Emirates Holidays Sverige Opiniones 46

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Emirates Holidays, är ett fantastiskt researrangör som ger det lilla extra inför och under resan. Deras representanter tog hand om oss under hela resan. Tog emot oss på flygplatsen 🌟åt båda håll. T... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Emirates Holidays kunde verkligen skräddarsy min resa till Maldiverna. Proffesionellt, personligt och sakkunnigt. Jag fick över 30 olika alternativ på datum och boende som underlag för mitt beslut. Ja... Ver más

1. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Hos Emirates Holidays förstår vi att din semester ska skräddarsys, med fokus kring upplevelser som du aldrig kommer till att glömma. Vi skapar semesterupplevelser som passar alla, vare sig du letar efter familjeäventyr på en safari, en romantisk flykt till Indiska Oceanen eller en unik semester till ett resmål, som kan skräddarsys helt efter dina egna behov.

4,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bokade en resa till Maldiverna som pga…

Bokade en resa till Maldiverna som pga oroligheterna i Mellanöstern avbokades. Detta hände 13/3 och vi skulle få tillbaka pengarna. Vi väntar fortfarande på återbetalning och de förhalar den med en massa ursäkter, för många ärenden, problem med banken….
Det värsta resebolaget jag har haft med att göra.

13 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prisvärd resa med flyg och boende

Prisvärd resa med flyg och boende. Jättenöjda med hotellet med mycket trevlig personal samt över förväntan god mat. Förbeställd transport till och från flygplats - Hotell fungerade jättebra med trevliga chaufförer. Perfekt med hjälp vid ankomst flygplatsen och incheckning då vi hade golfbagarna med oss.

1 de febrero de 2026

Vilseledande information - presentkort

Kopte ett presentkort 2024 som gick ut den 29/11-2025. Har pga sjukdom vantat i det langsta att boka. Inser att deras call center i Sverige inte har oppet lordagar, gor en bokning online och skriver ett email.
Får besked att tyvarr kan inte presentkortet anvandas.
Vilseledande information att skriva 29/11 nar det inte går att losa in den 29/11. Sista gången vi bokar via Emirates Holidays.

2 de diciembre de 2025

Resa till Mauritius

Resa till Mauritius
Det va en härlig upplevelse, resa, hotell och ön Mauritius va en dröm. Det kändes lyxigt att resa och det va verkligen det. Tack.

1 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Emirates Holidays är som alltid att lita på

Emirates är som alltid att lita på. Enkelt att boka, snabb återkoppling, bra paketpris där allt från flyg, transfer, hotell & halfboard gick att fixa i ett enda klick!
Vi är supernöjda och kommer garanterat att boka med Emirates Holidays igen.

15 de octubre de 2025

Helhetsupplevelsen var väldigt bra

Helhetsupplevelsen var väldigt bra. Dels från personlig kontakt med resesäljare innan resan som varit lyhörd och uppfyllt våra önskningar. Sen var resan till Maldiverna magisk och upplevelsen i Business-class på flyget på vägen dit fantastiskt bra.

24 de septiembre de 2025

Just book...

I can just say; Security, Service, Food and all personel from Danish girls in Copenhagen and at the airport in ARN and DBX. Personel in airplane are also something special 🤩
I can absolutely recommend Emirates Holydays

22 de septiembre de 2025

Allt bara positivt

Allt var bra från start till hemkomst. Allt var bra arrangerat, med tydlig info om allt och i tid. Sonen tyckte de var de bästa flygresorna någonsin. Rekommenderar Emirates holidays starkt

23 de mayo de 2025

Bästa resan någonsin

Allt bokades enligt våra önskemål, snabb återkoppling på frågor.
Allt klaffade. Bästa resan vi gjort. Vi var 8 vuxna och en baby.
Kommer att boka med Emirates Holidays igen
Rekommenderas!

20 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mitt absoluta favorit resebolag!

De hjälpte med allting från start till slut. Även fast jag ändrade datum eller hade oändligt många frågor så ställde de upp med att besvara mig och hjälpte till. Stort tack till Malena och Hampus plus kundtjänsten i Danmark som hjälpte mig under helgen! Guldstjärnor!

3 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

företaget har en bra dialog med…kunderna

företaget har en bra dialog med hotellen
och dom på hotellen är jätteproffsiga, även när
ingen visste vart vårt bagage fanns, det var även när vi skulle vänta på transfer till hitellet, så visste ingen något alls, dom som inte hade fast track typ, var på hotellet innan oss

25 de octubre de 2024

Enkelt

Enkelt, bra organisation och resan upplevde förväntningarna helt.

26 de octubre de 2024

Allt funkade perfekt

Allt funkade perfekt. Utmärkt service vid bokning, flygresa, transfer och hotell. Ett flygbolag som är som det var förr i världen. Lyxigt!

26 de junio de 2024
Logotipo de Emirates Holidays Sverige

Respuesta de Emirates Holidays Sverige

Hej Linda, tack för ditt omdöme om oss!

Det gläder oss att höra att allt funkade perfekt och att du är nöjd med vår service både innan och under resan. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse under sin resa.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Hampus och resten av teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack Emirates Holidays för ännu en…

Tack Emirates Holidays för ännu en underbar semester. Med era fina flyg med bäst underhållning (mycket bra filmer), med trevlig kabinpersonal samt god mat. Tack för ett lyxigt hotell på The Palm- med bästa läget och utsikten; med skönaste solsängarna 😍!!! Och varmt och soligt väder 😉.

3 de junio de 2024
Logotipo de Emirates Holidays Sverige

Respuesta de Emirates Holidays Sverige

Tack för din fina återkoppling!

Vi är glada att höra att du har haft ännu en underbar semester med oss. Det gläder oss att du uppskattade servicen ombord och vårt prisbelönade underhållningssystem. Härligt med soliga och varma dagar i Dubai.

Vi ser fram emot att välkomna dig åter snart igen!

Hampus och resten av teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra utbud och bra prisbild

Väldigt bra utbud och bra prisbild. Kändes bra att kunna få kontakt med Emirates så nära som i Danmark. Kändes inte så fjärran och kunde kommunicera på svenska.
Vi kommer välja Emirates Holiday fler gånger

16 de febrero de 2024

Rekommenderar varmt Emirates Holidays

Top service från början till slut. Alltid lätt att komma i kontakt med boknings-teamet (både via telefon och email). Vi bokade en paketresa till ett 5-stjärnigt hotell i Maldiverna i augusti 2023, till ett mycket fördelaktigt pris. Vi är supernöjda och har redan gjort två nya bokningsförfrågningar.

1 de agosto de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.