Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med min 67:a som levererades snabbt och som hittills efter ett tiotal mil motsvarat mina förväntningar till fullo. Skulle ha blivit fem stjärnor om kundtjänsten kunnat besvara min fråga om... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hej! Ni är mycket trevligt i butiken och ni har bra leverans tider. Men jag som köpre eltra premium med detta pengar jag förväntar mig bästa kvalitet, Men tyvärr det glapp överallt, bromsar passar in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte en grön Eltra Premium, går riktigt bra på alla hastighetslägen och är bekväm att åka på. Bred fotplatta att stå på vilket känns stabilt. Känns som att det är bra kvalité på grejerna jämfört med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så otroligt bra kundservice! Tillgänglig så fort man behöver något! Sammanfattningsvis, supersnabb leverans, tillmötesgående personal och riktigt bra varor! Köpte en Eltra 67 och är otroligt nöjd med... Ver más

1. Concesionario de motocicletas Scooter
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de bicicletas
  4. Taller de reparación de scooters

Sobre Eltra Store

Escrito por la empresa

Vi vill göra staden mer tillgänglig för folket

Eltra Store samlar dom bästa varumärkena inom elcyklar, elscootrar, lådcyklar och e-boards och hjälper dig hitta det bästa elfordonet för dig genom kunnig support både i fysisk butik och online. Hitta fordon från varumärken som Super73, Mate Bikes, OneWheel och Butchers&Bicycles. Vi säljer också elscootrar från vårt eget varumärke: Eltra Scooters. Vi på Eltra har också sett ett stort behov av service och underhåll av elfordon. I vårt butik och servicecenter på Folkungagatan 98 i Stockholm hittar kan du träffa kunniga servicetekniker som hjälper till med allt ifrån däckbyten till stora elfel. Vi underlättar ägandet av små elektriska elfordon genom att vara med våra kunder på hela resan - från att välja till att använda. Hitta ditt elfordon eller boka service på:

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

4,0

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mycket gott bemötande

Mycket gott bemötande, utöver det vanliga. Min scooter kom defekt men de löste saken snabbt och smidigt med sin utmärkta samarbetspartner i Malmö.

8 de septiembre de 2022
Opinión espontánea

Respuesta de Eltra Store

Tack för de fina orden! Värnhems Cyklar är grymma :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Certifikat var inte skickat med i…

Certifikat var inte skickat med i paketet för att kunna registrera elscootern som moped klass 2. Har frågat diverse sanitära tekniska frågor som jag ännu inte fått svar på via deras support. Eltra nyckel stod det i sidans innehållsförteckning men det är inget med så som man ser på reklamen med ett nfc kort att spärra den med. Orken/prestandan är inte heller vad de utger den för att ha. En lite längre backe och du får allt vara med och sparka upp den uppför.

6 de septiembre de 2022

Hej Marko,

Du har rätt i att COC-dokumentet inte är med i kartongen. Där finns endast manualen samt verktyg och laddare. Vill du ha ett COC-dokument så får du gärna skriva till oss.

Du har köpt en modell Ultra utan nyckellås vilket då inte har en nyckel. Modellen har dock inte något NFC-kort utan det är Eltra 67 som har - kanske har du sett en film med den scootern.

Vidare så kan jag tyvärr inte hitta några emails från dig till vår support vilket är synd för vi hjälper dig väldigt gärna.

När det gäller kraften i backar så ska modell Ultra orka det mesta. Jag kommer kontakta dig så får du gärna förklara mer vad detta kan bero på.

Vänligen Robert på Eltra

Supernöjd med scootern

Supernöjd med scootern. Både snygg och skön att köra. Dock tycker jag att jag blev lite vilseledd på kundtjänst innan jag bestämde mig för att köpa scootern. Jag ringde för att jag ville provköra samt se hur färgen såg ut.. detta skulle gå jättebra. Väl framme i butiken saknas det nyckelkort och färgen finns inte att se, så jag har åkt förgäves i över 2 timmar. Kunde lika gärna beställt den på nätet. Men personalen har alltid varit trevlig och scootrarna är riktigt stabila och trevliga, så det blev ett köp trots detta och det ångrar jag inte. Jag är supernöjd!

6 de septiembre de 2022

Respuesta de Eltra Store

Tack för din fina recension Gabriella, trots att vi hade missat med elsparkcykeln för provkörning!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bästa skotern jag någonsin tagit är…

Den bästa skotern jag någonsin tagit är bättre än resten av skotrarna. Jag hoppas att produktiviteten hos denna skoter jag tar en till från den här produkten är det bästa

5 de septiembre de 2022

Underbart att höra!

