Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gillar att ni har nischat er mot företag och allt funkar utmärkt för mitt företag. Får god hjälp från kundtjänst vid de få tillfällen jag behövt kontakta dem! Mycket nöjd med detta samarbete.

1. Compañía de servicios públicos de electricidad

Escrito por la empresa

Nordisk el till företaget Teckna elavtal med 100 % Nordisk el som tagits fram för att passa företagets villkor, oavsett företagets storlek och inriktning. Vi vänder oss till både mindre och större företag i alla branscher. Som företagskund kan du välja mellan rörligt och fast elpris.

3,0

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Detta elbolag upplevs som oseriöst

Detta elbolag upplevs som oseriöst. De tar ut en påminnelseavgift på hela 450 kr, vilket är orimligt högt och känns som ett sätt att pressa kunder snarare än att erbjuda bra service. Kommunikation och kundbemötande lämnar mycket att önska. Jag rekommenderar att välja ett annat bolag.

31 de marzo de 2026

Lägg på telefonen!

Jag står bakom min första bedömning att man aldrig kan lita på telefonförsäljare! Jag känner mig så puckad att jag lät företaget lura in mig, över telefon, på ett elavtal med massa gömda elavgifter. Dem lovade ett billigt pris men slutade med att jag idag betalar mer än tidigare...

21 de octubre de 2025

Hej Khalid.

Tack för ditt omdöme.
Vi vill jättegärna komma i kontakt med dig för att reda ut vad som skett, för oss är det viktigt med transparens i försäljningen och vi måste därmed utreda vad som skett och vi behöver då komma i kontakt med dig. besvara gärna vår förfrågan så att vi kan komma i kontakt med dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lura in mej i ockeravtal.

Lura in mej i ockeravtal.. undvik dessa skojare!!

7 de octubre de 2025

Hej Olle.

Tack för ditt omdöme, vi vill gärna komma i kontakt med dig för att se vad som har skett och reda ut vad som sagts så att vi kan förstå vad som hänt!
Besvara gärna denna så vi kan komma i kontakt med dig.

God jul!

Bedrövligt företag

Påminnelseavgifter på 450kr!!! Det är helt ABSURD! Avtalen förnyas automatiskt på 3 år med ett nytt pris som är dubbelt så högt...

Hur dessa människor kan sova om nätterna kan jag inte förstå.. UNDVIK DETTA FÖRETAG!

17 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rak och ren diskussion med säljare

Pratade med en säljare idag, Per, som var välidgt bra att diskutera med. Jag upplyste honom om oron att fakturan kanske kommer för sent och då inte vill betala 450 kr i förseningsavgift. Per förklarade att normal betalningsvillkoret är 14 dagar, men för att jag skall känna mig trygg fick jag 30 dagar. Detta skrev också in i avtalet. Priset var det lägsta jag kunde hitta och det blev ett 3 års fastpris.

Kundvänligt och en bra diskussion där både för och nackdelar gicks igenom, och inga bortförklaringar från Pers sida.

15 de diciembre de 2025

Hej Caj.

Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med servicen från vår säljare, vi vill alltid vara transparenta och möta kunderna med olika önskemål.

Duktig säljare

Duktig säljare, snabb och alla underlag vi kunde behöva. Dock valde vår brf en större leverantör p g a större upplevd säkerhet.

19 de agosto de 2025

Hej Angelica.

Tack för ditt omdöme och feedback!
Så roligt att du är nöjd med servicen från vår säljare.

Jättebra och seriöst bolag

Väldigt nöjd har fungerat jättebra och smidigt .

8 de julio de 2025

Hej Jon.

Tusen tack för ditt fina omdöme och så roligt att du är nöjd med leveransen.

Trevlig och serviceminded!

Cevin är väldigt trevlig och serviceminded

15 de mayo de 2025

Hej Kent.

Tack för ditt fina omdöme och så roligt att du är nöjd med servicen som vår medarbetare gett dig.

Trevligt och informativt

Trevligt och informativt

24 de abril de 2025

Hej Ewa.

Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att du är nöjd med servicen och avtalet som du har hos oss.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stor varning för korta betaltider och…

Stor varning för korta betaltider och skyhöga påminnelseavgifter. Det här är ett företag som gör det svårt att betala, men de skickar likaså snabbt påminnelseavgift om 450 kronor. Det gör att deras låga elpris istället blir en fälla. - När ditt avtal går ut så fastnar du också lätt i ett väldigt dyrt tillsvidareavtal. STOR VARNING för detta bolag!

