Banner for Energidrift A/S

Energidrift A/S Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg tilslutter mig andres kommentarer. Har aldrig lavet aftale med dem og således heller ikke i overgang fra konkursramte da jeg skiftede til OK forinden. Modtager igen opkrævning, som jeg naturligvi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det! HOLD JER VÆK!! Min svigermor var kunde hos Vedvarende, men skiftede LÆNGE for Vedvarende gik konkurs og har haft EnergiFyn. Lige pludselig tr... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev overflyttet til Energidrift ved konkurs af Velkommen elselskab. Jeg skyndte mig at skifte til et selvvalgt energiselskab og var kunde hos Energidrift i sølle 3 dage hvilket de har opkrævet mig 81... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig været kunde hos dem, men fik pludselig en regning på en ubestilt ”Sikkerhedspakke”. Da jeg kontaktede kundeservice og bad dem afmelde det med det samme, påstod de, at aftalen var fu... Ver más

Información sobre la empresa

5. Proveedor de energía renovable
  6. Servicios de la vivienda

Sobre Energidrift A/S

Escrito por la empresa

Hos Energidrift leverer vi el til private og erhverv i hele Danmark.

Strøm leveres gennem det fælles elnet og har samme fysiske kvalitet uanset leverandør. Forskellen ligger derfor i priser, vilkår og kundeservice – og det er her, vi ønsker at gøre en forskel.

Vi tilbyder gennemsigtige elaftaler, hvor priser og eventuelle gebyrer fremgår tydeligt af aftalegrundlag og prisblad. Som kunde skal du have et klart og enkelt overblik over din elaftale.

Vi tilbyder også elaftaler med grøn oprindelse.

Vores fokus er at opbygge langvarige kunderelationer gennem ordentlighed, klare vilkår og tilgængelig kundeservice.

Du kan kontakte os på hverdage: Mail: kundeservice@energidrift.dk Telefon: 44 45 44 34

Åbningstider:
Mandag–torsdag: 10.00–15.00
Fredag: 10.00–14.00

Strøm der passer til dig

Escrito por la empresa

Fast eller variabel pris – du vælger
Uanset om du vil have forudsigelighed eller følge markedet, har vi en aftale til dig. Nemt at skifte, ingen binding.
Skift elselskab på 2 minutter
Vi håndterer hele skiftet for dig. Du skal bare sige ja.
Flytter du? Vi klarer det hurtigt
Meld din flytning til os – vi sørger for at strømmen er klar fra dag ét.

Información de contacto

Promotion box for Energidrift A/S

Flytter du? Vi ordner dit el-abonnement

Vælg selv fast eller variabel pris. Nemt, hurtigt og uden besvær.

Muy malo

TrustScore: 1.5 sobre 5

618 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

396 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kan ikke komme igennem

Kan ikke komme igennem. De vil have for betaling for en faktura de ikke har sendt.
Over en time på tlf ingen svar, ingen svar via mail..

Hej Stefan,

Jeg beklager mange gange, at du ikke har kunne komme igennem telefonen. Jeg ved kundeservice har haft utrolig travlt og det har givet længere svartider. Jeg kan dog se at du har lavet din anmeldelse herinde for et par uger siden, så du skulle meget gerne have fået svar fra kundeservice nu. Ellers må du gerne sige til.

Hold jer væk

Jeg tog en chance og stolede på en telefonsælger. Det skulle jeg ikke have gjort. Han var fra firmaet Vedvarende, som sendte mig bekræftelser på mail, men da jeg fik første opkrævning en måned senere, kom den fra Energidrift og Vedvarende findes pludseligt ikke mere. Jeg har ikke kunnet komme igennem på telefonen siden til nogle af firmaerne, og min opkrævning er for en måned mere, end jeg har været kunde ved dem.

Hej Markus,

Jeg er ked af at læse at du har haft en dårlig oplevelse med en sælger fra et tidligere selskab. Hvis du har spørgsmål til en opkrævning herinde fra, vil jeg klart anbefale dig at komme igennem til kundeservice, så de kan kaste lys over det hele. Jeg ved de har haft rigtig travlt på det sidste, men det skulle gerne være blevet bedre nu.

Rigtig god weekend.

Fusker firma

Fusker firma . Sender sindsyge regninger som ikke passer. Og prøver man at ringe til dem tager de ikke telefonen. Jeg har ind til nu ventet 53 minutter

Hej Lasse,

Tak for din anmeldelse herinde.

Hvis du ikke er enig i din regning, så er det vigtigt du kommer igennem til kundeservice. Jeg ved de har haft utrolig travlt, så derfor har svartiden desværre været længere end vi normalt har. Jeg kan se herinde at din anmeldelse er lavet for lidt tid siden, så jeg håber at du er kommet igennem og i sammen har fået styr på det hele.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende- eller ingen kommunikation!