Eltra Urban 5+

Köpte en Eltra Urban Gen 4 på deras Augusti kampanj. Man fick 1000kr rabatt så betalade 6000kr för min. Super nöjd med allt. Stark som attan. batteriet håller väl mycket längre än vad jag trodde med tanke på min snabba körstil. Jag stängde av cruise controll och satte på snabb start = galen acceleration!!

Ståplattan är robust och har riktigt bra halkskydd. Enkel att fälla ihop där att ta med på tåg osv.

Se till att köpa gen 4 som har dubbla stötdämpare fram och en bak. Stor skillnad på komfort!
Min polare köpte en exakt likadan på rekommendetion från mig då jag var så nöjd.
Enda negativa är att vissa delar är lite hårda såsom knappen att fälla ihop den samt reglagen för att fälla ihop styret, samt att min polares hastighetsmätare var lite fel ställd. Dock fick man en påse med verktyg anpassad efter scootern så man kan skruva och fixa det själv snabbt.

Företaget har en support och egen verkstad plus att hemsidan har massa reservdelar vilket var en till anledning att lägga lite pengar på denna scooter då man känner sig trygg.

5 de septiembre de 2022

Respuesta de Eltra Store

Tack för din recension Mattias! Testa att trycka fram styret medans du fäller ihop scootern, det lättar på trycket på hopfällningen och gör det enklare att fälla! Hör av dig till vår kundsupport eller telefon till butiken på 0815220 om det skulle vara ett fortsatt problem Hoppas du får många härliga åkturer!

Mycket bra

Jag är väldigt nöjd med allt, riktigt snabb leverans, trevlig personal, den kom bra & säker

30 de agosto de 2022

Tack för fin recension!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eltra 67 är förmodligen den härligaste…

Eltra 67 är förmodligen den härligaste skoter jag någonsin provat, kvalitet, stabil och en otrolig komfort och körglädje. Värd varenda krona!😎🙋‍♂️Jag och mina söner har en varsin och vi är väldigt stolta att få gynna Eltra familjen!

30 de agosto de 2022

Respuesta de Eltra Store

Det är vi som ska vara stolta att få ha familjen Salomonsson som kunder❤️

Köpte en ultra

Köpte en ultra. Otroligt bra elspark men den har några flaws. Accelerationen är för stark och kan vara svår att hantera. Spelar ingen roll i vilket mode man kör, den drar iväg så man knappt kan stanna på den. Detta gör den svårare att köra i stan eller andra små vägar den man måste bromsa mycket. Acceleration är något som är bra i flesta fall men på denna spark var den lite väl stark. En annan sak är också en "suffering from success" då farten på mode 2 (40kmh) inte är som den ska, då jag på raka vägar kommer upp i 48kmh, vilket kan kännas farligt. Ett annat problem är styrets höjd. Jag har väldigt långa ben och jag önskar att man kunde höja styret några extra cm. Annars är allt annat grymt. Komforten, precis som det står på hemsidan, så räcker det med hälften. Leveransen var också snabb :D 4/5 då styret var lite lågt

27 de agosto de 2022
Opinión espontánea

Respuesta de Eltra Store

Tack för välformulerad feedback! Detta kommer vi ta åt oss. Härligt att höra att du är nöjd och att leveransen gick bra. //Robert

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Får ej svar på mail gällande…

Får ej svar på mail gällande leveranser, att det ska ta mer än 2 mail till ett svenskt E-handels bolag är tyvärr inte bra nog. Fortfarande inte fått svar när leverans på scotern kan tänkas bli.

21 de agosto de 2022

Respuesta de Eltra Store

Hej Sebastian, stort tack för din feedback.

Vi håller på att byta supportsystem för att kunna föra bättre statistik på vår kundhantering. Detta plus ett Domänverket har resulterat till att en del inkommande Mail ej har nått fram.

Jag kommer att återkoppla till dig om din order så fort jag sökt upp den.

Vi hörs!

Vänligen,

Robert på Eltra

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Än så länge så är jag nöjd

Än så länge så är jag nöjd, dock så har jag inte haft min Eltra urban tillräckligt länge för att säga något om kvalitén och för att ge den 5 stjärnor.
Men den rullar på bra såhär 2 veckor efter leverans och jag hoppas att den fortsätter att rulla på lika bra.

Snygg design och den kommer snabbt upp i fart.

11 de agosto de 2022

Bra bemötande

Bra bemötande, riktigt snabba på att svara via mail.
Och dessutom så har dom kvalitets produkter.
Man märker att dom jobbar med det dom älskar.

6 de agosto de 2022

8 consejos para escribir buenas reseñas.