Banner for Energidrift A/S

Energidrift A/S Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg tilslutter mig andres kommentarer. Har aldrig lavet aftale med dem og således heller ikke i overgang fra konkursramte da jeg skiftede til OK forinden. Modtager igen opkrævning, som jeg naturligvi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det! HOLD JER VÆK!! Min svigermor var kunde hos Vedvarende, men skiftede LÆNGE for Vedvarende gik konkurs og har haft EnergiFyn. Lige pludselig tr... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev overflyttet til Energidrift ved konkurs af Velkommen elselskab. Jeg skyndte mig at skifte til et selvvalgt energiselskab og var kunde hos Energidrift i sølle 3 dage hvilket de har opkrævet mig 81... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig været kunde hos dem, men fik pludselig en regning på en ubestilt ”Sikkerhedspakke”. Da jeg kontaktede kundeservice og bad dem afmelde det med det samme, påstod de, at aftalen var fu... Ver más

Información sobre la empresa

5. Proveedor de energía renovable
  6. Servicios de la vivienda

Sobre Energidrift A/S

Escrito por la empresa

Hos Energidrift leverer vi el til private og erhverv i hele Danmark.

Strøm leveres gennem det fælles elnet og har samme fysiske kvalitet uanset leverandør. Forskellen ligger derfor i priser, vilkår og kundeservice – og det er her, vi ønsker at gøre en forskel.

Vi tilbyder gennemsigtige elaftaler, hvor priser og eventuelle gebyrer fremgår tydeligt af aftalegrundlag og prisblad. Som kunde skal du have et klart og enkelt overblik over din elaftale.

Vi tilbyder også elaftaler med grøn oprindelse.

Vores fokus er at opbygge langvarige kunderelationer gennem ordentlighed, klare vilkår og tilgængelig kundeservice.

Du kan kontakte os på hverdage: Mail: kundeservice@energidrift.dk Telefon: 44 45 44 34

Åbningstider:
Mandag–torsdag: 10.00–15.00
Fredag: 10.00–14.00

Strøm der passer til dig

Escrito por la empresa

Fast eller variabel pris – du vælger
Uanset om du vil have forudsigelighed eller følge markedet, har vi en aftale til dig. Nemt at skifte, ingen binding.
Skift elselskab på 2 minutter
Vi håndterer hele skiftet for dig. Du skal bare sige ja.
Flytter du? Vi klarer det hurtigt
Meld din flytning til os – vi sørger for at strømmen er klar fra dag ét.

Información de contacto

Promotion box for Energidrift A/S

Flytter du? Vi ordner dit el-abonnement

Vælg selv fast eller variabel pris. Nemt, hurtigt og uden besvær.

Muy malo

TrustScore: 1.5 sobre 5

618 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 84% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

398 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hvor svært kan det være

Hvor svært kan det være, har lige betalt min el regning, og har fået en mere for samme periode, bare dobbelt så høj… og næsten 150kr “Diverse” hvad er diverse på en elregning… og nu rykker de så ret insisterende på nummer to regning.

1 de septiembre de 2026

Hej Johnny,

Det virker da mærkeligt, hvis du modtager en lignende regning for samme periode. Jeg vil bestemt anbefale dig at få fat i kundeservice, så i sammen kan få styr på hvad der er op og ned. :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uansvarlig kundebehandling og ignorerede henvendelser

Jeg blev overført til Energidrift fra Nettopower uden selv at have valgt det, og skiftede hurtigt væk igen til en anden leverandør. Alligevel modtager jeg nu acontofakturaer og rykkere for en periode, hvor jeg slet ikke har haft el gennem dem – på trods af at jeg allerede har afregnet slutopgørelse.

Jeg har gjort skriftlig indsigelse mod fakturaen flere gange og bedt om bekræftelse på, at den bliv annulleret, men får ingen svar. Telefonkøen er meningsløs – jeg har ventet over 30 minutter uden at komme igennem. Jeg har desuden bedt om at få slettet mine personoplysninger, da jeg aldrig har givet samtykke til at være kunde hos dem, men heller ikke det bliver besvaret.

Det virker som om Energidrift bevidst ignorerer henvendelser og håber, folk giver op. Sagen er nu på vej til Ankenævn Energi og Datatilsynet. Kan varmt anbefale at holde sig langt væk.

7 de septiembre de 2026

Hej Jens,

Tak for at dele din oplevelse.

