Valorada con 1 estrellas sobre 5

Detta elbolag upplevs som oseriöst. De tar ut en påminnelseavgift på hela 450 kr, vilket är orimligt högt och känns som ett sätt att pressa kunder snarare än att erbjuda bra service. Kommunikation och... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pratade med en säljare idag, Per, som var välidgt bra att diskutera med. Jag upplyste honom om oron att fakturan kanske kommer för sent och då inte vill betala 450 kr i förseningsavgift. Per förklar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gillar att ni har nischat er mot företag och allt funkar utmärkt för mitt företag. Får god hjälp från kundtjänst vid de få tillfällen jag behövt kontakta dem! Mycket nöjd med detta samarbete.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stor varning för korta betaltider och skyhöga påminnelseavgifter. Det här är ett företag som gör det svårt att betala, men de skickar likaså snabbt påminnelseavgift om 450 kronor. Det gör att deras lå... Ver más

1. Compañía de servicios públicos de electricidad

Escrito por la empresa

Nordisk el till företaget Teckna elavtal med 100 % Nordisk el som tagits fram för att passa företagets villkor, oavsett företagets storlek och inriktning. Vi vänder oss till både mindre och större företag i alla branscher. Som företagskund kan du välja mellan rörligt och fast elpris.

3,0

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Superbilligt och bra i början men…

Superbilligt och bra i början men bolaget ändrade från spotpris till fast pris. Genom sitt agerande har bolaget inte hållit sin del av vad vi kom överens om. Så det gjorde att jag bytte bolag snabbt.

En normal månad låg fakturan på 200kr och plötsligt låg den på 1300kr. Kan rekommendera Energi2 till andra som inte bryr sig om pris utan bara vill få en fakta och betala den.

Företaget driver ett antal jämförelse sajter så du kan lätt få uppfattningen att det är det bästa och billigaste bolaget på marknaden. Bli inte lurad av lockpriser och annat. Energi2 kommer ändra dina villkor utan att du kan göra något åt det.

Energi2 drar nytta av att man inte gör aktiva val utan bara fortsätter med det man redan har. Med Energi2 kommer du behöva byta bolag efter 6-12 månader. Så läs dina fakturor noga så du inte blir lurad som jag!

15 de abril de 2024
Opinión espontánea
Logotipo de Energi2

Respuesta de Energi2

Hej Tobias.
Tack för ditt tydliga omdöme och feedback.
Väldigt tråkigt att du känner dig missnöjd! däremot så driver vi inga jämförelsesidor men vi finns med på många då vi erbjuder billiga priser så hamnar vi långt upp.
Ha en fin dag.
Emelie

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.