23 de abril de 2025

Hej Ola.

Tack för ditt omdöme och feedback.
Vi tar vidare din feedback gällande påminnelseavgiften.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Missade en faktura för posten hade lagt…

Missade en faktura för posten hade lagt det i fel brevlåda och även påminnelsen kom fel , fakturan var på 211kr och fick påminnelse på 450kr , gick även en inkasso på 180 kr + ränta! försökte förklara att jag inte hade fått någon faktura utan posten hade lagt dem i fel brevlåda. Har aldrig varit med om så höga avgifter! Byte elbolag efter detta.

14 de marzo de 2025

Hej Kim.

Tack för ditt omdöme och feedback.
Vi tar vidare din feedback gällande påminnelseavgiften.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billigt elpris mycket bra kundservice…

Billigt elpris mycket bra kundservice kunde ändra mina avtal under bindningstider

12 de abril de 2024

Hej Martin.

tack för ditt omdöme.
Roligt att du är nöjd med servicen och avtalet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vilken toppservice jag fått utav er…

Vilken toppservice jag fått utav er säljare Mariette. Jag är mer än nöjd och rekommenderar er varmt och speciellt Mariette❤️

18 de febrero de 2025

Hej Jenny.
Tusen tack för ditt fina omdöme avseende vår säljare Mariette.
Tveka inte på att kontakta oss på 010 – 424 73 90 eller hej@energi2.se om du skulle ha några frågor eller funderingar.

Utmärkt service!

Får god hjälp från kundtjänst vid de få tillfällen jag behövt kontakta dem!
Mycket nöjd med detta samarbete.

15 de febrero de 2025

Hej Lena.
Tack för ditt fina omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet och servicen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

användas fakturor och påminnelser som fuskmedel:

Det är oacceptabelt att fakturor ibland slås ihop utan att tidigare fakturor skickats, för att sedan påstå att kunden har missat dem. Detta är en typ av fusk och kan uppfattas som bedrägeri. Ett sådant agerande visar på bristande respekt för kunderna och skapar onödig oro och problem. Jag vill starkt varna för dessa metoder, då de riskerar att leda till kaos, inkassokrav och andra oönskade konsekvenser. Jag rekommenderar att ni omedelbart ser över era rutiner för att undvika att förlora kundernas förtroende,hålla försiktigt innan skriver ni ett avtal hos dem."

4 de diciembre de 2024

Hej Mohamed.
Tack för ditt omdöme. Vår samfaktureringstjänst är frivillig att ha eller inte och man kan därmed tacka nej till den om man inte önskar detta. det är däremot inget vi luras med utan en tjänst vi erbjuder för att underlätta för kunder.

Skyhög förseningsavgift!!

Jag har drivit företag och 20 år och det är mycket ovanligt att jag missar en betalning. Fakturor kommer på mail och bland många mail så kan det missas en gång.
Påminnelse kommer och jag betalar in dagen efter jag fått påminnelseavin och upptäcker att jag missat räkningen.
På nästa faktura kommer en förseningsavgift på 450kr.
Förstår att man vill ha betalat i tid men det är 2025. Man behöver inte skicka påminnelse med post när man kan skicka dom via mail. Man kan skicka dom 2 dagar efter förfalldatum och ha en rimlig påminnelseavgift om ett misstag skett. Annan sak om är återkommande att man betalar sent eller liknande.
Tyckte annars det var smidigt med att kunna få samlad faktura med Öresundskrafts kostnad med på samma räkning.
Kommer byta avtal när blir dags.

12 de noviembre de 2024

Hej Nils.
Tack för ditt omdöme och feedback! Gällande förseningsavgift så är denna 450kr oavsett om man får den på mail eller brev och detta framgår i avtalsvillkoren som man godkänner när man tecknar avtal. Vi har denna just för att betalningarna skall inkomma i tid.
Ha en fin dag,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Billig el men otroligt dålig…

Billig el men otroligt dålig fakturahantering.
450 kronor i påminnelseavgift och det går fort
Antar att det är där företaget tjänar in sina pengar.
Känns inte så kundvänligt.

7 de octubre de 2024

Hej Mika.
Tusen tack för ditt omdöme och feedback, vi tar vidare denna för att kunna möta kundernas önskemål.
Emelie

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.