Har modtaget en faktura fra Energidrift, beløbet ville blive trukket via min betalingsservice, hvilket jeg på ingen måde havde givet tilladelse til! Jeg nåede at få standset transaktionen inden den blev betalt.
Jeg har ingen tilknytning til Energiselskabet men har været kunde hos B.energi frem til 29. juli, hvor jeg skiftede til Andel Energi.
Jeg har aconto betalt frem til 01. august til B.energi, jeg har som mange andre kunder aldrig oplevet en tilbagebetaling fra aconto til faktisk forbrug!
Jeg har forsøgt at ringe flere gange, men har opgivet efter ventetid på 25-30 minutter. Jeg har sendt en mail til kundeservice dog uden af få et svar!

3 de septiembre de 2026

Hej

Tak for din mail.

Energidrift overtog leveringsforpligtelserne fra 2. juli 2026. Derfor afregner Energidrift det faktiske registrerede elforbrug fra denne dato og frem til den registrerede slutdato.

Fakturaen fra Energidrift vedrører det faktiske registrerede elforbrug i den relevante periode og er ikke en ny acontoopkrævning for den samme periode.

Det betyder, at du kan have modtaget en faktura fra Energidrift, selv om du ikke selv oplever at have indgået en ny aftale direkte med Energidrift eller efterfølgende er skiftet til en anden elleverandør.

Hvis du er skiftet til en anden elleverandør senere i juli, skal Energidrifts afregning kun vedrøre perioden fra 2. juli og frem til den registrerede slutdato.

Dette automatiske svar er en generel forklaring på juli-afregningen og er ikke en kontrol af din konkrete faktura. Hvis du fortsat mener, at beløb, periode eller forbrug ikke stemmer, kan du besvare denne mail, så sagen kan undersøges nærmere.

Du kan læse mere om juli-afregningen her: https://energidrift.dk/faktura-juli-2026/

Dette svar er udarbejdet med hjælp fra AI og udsendt automatisk.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man får ikke svar på mails og kan ikke komme i kontakt med dem

Man får ikke svar på mails og kan ikke ringe dem op på kundeservice. Får rykkere på regninger som er betalt. Jeg vil gerne opsige og videre. Det er så rædselsfuldt og jeg har aldrig nogensinde oplevet noget så groteske.
Bliv ALDRIG kunde her, jeg blev overflyttet fra tidligere elselskab, Nettopower da de gik konkurs.

Kære Trine,

Tak for at dele din oplevelse med mig herinde.

Jeg er rigtig ked af at læse du ikke har haft held med at komme igennem til kundeservice. De har desværre haft utrolig travlt, hvilket har givet længere svartid end normalt. Jeg kan dog se at din anmeldelse er et par uger gammel, så jeg krydser fingre for at de har fået håndteret dine mails. Ellers må du gerne sige til.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De har sendt en opkrævning til min…

De har sendt en opkrævning til min svigerfar på en “data-sikkerhedspakke”. Min svigerfar har ingen data. Han har ingen internet, ingen mail, og kan knap nok lave et opkald. De har sendt en bekræftelsesmail hvor i man kan “afmelde” men ingen har modtaget noget og da slet ik min svigerfar, som ingen mailadresse overhovedet har.

Dernæst står der så flot på deres hjemmeside, “gennemsnitlig responstid 56 sekunder” jeg sad i kø til kundeservice i over en time af flere omgange.

Hej Nadia,

Tak for at dele din svigerfars oplevelse med os herinde.

Det lyder som om at din svigerfar har fået oprettet en sikkerhedspakke plus fra et andet selskab og så er blevet skiftet herover i forbindelse med selskabets konkurs. Hvis han ikke skal have pakken, så er det vigtigt at få fat i kundeservice. Jeg beklager dog den lange svartid - jeg ved at de har haft utrolig travlt på det sidste, hvilket gør vi ikke kan holde den gennemsnitslige svartid vi normalt har. Det beklager jeg.

Jeg kan samtidig se at du lavede anmeldelsen for et par uger siden, så jeg krydser fingre for at der trods alt er kommet styr på det hele nu.

ingen service

de sender faktura ud til giro-betaling på trods af at de har hævet 1600kr forud.De har utrolig lang ventetid for at komme igennem telefonisk (jeg opgav efter 1 time). Så skrev jeg en mail til dem d. 31/8-26,den er så ikke blevet besvaret på nuværende tidspunkt d. 7/9-26.

