Varen er som lovet og kom til tiden, men at få en sms fra postnord at pakken er leveret fredag eftermiddag på ens adresse og så opdage at den er leveret forkert og postnord er en robot og I er lukke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Købte et stort tv (65 tommer)) og ville selvfølgelig meget gerne være hjemme ved leveringen, men skulle være væk fra huset i en times tid i løbet af dagen. Kontaktede elsalg - der fik kontakt med le... Ver más
Fantastisk service, skrev og forspurgte om en samlet pris på en bestemt opvaskemaskine og kombineret induktion/emhætte. Fik tilbud på to nyere modeller til samme pris, super service🤩 Takkede ja t... Ver más
Jeg købte en bredt tilgængelig vare, som også kan fås i bunker af andre webshops. Hos elsalg var den 50 kroner billigere end de andre, så naturligt valgte jeg elsalg. Efter nogle dage skrev de den var... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Acerca de elsalg.dk
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Kæden er ejet af A/S El-Salg, der er et aktieselskab grundlagt i 1968 med i dag 170 butikker fordelt over hele landet – ofte ude i lokalområderne.
Bag elsalg.dk står således nogle af Danmarks førende fagfolk inden for salg af hårde hvidevarer og el-artikler. Vi ved, hvad vi taler om og har fokus på den moderne forbrugers behov for skræddersyede løsninger, men tilbyder samtidig også totalløsninger – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Til forskel fra mange andre forhandlere af hårde hvidevarer er vores butiksejere rigtige fagfolk med en solid ekspertviden i bagagen.
Med elsalg.dk har vi skabt et helt nyt univers, der forener e-handel med butikssalg. Vi ønsker at give vores kunder den samme gode oplevelse, uanset om du handler på elsalg.dk eller i en af vores butikker. Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet, vedligeholdt og repareret. Vi hjælper dig med at vælge, gør købsprocessen let og overskuelig, og vi passer godt på dig gennem hele forløbet - og også efter købet.
Información de contacto
Niels Bohrs vej 33B, Stilling, 8660, Skanderborg
- 70 20 11 22
- info@elsalg.dk
- elsalg.dk
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
ingen problemer
At jeg får det jeg har bestilt indenfor…
At jeg får det jeg har bestilt indenfor få dage.
Har bestilt en vare 11 dage inden jul…
Har bestilt en vare 11 dage inden jul som skulle havde været en julegave.
Vedr. bestillingen stod der at varen var på lager og kunne forventes fremme inden 3 dage.
Efter nogle dage kommer der så en mail om at varen nu forventes fremme omkring d.29 december.
Nu skriver vi den 3. januar og jeg har ikke modtaget yderligere beskeder.
Dette er simpelthen ikke godt nok !

Respuesta de elsalg.dk
Altid venligt og vidende personale
Altid venligt og vidende personale. God service og bredt sortiment 👏
Varen nåede ikke frem og oplysning om forsinkelse stod med meget lille note
Varen kom ikke til juleaften, selv om den var bestilt betids. 2 stjerner for at annullere og ikke trække penge.

Respuesta de elsalg.dk
Det var nemt at bestille og få varen…
Det var nemt at bestille og få varen leveret
God og hurtig levering 😀
Mangler stadig den vare jeg bestilte 7. December!
Jeg har endnu ikke har fået den vare jeg bestilte den 7. Decmeber! Jeg forstår ikke man sælger en vare på hjemmesiden, som egentlig ikke er på lager! De kan næppe være i tvivl om at varer bestilt i december er julegaver.

Respuesta de elsalg.dk
Ok leverings tid trods julen og skarp…
Ok leverings tid trods julen og skarp pris
Det må blive middel
Det må blive middel
Bestilte en fryser som skulle komme på lager den 20 dec. Og havde håbet på at den ville dukke om den førstkommende mandag og skriver til dem og får at vide den vil dukke om tirsdag den 23
Da jeg så kontakter el-salg vedr. manglende track and trace er der slet ikke bestilt transport til den dag
Men jeg kunne få den leveret den 29dec. Hvor vi desværre ikke er hjemme pga nytårsrejse
Så det ender med at jeg annullere ordren så for jørgen’s service ang. fejl information vedr. levering sammelagt med Davids venlighed og annullering af ordr. Får de 3 stjerner

Respuesta de elsalg.dk
Bestilte en vare og hørte ikke noget
Bestilte en vare og hørte ikke noget, jeg ringede til og først et døgn efter jeg havde rimget fik jeg besked på at varen var udgået trods den stadig ligger på hjemmesiden.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.