervenlighed!
Kæmpe anbefaling herfra.

1 de noviembre de 2024

Hej Rie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en bordlampe i guld

Jeg bestilte en bordlampe i guld, meget smuk og passer perfekt ind i vores stue. Hurtig levering, jeg bestilte mandag morgen og modtog pakken onsdag.

5 de noviembre de 2024

Hej Amalie,

Meget fed kundeservice

skulle købe en lampe og de var meget hjælpsomme ift. hvilken lampe der passede til mit køkken

2 de noviembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk levering både hurtigt og…

Fantastisk levering både hurtigt og effektivt

18 de octubre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

meget hurtig levering gode priser og…

meget hurtig levering gode priser og god service

1 de noviembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.