Hej Jørgen,

Jeg er ked af at læse at du har oplevet så lang behandlingstid fra mine kollegaer i kundeservice. Jeg ved de har utrolig travlt, men knokler på højtryk for at håndtere henvendelserne så hurtigt som muligt. Da du har lavet denne anmeldelse for et par uger siden, så satser jeg på at der endelig er kommet svar fra kundeservice og at der er styr på det hele. Ellers må du gerne sige til.

Jeg er rasende!

Jeg er rasende!! De svarer ikke, sender autobeskeder ud på stribe og rykkere jeg ikke skal betale. “Svartid 56 sekunder” min bare..

Jeg har ikke fået svar endnu.. d.30/09

Hej Caroline,

Jeg er ked af at læse at du har haft svært ved at komme igennem til kundeservice. De 56 sekunder har faktisk været vores normale gennemsnitslige svartid - vi oplever dog ekstraordinær travlhed i øjeblikket, hvilket betyder at svartiden er forlænget. Det beklager vi mange gange. Jeg kan se du lavede anmeldelsen herinde for et par uger siden, så jeg krydser fingre for at du trods alt har fået styr på det hele nu. Ellers må du lige sige til herinde.

Rigtig god weekend herfra.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Faktura fra ENERGIDRIFT uden at have været kunde

Jeg har modtaget en faktura fra firmaet ENERGIDRIFT med et kundenummer, acontoopkrævning samt en post kaldet "Sikkerhedspakke+". Jeg forstår ikke, hvad denne sikkerhedspakke dækker, og jeg har aldrig bestilt hverken en sikkerhedspakke eller en el-aftale hos dette firma.

Jeg ved ikke, hvordan virksomheden har fået adgang til mine personlige oplysninger, herunder min e-mailadresse og min hjemmeadresse.

Jeg har sendt dem en e-mail, hvor jeg har gjort opmærksom på, at der må være tale om en fejl, og bedt dem forklare, hvad fakturaen vedrører. Desværre har jeg endnu ikke modtaget noget svar.

Derudover har jeg flere gange forsøgt at kontakte dem telefonisk på det nummer, der fremgår af fakturaen, og inden for de oplyste åbningstider, men ingen besvarer telefonen.

Jeg har også vedhæftet et screenshot fra ElOverblik, som viser de elleverandører, jeg tidligere har haft, samt min nuværende elleverandør. Formålet er at dokumentere, at ENERGIDRIFT ikke fremgår af listen over mine elleverandører.

Er der nogen, der ved, hvordan man ellers kan komme i kontakt med dette firma, eller har erfaringer med lignende situationer?

MVH
Walter

28 de agosto de 2026

Kære Walter,

Tak fordi du deler din oplevelse med mig herinde.

Det lyder som om du har været kunde hos en af de konkursramte selskaber og i den forbindelse blevet skiftet herover da vi har opkøbt de kundeforhold der var der. Ifbm. sikkerhedspakke+, kunne det lyde som om at den er tegnet inden dit skifte fra dit gamle selskab. Under alle omstændigheder, synes jeg du skal have fat i kundeservice, så tingene kan være som du ønsker de skal være.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Velkomstbrev og girokort, men har aldrig været kunde hos Energidrift.

Jeg har modtaget en skrivelse fra energidrift om at jeg har valgt energidrift som el-leverandør. Der er samtidigt medsendt en girokort og en specifikation på en sikkerhedspakke. faktura datoen er den 26.08.2026. Det underlige er så at jeg aldrig har været kunde hos dem. Jeg har aldrig hørt om selskabet før og har ALDRIG takket ja til nogen aftale med dem. Min el-aftale ligger hos en anden, noget mere troværdig leverandør og har gjort det siden juni måned. Så vidt jeg ved, kan man ikke have 2 el-leverandører på samme tid, men det mener Energidrift åbenbart godt man kan.

Jeg har selvfølgelig forgæves forsøgt at ringe til kundeservice, men der er ingen som tager telefonen, ingen kø tid eller estimeret ventetid intet. Jeg har mailet dem om sagen. På baggrund af dette, kan jeg kun på det kraftigste advarer mod energidrift.

Hej Stephan,

Tak for din anmeldelse herinde.

Hvis du har modtaget en opkrævning på en pakke du ikke kan mindes at have bestilt, så skal vi helt sikkert have fat i kundeservice og finde ud af hvad der er hoved og hale i det. Jeg ved de har haft utrolig travlt i en længere periode. Jeg kan dog se at du har lavet denne anmeldelse for et par uger siden, så jeg krydser fingre for at du er kommet igennem og at der nu er styr på det hele igen. Ellers må du meget gerne vende retur herinde.