Jeg kan forsikre dig om at der ikke er nogen der bevidst ignorer dine henvendelser. Vi har desværre bare haft rigtig travlt her på det sidste. Jeg kan se du lavede den her anmeldelse for lidt tid siden, så mine kollegaer i kundeservice skulle meget gerne have besvaret den nu. Hvis ikke, må du meget gerne vende retur herinde.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sender en regning der ikke overholder…

Sender en regning der ikke overholder reglerne i forhold til energi forsyning. Kort tid efter modtager jeg en rykker for en regning jeg aldrig havde modtaget. Den sætter jeg til betaling da den var fair. Dagen efter ringer jeg til dem og gør dem opmærksom på at regningen ikke overholder reglerne. De siger de vil kigge på sagen. Samme dag sender de så en regning som består af de to tidligere regninger sat sammen. Så ringer igen og gør dem opmærksom på at de stadig ikke har sendt en regning der stadig ikke overholder reglerne. Nu begynder de så at sende rykker får den nye regning. Dette på trods af at man ikke må lave rykkerprocedure når der er gjort indsigelse og ikke er en afklaring.
Skal også lige siges at der på deres hjemme side står at de har 14 dages betalingsfrist på fakturaerne. Men dem jeg har modtaget har de givet henholdsvis 7 dage, 3 dage og 1 dag.

31 de agosto de 2026

Hej Thomas,

Tak for at dele din oplevelse herinde.

Hvis du har oplevet at modtage en opkrævning du ikke er enig i, så er det godt du forholder dig nysgerrig. Jeg sidder ikke selv med det du beskriver, så har desværre ikke selv mulighed for at forholde mig til den. Jeg er dog sikker på at kundeservice nok skal få styr på det hele, så alting er som det skal være. :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCAM firma. Penge overført er tabt!

De sender stadigvæk rykkere ud og truer med inkasso, men svarer hverken på email eller tager telefonen. Det er et scam firma.

Hej Michael,

Jeg kan forsikre dig om at der intet scam er hos os. Hvis du har oplevet at det er svært at komme igennem til kundeservice, så skyldes det at vi i øjeblikket modtager en del henvendelser. De arbejder dog på højtryk for at håndtere dem så hurtigt som muligt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skift så hurtig du kan. Svindel og bedrag

Efter Velkommen gik konkurs, blev jeg uvidende og uden samtykke tvangsflyttet til Energidrift.

De bliver ved med at sende regninger på mail og sms og truer med diverse gebyrer hvis de ikke bliver betalt. Der er bare lige det, at jeg ikke var kunde hos dem i den periode de skriver og så er fakturarene også ufyldestgørende, så man ved faktisk ikke hvad der er de vil have penge for.

Det er umuligt at komme i kontakt med dem på telefonen med mindre man har et arbejder der tillader at man kan sidde i kø i flere timer, og mails skriver de bliver besvaret indenfor 24 timer. Det holder så heller ikke stik.

Vælg IKKE denne udbyder, du risikere at miste penge og tænker det er et spørgsmål om tid inden de går konkurs ligesom Velkommen og de andre i den koncern.

Kunne jeg give -stjerner gjorde jeg det. Skift til et andet selskab mens du stadig selv har mulighed for at bestemme.

Svindel og bedrag!!!!!!!

Hej Laila,

Tak for din anmeldelse herinde.

Hvis du har nogle spørgsmål eller er uenig om den periode du bliver opkrævet for, så skal mine kollegaer i kundeservice nok hjælpe med at få overblik over det hele. Det er korrekt at vi ikke formår at håndtere skriftlige og mundtlige henvendelser lige så hurtigt som vi gerne ville. Det beklager jeg mange gange.

Jeg kan se du lavede denne anmeldelse for lidt tid siden, så jeg krydser fingre for at der er kommet styr på det hele efterfølgende. :-)

Man kunne ikke give 0 stjerner

Man kunne ikke give 0 stjerner. Jeg vælger at svare virksomheden her istedet, fordi, de svarer hurtigere på en anmeldelse her, end på email man sender personligt direkte til dem og også forsøger telefonopkald til dem. Ingen svarer. Men der svares her med beklageligheder, og samtidig får jeg så en rykker på kr 100. Jeg ønsker virkelig at komme i kontakt med energi drift telefonisk for at få lukket alt af! Men det er svært når der svares på trustpilot end at de ringer eller skriver til mig. Så kære energidrift, ring til mig!!! Eller svar på mine emails jeg her sendt jer min email er dmailboks@gmail. Com. i disse emails står mit tlf nr også. Det er da besynderligt i sender flere slutopgørelser til mig, en rykker og svarer mig her på trustpilot uden at jeg kan få fat på jer! Det kræver vel en forklaring.

