Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte først 1 trøje. Da jeg fik den leveret - hurtigt - bestilte jeg med det samme yderligere 1 i en anden farve. De er superfede. Søde hilsner mv. God service. 5 stjerner er så fortjent.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en trøje, hvor jeg havde købt en forkert størrelse, men Emma fra kundeservice var virkelig en stor hjælp. Fik ændret til den rigtige størrelse og modtog allerede ordren dagen efter. Super... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en langærmet t-shirt i loose fit som passer helt perfekt. Kvalitet og pasformen er lige som den skal være. Krydser fingre for I får flere ensfarvede og flere striber på vej. Pakningen og lev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg handler jævnligt ved Elsk - lækkert tøj og et godt koncept. Senest har jeg bestilt en skjorte, som desværre ikke passede. Jeg sendte den retur og fik efter eget ønske i samme ombæring tilsendt en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa infantil
  3. Tienda de ropa para hombres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

We’re an organic micro fashion brand based in Thy, Denmark. If you don’t know where that is, then just think “Cold Hawaii.” That’s where we are. Pretty far away from everything else. But we’re cool with that. You see, we’re on a mission. And we’d like you to be part of it. We want to build a fashion brand where quality, sustainability and pride actually matter. So instead of finding out how much you can get for as little as possible, we want to help you work out what you simply can’t live without. The bare essentials. The clothes that you need to keep wearing again and again. They won’t completely change the world or the entire fashion industry. But they’ll make a big difference. To you, to us and to the people who manufacture our items. That’s the organic essentials of ELSK.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende

Købte 2 skjorter til 1600,- og havde den ene skjorte på en enkelt gang hvorefter 1 knap faldt af og 2 knapper var næsten ved at falde af. Tjekkede den anden skjorte og den havde samme problem. Fik syet dem ordentligt på efterfølgende.
Skrev en mail med problematikken til ELSK for at gøre dem opmærksom på problemet. Det er flere uger siden og har ikke fået svar eller noget. Skuffende, da jeg faktisk troede det var god kvalitet og et firma der gik op i god kvalitet.

17 de abril de 2026

Respuesta de ELSK

Åh----Æv Thomas! Det er jeg godt nok ked af at læse. Et eller andet er da gået helt galt der. Jeg kan ikke finde en mail fra dig i systemet, så kan du videresende den til os igen på info@elsk.com ? Seneste mail vi fra en Thomas Pedersen er fra december 2025. Så den du har sendt må desværre ikke være kommet frem eller vi har fået den slettet ved et uheld. Menneskelige fejl sker desværre og vi har ikke for vane bare at få 1-stjerne. Så det skal vi selvfølgelig have rettet op på :) Det er jo også mennesker der syer knapperne på og det er også sjældent at det er et problem. Så hvis du har 2 gange hvor de falder af, skal vi selvfølgelig have checket op på det. Venlig hilsen Lars, ELSK.

Køb 2

God service. 5 stjerner er så fortjent.

16 de abril de 2026

Respuesta de ELSK

Hvor er det dejlig læsning! Tusind tak for det Niels og tak for du tog dig tid til at skrive. Det betyder mere end du aner! Venlig hilsen, Lars - ELSK.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kvalitet og hurtig…

Fantastisk kvalitet og hurtig ekspedition.

8 de abril de 2026

Respuesta de ELSK

Tusind tak Brian! Dejligt med 5-stjerner og rosende ord. Tak for du har taget dig tid til at lave en anmeldelse. Det varmer. Venlig hilsen Lars, ELSK.

Perfekt 👌🏻

Super service og lækkert tøj!😎👌🏻

29 de marzo de 2026

Respuesta de ELSK

Hvor er det skøn læsning. Tusind tak for det Line og tak for du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg sender de rosende ord videre til Emma. TAK! Venlig hilsen Lars, ELSK.

God kvalitet og pasform

God kvalitet og pasform. 🤩 Endte med at lave tre bestillinger kort tid efter hinanden 😅

1 de abril de 2026

Respuesta de ELSK

Det er dejligt at læse Tone! Tak for de fine ord og for du har taget dig tid til at kaste 5-stjerner efter os og sende et par ord med. Kæmpe fedt :) Venlig hilsen Lars, ELSK.

Titel

Meget godt og hurtigt

8 de marzo de 2026

Respuesta de ELSK

Tak for 5 skønne stjerner og for du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse. Venlig hilsen Lars, ELSK.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en langærmet t-shirt i loose fit…

Krydser fingre for I får flere ensfarvede og flere striber på vej.
Pakningen og leveringen gik utrolig stærkt også. Overordnet en rigtig god oplevelse :-)

3 de marzo de 2026

Respuesta de ELSK

Dejligt med 5-stjerner og rosende ord! Kæmpe tak for du tog dig tid til at skrive. Venlig hilsen Lars, ELSK.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trøjen svarende fuldstændig til…

Trøjen svarende fuldstændig til beskrivelsen,
Og var her dagen efter
Tak

28 de febrero de 2026

Respuesta de ELSK

Wuhu! Tak Sven. Dejligt at læse og skønt du har taget dig tid til at kaste 5-stjerner efter os. Venlig hilsen, Lars - ELSK.

