Emma Atelier

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ordinaire drop-shipper met een prachtig nostalgische winkel/showroom op de site, maar het product komt uit China

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb dezelfde ervaring als andere klanten. De bestelling wordt niet geleverd... De webshop is niet bereikbaar en de track en trace werkt inderdaad niet (zoals andere mensen reeds vermeldden). Ik... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Is gewoon een Chinese aanbieder van rommel goederen. Weer eens beetgenomen Grrr...

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn vrouw wilde een bordercollie lamp en zei tegen mij dat is een leuke lamp . Maar de webshop is niet bereikbaar track en trace werkt niet is al meer dan 14 dagen onderweg en totaal geen info ik de... Ver más

Información de contacto

Vraag geld terug

Vraag je geld terug via WHOP, dat gebruikt deze webshop. Ze reageren nergens op en je krijgt nooit geleverd wat je besteld hebt.

In deze review mag ik geen links gebruiken, maar haal de [] weg uit de URL.

Hier is hoe je **geld terug kunt vragen bij Whop Payments** (als koper):

### 🪙 Geld terugvragen via Whop (stap-voor-stap)

1. **Log in op je Whop-account**
Ga naar Whop en log in met het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan.

2. **Ga naar je bestellingen**
Open je Orders / Aankopen pagina:
👉URL: whop[.com]/@me/settings/orders/

3. **Selecteer de aankoop waarvoor je geld terug wilt**
Zoek de betaling waarvan je een terugbetaling wilt aanvragen.

4. **Klik op “Request a refund” (Terugbetaling aanvragen)**

* Volg de on-screen instructies.
* Je kunt aanvinken waarom je geld terug wilt en extra uitleg invoeren.

5. **Upload bewijs (optioneel maar aan te raden)**
Als je screenshots, e-mails of iets anders hebt dat helpt om je verzoek te onderbouwen, voeg die dan toe — dat kan het proces versnellen.

### 📱 Via de mobiele app

1. Open de Whop app.
2. Tap op je profielfoto → **Manage Memberships**.
3. Kies de aankoop → **Request a refund** → Volg de stappen.

### 📮 Wat gebeurt er daarna?

* Je refund-verzoek wordt via de **Resolution Center** naar de verkoper/creator gestuurd.
* De creator kan het verzoek goedkeuren of weigeren.
* Als jullie er samen niet uitkomen, kan Whop zelf besluiten en de terugbetaling afhandelen.

### ⏱️ Hoe lang duurt het?

Als goedkeuring gegeven wordt, kan het **meestal binnen 3–7 werkdagen** op je betaalmethode terugkomen — afhankelijk van je bank of kaartmaatschappij.

### 🧠 Tips
* Wees zo duidelijk mogelijk bij je reden voor terugbetaling; dat helpt bij een snellere goedkeuring.

15 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn vrouw wilde een bordercollie lamp…

Mijn vrouw wilde een bordercollie lamp en zei tegen mij dat is een leuke lamp .
Maar de webshop is niet bereikbaar track en trace werkt niet is al meer dan 14 dagen onderweg en totaal geen info ik denk dat het een stelletje oplichters zijn dus € 45,00 de mist in

24 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben in een verdrietig verhaal getrapt

Ik vond haar verhaal zo verdrietig dat ik uit betrokkenheid een schemerlampje bestelde, niet omdat ik het nodig had.😘
Ik kreeg een link om mijn pakketje te volgen maar toen vertrouwde ik het al niet meer, mijn gevoel zei dat het geen zelfgemaakte lampjes waren maar uit China kwam zoals de link er uit zag
Ik stuurde haar een mail via het emailadres op haar website, maar kreeg deze mail terug kon niet verzonden worden. Emailadres dus blijkbaar niet meer in gebruik en dit terwijl het emailadres ook op de bevestiging van mijn bestelling stond.
Ik kon hier een mail naar toe sturen.🤔

Toen een poging haar te bellen op het telefoonnummer wat ook op haar website stond en op de bevestiging bestelling, telefoon ook niet meer in gebruik.
Mijn radars gingen draaien en zei tegen mezelf "je bent bedonderd"en
€ 44,95 lichter.

Sinds afgelopen weekend kan ik niets meer volgen ze is uit de lucht.
Dus ik zal mijn pakketje nooit meer krijgen.
Ik denk na om het aan te geven bij de politie als internetfraude.
Ze is een grote oplichter en gebruikt hiervoor een heel zielig, verzonnen verhaal. Slechte vrouw als je zoiets doet maar van mij is ze nog niet af.😡😡😡😡

3 de enero de 2026

Oplichters

Een lamp besteld die niet binnen komt. Email komt onbestelbaar teru, telfoon is afgesloten, en ook de website is uit de lucht! Geen lamp, maar wel €45,- lichter!!

8 de enero de 2026

Pure oplichting

Pure oplichting
na betaling kreeg ik mail met link om verzending te volgen.
heb het vertrek van de zending uit China nog kunnen zien.
nu bestaat noch de website, noch het mailadres niet meer :-(

13 de enero de 2026

Oplichters

Vreselijk. Mijn moeder bestelde een lamp en niet ontvangen. Geld kwijt. Ook dubbel zo duur als een andere WEK betrouwbare site

16 de enero de 2026

oplichters

oplichters, niet geleverd en mail en www bestaan niet meer,kontakt onmogelijk, denk dat ik naar mijn bestelling kan fluiten en mijn betaling ook. nooit meer wat bestellen.

21 de enero de 2026

Oplichters

Oplichters, bestelling betaald en niet geleverd. Status bestelling kan je niet meer raadplegen, website offline.
Niet bestellen!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trap er niet in het zijn oplichters!

Ik ben er inmiddels ook achter dat mijn bestelde en betaalde poezenlamp ook niet geleverd wordt. Emailadres bestaat niet en telefoonnummer is ook niet bereikbaar. Hoe kunnen dit soort oplichters aangepakt worden, politie inschakelen?

Oplichters

Koop hier niets en laat je niet leiden door sentiment of emotie. Dit zijn vieze oplichters, ik had een lamp besteld maar nooit geleverd gekregen.
Ik wilde eigenlijk vrij wel meteen annuleren omdat ik na betaling dacht sh*t ik vertrouw het toch niet. Annuleren was niet mogelijk retourneren wel en dan zou ik mijn geld terugkrijgen. Mailtje gehad met dat product verzonden is maar het is nooit geleverd. Hoe deze mensen inspelen op je gevoel is echt smerig en je laat je gauw leiden door sentiment en emotie.

Koop hier a.u.b. niets!!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik trapte ook in dat zielige verhaal

Ik trapte ook in dat zielige verhaal. Hoe stom kan je zijn. Stuurde nog een e-mail met de vraag hoe groot het lampje was. Kreeg daar netjes antwoord op. Nu wilde ik vragen waar het bleef en nu zijn ze niet te bereiken. Oh wat stom dat ik daar intrap.

19 de enero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.