Hej Dennis,

Jeg er ked af at læse at du har haft svært ved at komme igennem til kundeservice. De har haft utrolig travlt på det sidste - dog burde de gerne være igennem de mails der er sendt - inklusiv fra dig. Så jeg regner med at der nu er kommet styr på det hele. :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opkrævet for strøm, de aldrig leverede – og så en rykker oveni

Jeg skriver på vegne af mine forældre, og jeg er efterhånden ret træt af at bruge min tid på det her.

De blev overført til Energidrift fra Velkommen den 26. juli uden selv at have valgt det, og de skiftede væk igen pr. 31. juli. Fem dage. De fem dages forbrug har vi betalt – 67,16 kr. ifølge Energidrifts egen slutafregning, indbetalt den 31. august. Det er ikke det, sagen handler om.

Sagen handler om, at der på samme faktura (F144702) står en "a conto"-post på 320,92 kr. for perioden 2.–24. juli. Energidrift var ikke deres leverandør i den periode. Den var allerede betalt til Velkommen. Posten er angivet som "1,00 stk" – ikke ét kWh, ikke én enhedspris, ingenting. Bare et beløb.

Vi skrev til dem den 31. august. Intet svar. Vi skrev igen den 3. september. Intet svar. Vi har ringet. Man kommer ikke igennem. Det eneste, der er kommet retur, er en sms med krav om betaling og – den 6. september – en rykker med trussel om gebyr. På hele fakturabeløbet, vel at mærke, selvom deres egen sms tre dage tidligere viste, at vores betaling var registreret.

Det mest frustrerende er, at de allerede har indrømmet fejlen én gang. En tidligere faktura for august (F86125) blev annulleret, efter Energidrift selv skrev, at man naturligvis ikke skal betale for en periode, man ikke er kunde. Nu gør de præcis det samme igen – og svarer ikke.

Mine forældre er pensionister, der betaler deres regninger. Det har de gjort her: alt, hvad Energidrift har leveret, er betalt. De skal ikke jagtes med rykkere for strøm, et andet selskab leverede og allerede har fået penge for.

Kundenummer K5571240. Det er alt, hvad der skal til for at finde sagen.

Hej Seid,

Tak for at dele dine forældres oplevelse herinde.

Hvis i har sendt mail til kundeservice angående opkrævningerne, så skulle de meget gerne have håndteret det hele nu. De burde også meget gerne kunne forklare hvad der er op og ned i det hele. :-)
De har desværre haft utrolig travlt, hvilket har betydet at deres svartid er blevet forlænget. Det beklager jeg mange gange.

Under alle omstændigheder, vil jeg ønske jer en rigtig dejlig weekend herfra.

Fy for den lede

Er også en af dem som på magisk vis er kommet i dette fantastiske selvskab.
Selskabets metoder lugter langt væk. Jeg skal ikke nyde mere.

Hej Morten,

Hvis du har været hos en af de konkursramte selskaber, så er du blevet skiftet herover i forbindelse med opkøbet af de kundeforhold der var. Det er altid sundt at være skeptisk omkring alting - i det her tilfælde har du dog ikke noget at være nervøs for. Hvis der er noget jeg kan gøre konkret, så må du endelig sige til. :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Holder ikke hvad de lover

Blev flyttet over ifm jeg modtog mails fra Vedvarende, da de gik konkurs. I mailen stod der, at vilkårene ville være de samme hos Energidrift. Min første regning var på næsten 600 kr, som er betalt. Jeg har aldrig fået regninger på over 400 kr tidligere. Talte med en ung mand, som lovede at kigge på det - og han sagde han ville ringe eller regulere det på næste regning. Den har jeg så fået nu. Den er på næsten 900 kr. Jeg har ikke ændret på mit forbrug. Jeg har ringet hhv 6 og 26 gange i august. Har forsøgt igen ang ny regning...har ikke kunnet komme igennem uanset om jeg trykkede 1,2 eller 3. I dag har jeg modt ny regning, hvor de truer med rykker gebyr på 100 kr og ingen strøm.
PAS PÅ - det er ikke et troværdigt firma. Vh Pia

7 de agosto de 2026

Kære Pia,

Tak for at dele din oplevelse herinde.

Vi oplever desværre at elpriserne stiger og forleden var den over 7 kr pr kWh. Det betyder derfor at de opkrævninger vi sender, desværre også bliver højere. Vi er mange der håber at priserne snart falder igen!

Jeg beklager du ikke har haft held med at komme igennem til kundeservice, de har utrolig travlt for tiden. Hvis du har sendt dem en mail, så skulle du dog gerne have fået svar nu her.