Wauuu for en service!!

Wauuu for en service!!! Skulle bruge t-shirts som julegave og faldt for Elsk, da bæredygtighed betyder noget. Har aldrig oplevet en så god/anderledes måde at kommunikere på. Jeg bestilte først en T-shirt, senere en til og fik herefter rabat refunderet da der var rabat ved køb af 2. Så havde jeg bestilt forkert str., fandt først ud af det tæt på jul og da jeg skrev, om de kunne nå at sende en ny inden, ja så fik jeg svar både på sms og e-mail at det kunne de - og det lykkedes. T-shirts er vildt lækre og jeg er mega glad for denne, indtil nu bedste service!! Topkarakterer herfra.

22 de diciembre de 2025

Respuesta de ELSK

Hvor er det skønt læsning. Tusind tak Charlotte. Jeg giver rosen videre til de skønne folk i vores kundeservice. TAK! Venlig hilsen Lars, ELSK.

Kanon kvalitet og super god service

Kanon kvalitet og super god service

Har netop købt 2 t-shirts på hjemmesiden der desværre var for små til mig.
Jeg fik dem byttet uden extra beregning , nem og meget hurtig procedure beskrevet fint på hjemmeside.

Bestilte 2 nye og har fået besked om refundering af de øvrige t-shirt.

I øvrigt en meget lækker kvalitet
Vil klart anbefale både tøj og service

12 de octubre de 2025

Hej Jesper,
Wuhuuu. 5 stjerner og flotte ord. Tak for det! Det betyder mere end du aner. Håber du bliver glad for dine nye t-shirts. Venlig hilsen, Lars - ELSK.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Høje forventninger og håndskrevet hilsen

Med høje forventninger, bestilte jeg en skjorte hjem, som i allerhøjeste grad lever op til forventningerne. Skjorten er utrolig skøn i materialet og har en dejlig pasform. I pakken ventede der derudover en sød, hjertevarm og håndskrevet hilsen. ELSK får de varmeste anbefalinger med herfra. Jeg kommer helt bestemt til at handle hos jer igen.

11 de octubre de 2025

Respuesta de ELSK

Tusind tak Lotte! Hvor er det skønt at læse og tusind tak for du har taget dig tid til både at kaste 5 stjerner efter os og nogle rosende ord. TAK! Venlig hilsen, Lars ELSK.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte mine første ELSK produkter

Jeg købte mine første ELSK produkter, her ved Online lagersalg.

Virkelig gode priser, hurtig levering, MEN VIGTIGST hold nu op nogle lækre produkter!

Købte både til min mand og jeg.

Ejer nu den lækreste Uld sweater i genanvendt uld!

Er vilde med jeres fortælling, jeres respekt for produktion og miljø. Hold ved det!

Det var dejligt at se en etikke uden der stod "made in China!"

Nu fik jeg en teaser af jeres produkter og gode service. Og jeres produkter står fremadrettet på ønskelisten.

1 de octubre de 2025

Respuesta de ELSK

Hvor skønt at læse ! Tusind tak Dina og fedt du sætter pris på de ærlige materialer og produktionen tættere på hvor vi bor :) Vi håber du bliver trofast fan og tak for du har taget dig tid til at lave en anmeldelse! Venlig hilsen Lars, ELSK.

Fantastisk god service

Fantastisk god service - der var lidt problemer med min ordre, men det blev ordnet SÅ professionelt og fint af de sødeste medarbejdere, der informerede og hjalp på bedste vis ! Levering dagen efter, ovenikøbet med en fin gave som tak for forståelsen - det er virkelig god kundeservice. Lækre produkter og Elsk får mine varmeste anbefalinger ♥️

2 de octubre de 2025

Respuesta de ELSK

Tusind tak Camilla! Dejligt vi kan rette på på problemer når de opstår. Jeg sender de rosende ord videre til vores kundeservice :) Venlig hilsen, Lars ELSK.

Rigtig god oplevelse

Hurtig levering. Fin håndskrevet hilsen. Lækre produkter.

3 de septiembre de 2025

Respuesta de ELSK

Tak Anna! Dejligt du har taget dig tid til at kaste 5-stjerner og et par rosende ord. Venlig hilsen, Lars.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En smukt produkt der lever helt op til…

En smukt produkt der lever helt op til min forventning i kvalitet og estetik. Fantastisk hurtig levering og service. Og en dejlig personlig hilsen fra hende der pakkede min ordre :-)

30 de agosto de 2025

Respuesta de ELSK

Tusind tak Stine....Virkelig dejligt du har taget dig tid at lave en anmeldelse. Venlig hilsen Lars, ELSK.

Mega lækkert tøj

Mega lækkert tøj, virkelig god service, super fedt koncept.
Alt er godt - køb hos, og støt elsk.

24 de julio de 2025

Respuesta de ELSK

Wuhu! Kæmpe tak Mikael :) Dejlig læsning og tak for støtten! Venlig hilsen, Lars ELSK.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.