Mycket oseriösa.
Kom först och främst flera timmar sent. Arbetarna, som knappt kunde kommunicera, var trötta och kämpade på men med bristande hjälpmedel. Möbler blev förstörda vilket vi ej fått någon som helst kompensation för trots att detta påtalades direkt även till svensktalande ansvarig på firman. Trots information om storleken på boende var offerten extremt lågt räknad och vi fick lägga till extra körning men fick ändå köra flera lass själva efteråt. (Detta trots att vi rensade bort flera stora möbler som soffa och sängar).
Arbetarna lämnade oss sent på kvällen och skulle upp igen och jobba dagen efter, några arbetstidslagar verkar inte existera. Det tog även tid att få kvitto på betalningen.
Vi har nu möbler som glipar för att man burit fel (exempelvis i övre skivan på byrå, varpå skruvhål förstörts och skivan inte kan skruvas åt igen) samt möbler som krossats i hörn.
Firman hänvisade till att samla underlag på allt som hänt men när vi gått igenom allt och skickade in underlag skyller man på att det kommit in för sent, trots att vi som sagt reklamerade muntligt redan första dagen.
Man krävde också betalning via swish innan sista grejerna lämnades av när vi uttryckte missnöje för processen.
Överlag en mycket oseriös firma, både gentemot konsument och egna anställda.