Ifbm b.energy flytning

Ifbm. Overflytning fra b.energy.
Min far på 88 er bleven direkte overflyttet og så vidt jeg forstår uden nogen decideret aftale beskrivelse. Han har tidligere fået et opkald fra energidrift a/s hvilken sikkert er en fin måde at henvende sig på. Men ikke for en ældre person der skal have hjælp af pårørende og desuden bliver ringet til mange gange af folk der vil snyde. Har idag hjulpet med opsætning af betaling via BS men mangler stadig overblik over hvilken aftale han har med energidrift og stod også med fysisk brev der varslede lukning af EL på adressen. Jeg ville rigtig gerne have haft et fysisk brev om aftale forhold og flytning så jeg kunne hjælpe ham.

Hej Sune,

Tak for din anmeldelse på vegne af din far herinde.

Jeg er glad for at læse at du får hjulpet din far, så der kan komme styr på det hele. Hvis i sender en mail eller ringer ind til kundeservice, så kan de være behjælpelige med en aftale beskrivelse, så i sammen kan se det hele igennem.

Jeg ønsker jer begge en rigtig dejlig weekend herfra. :-)

Energidrift

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har aldrig bedt om at blive kunde hos…

Har aldrig bedt om at blive kunde hos dem, men modtager aconto regninger, og bliver kontaktet på mail og telefonisk hvilket jeg aldrig har givet tilladelse til. Deres kundeservice svarer ikke på indsigelser og ventetiden til dem er så lang at man ikke kan komme i kontakt med dem på en arbejdsdag.
Hold jer langt væk og betal ikke for noget I ikke har sagt ja til

28 de agosto de 2026

Hej Thomas,

Tak for at dele din oplevelse herinde med os.

Jeg er helt vildt ærgerlig over at læse, at du har haft så svært ved at få fat i kundeservice. Jeg ved de desværre har haft helt vildt travlt på det sidste, hvilket også har ramt dig. Det beklager jeg! Hvis du har sendt dem en mail, så skulle du meget gerne have fået svar nu. Hvis ikke, må du gerne lige vende retur.

Ellers vil jeg blot ønske dig en god weekend trods alt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har stadig intet hørt fra…

Jeg har stadig intet hørt fra energidrift, I skylder stadig min mor 1130 kr.
Hun har mistet, penge hos elg el og vedvarende el som begge er gået konkurs, jeg må bare konstatere at man ikke kan lave aftaler med elselskaber, for de er ikke til at stole på!!
Og energidrift har stadig ikke tilbagebetalt min mor hendes penge på trods af vedvarende rykkere.
LAD VÆRE MED AT LAVE AFTALER MED DET SELSKAB !!!!

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse angående din mor.

Hvis din mor har haft et tilgodehavende hos de selskaber du nævner, så er det et krav der skal sendes til kuratellet, det har vi desværre ikke noget med at gøre. Hvis der er et mellemværende mellem os og din mor, så skal du blot have fat i kundeservice, så skal de nok være behjælpelige :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Modtaget regninger selv om jeg har sagt…

Modtaget regninger selv om jeg har sagt nej til overflytning

Hej Knud Erik,

Det har været sådan at i forbindelse med konkursen hos de andre elselskaber, så har vi opkøbt deres kundeforhold - så skiftet er sket automatisk. Hvis du ikke ønsker at være herinde, så skal du blot tage fat i et andet elselskab, så skal de nok stå for det hele derfra. :-)

Jeg ønsker dig en rigtig god weekend herfra.

Et rigtigt dårligt korrupt el selskab

Et rigtigt dårligt korrupt el selskab
Jeg havde skiftet til ok strøm
Natten over var jeg pludselig i energidrift
Flyttet mod min vilje og uden accept
Via mit id Har aldrig været i energidrift ved ik hvordan det kan lade sig gøre men ringede til OK STRØM de fik mig flyttet tilbage. Den ene nat kostede mig 25 kr uden forbrug energidrift burde have indtaget deres se nr

1 de agosto de 2026

Hej Niels Jørgen,

Tak fordi du deler oplevelsen med mig herinde.

Det er jeg virkelig ærgerlig over at læse! Der må simpelthen være sket en fejl. Jeg har sendt dig en besked herigennem du meget gerne må vende retur på - så kan jeg prøve at gå baglæns i systemet for at finde ud af hvad pokker der har været gået galt.

Jeg beklager utrolig mange gange og vil blot ønske dig en god weekend trods alt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ikke haft andet en problemer…

Jeg har ikke haft andet en problemer med dem siden jeg blev tvangs flyttet over til dem. Er flyttet til andet selskab efter 12 dage, det ville de ikke acceptere og vi stadig have a conto, jeg har betalt for brugs regningen.

1 de septiembre de 2026

Hej Henrik,

Hvis du er skiftet væk efter 12 dage, så vil du modtage en slutafregning der opgør dit forbrug. Du skal naturligvis ikke afregnes aconto for en efterfølgende periode du ikke er hos os. Det er jeg overbevist om at mine kollegaer i kundeservice godt kan hjælpe med.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Samme elendige møgfirma som velkommen

Samme elendige møgfirma som velkommen. Ærgeligt jeg kun kan give det 1 stjerne

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse - til trods for jeg ikke helt forstår den.
Jeg har sendt dig en anmodning for at finde dig i systemet og forstå hvad der har været sket. Den må du gerne vende retur på.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er tilsyneladende blevet tvangsflyttet…

Er tilsyneladende blevet tvangsflyttet dertil, opdagede det efter 3 dage og flyttet på egen anmodning til andet selskab, har modtaget Mails, sms og pr. post en regning på mere end 233kr. for 3 dages forbrug, de har medsendt opgørelse fra en perode jeg IKKR var kunde hos dem..... Falsk fakt. opfundne beløb såsom betalingservice afgift... Et Svindlerfirma efter min mening, og de skal politianmeldes, HOLD JER LANGT VÆK...

28 de agosto de 2026

Hej Mogens,

Tak for din anmeldelse først og fremmest.

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med den periode du har modtaget opkrævning på, så skal du endelig tage fat i mine kollegaer i kundeservice. Så skal de nok forklare det hele. :-)

Ellers vil jeg blot ønske dig en rigtig god weekend herfra.

Snyd!!

Jeg blev tvangsflyttet til dem, efter velkommen gik konkurs.
Uden mit vidende eller accept.
De har efterhånden sendt et utal af regninger på forskellige beløb og med alle mulige “tillæg” ifa “kreative påfund”, så regningen pumpes op.
Hvis man har et arb selv, er det umuligt at komme telefonisk i kontakt med dem, da man skal vente i timevis!
Mails bliver besvaret af unge piger der sender autosvar!
Det er mig ubegribeligt at de ikke er lukket ned af politiet endnu, men det kan kun være et spørgsmål om kort tid!
Brug dem ikke!
Du risikerer at miste penge, ligesom jeg har gjort med de acontobetalte penge jeg har i restance hos velkommen!

1 de agosto de 2026

Hej Pernille,

Jeg er rigtig ked af at læse at din oplevelse med os ikke har været tilfredsstillende. Jeg tager din feedback til mig og går videre med det, så dem der driver virksomheden bliver informeret også.

Jeg kan dog forsikre dig at der ikke er nogen der mister penge eller lignende - det eneste vi har haft med velkommen at gøre, er opkøbet af deres kundeforhold.

Under alle omstændigheder ønskes du en god weekend.

HOLD JER VÆK

HOLD JER LANGT VÆK. De har overtaget andres selskabers kunder, og derfra opkræver forhøjede gebyrer, uden du har nogen chance for, at få de penge tilbage tidligere selskaber skylder dig. Igen, HOLD JER LANGT VÆK

Hej Thais,

Det er helt korrekt at vi har opkøbt de kundeforhold der var ved flere af de konkursramte selskaber. Hvis du har penge tilgode derfra, skal du rette henvendelse til kuratellet og anmelde dit krav. Det har vi desværre ikke noget med at gøre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

umulig at komme igennem pr…

umulig at komme igennem pr telefon...efter 2 timer i kø gav jeg op begge dage..har skrevet en mail til dem og har stadig ikke modtaget et svar fra dem..super dårligt
de vil opkræve et aconto beløb og det vil jeg ikke være med til...de skal kun have penge for mit faktiske forbrug...skal ikke ha penge i klemme som jeg fik i vedvarende !!!

Hej Frank,

Tak for din anmeldelse herinde.

Jeg er rigtig ærgerlig over at læse at du ikke har haft held med at komme igennem til mine kollegaer. De har desværre haft utrolig travlt det seneste stykke tid, hvilket har givet forlænget svartid. Jeg er dog ret sikker på at den mail du har sendt til dem, gerne skulle være håndteret nu. Hvis dette ikke er tilfældet, må du gerne lige vende retur.

Ellers vil jeg blot ønske dig en rigtig god weekend.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.