DÅRLIG KUNDESERVICE

jeg blev flyttet over til energidrift fra b.energy
men da de lukkede så overtog energidrift jeg har nu mod taget en regning jeg bad om skulle være på bs som jeg bad dem om men det er aldrig sket på nogen måde jeg er det virke sådan at man skal kontakte kontant og avisen jeg har selfølgelig betalt den men de gider åbenbart ikke og tage sig sammen og se efter jeg har prøvet i samlagt 2.5 time sammenlagt jeg har prøvet siden i morges kl 10 og på deres hjemme side står der at deres gennemsnitlige ventetid er 56 sekunder og det er dagens løgn de skriver på deres hjemme side jeg over meget kraftigt at skifte el selvskab med den elendige kundeservice der er hos Energidrift A/S FØJ EN RINGE KUNDESERVICE I HAR HOS JER

Kære Jeanet,

Tak fordi du deler din oplevelse herinde med mig.

Jeg ved at kundeservice har haft utrolig travlt her på det sidste, hvilket desværre påvirker vores svartid! Det er dog ikke godt nok, det ved vi! Jeg kan garantere dig for at de knokler på højtryk alle ugens 7 dage for at få håndteret alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Jeg kan se du har lavet din anmeldelse for et par uger siden, så krydser fingre for at der endelig er kommet styr på det hele.

Du ønskes en rigtig dejlig weekend trods alt.

Energidrift A/S
energidrift.dk... svarer så pænt på folks negative oplevelser med jer... Måske får jeg svar på mit spørgsmål på denne platform, for ellers er det umuligt at kontakte jer, det er nemmere at kontakte Mette Frederiksen.... spørgsmålene er meget simple, 1. hvorfor steg regningerne 500 gange? 2. hvorfor steg de så meget, selv uden at bo i huset og ikke bruge jeres strøm? 3. Kan jeg se en kopi af kontraktbeviset, på hvilket grundlag blev jeg overført til jer Energidrift? Hvorfor tillader I mig ikke at se jeres elforbrug? I henhold til hvordan I arbejder, kan alle med krav kontakte VERT eller andre instanser....

Hej Arunas,

Tak for din anmeldelse herinde.

Først og fremmest mener vi at alle skal mødes på en ordenlig facon - så det er dejligt du har bemærket det.

Elpriserne er desværre kraftigt stigende her det seneste stykke tid, hvilket også gør at dine opkrævninger tilsvarende stiger. Vi går også ind i de koldere og mørkere måneder, hvilket også får forbruget til at stige og derved også priserne. Jeg kan dog ikke give konkret svar på netop din regning, det er kundeservice der håndterer det. Jeg går ud fra at du har været en del af en af de konkurs ramte selskaber og du i forbindelse med fasttrack salget har fået flyttet dit kundeforhold over til os.

Jeg håber ovenstående er tilfredsstillende, ellers er du altid velkommen til at kontakte kundeservice for yderligere uddybning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er åbenbart blevet flyttet til…

Er åbenbart blevet flyttet til Energidrift uden information om det. Har modtaget rykker. Har sendt dem en mail, men efter 10 dage har jeg endnu ikke hørt andet fra dem end rykker 2 og nu også rykker 3 med inkasso varsel. Har i dag forsøgt at ringe til dem. Ventet i 30 minutter uden at komme i kontakt med. Ud over det er modtaget faktura på mere en dobbelt så meget end det jeg betalt hos den gamle udbyder. Denne behandlig er bare ikke i orden👎

Kære Kirsten,

Tak fordi du gør mig opmærksom på din oplevelse herigennem.
Det er absolut ikke den service vi ønsker at levere, at du har ventet mere end 10 dage uden at få respons på din mail. Jeg ved at mine kollegaer knokler på højtryk for at håndtere alle henvendelser dog. Jeg kan se du har lavet din anmeldelse herinde for et par uger siden, så jeg krydser fingre for at der er kommet styr på det hele nu.

Tilmeld dig ALDRIG dette selskab

Tilmeld dig aldrig dette selskab.
Vi blev overflyttet fra vedvarende til Energidrift som en del af vedvarendes konkurs. Da jeg meldte at jeg ikke ønskede at komme til Energidrift meldte de stadig min overflytning selvom jeg havde tilkendegivet at jeg ikke ville.
Derefter tilmelder jeg til et andet selskab og nu fakturer de mig 4000kr.

De reagere ikke på mail og efter 20 minutter i køen gentagende gange tager de ikke telefonen.

Hej Jeppe,

Tak for at dele din oplevelse med os herinde.

Jeg beklager mange gange at din melding ikke er nået at blive håndteret i forbindelse med overtagelsen af de kundeforhold der var i de konkurs ramte selskaber. Du skal selvfølgelig kun være kunde, der hvor du ønsker! Jeg håber derfor at du nu har fået styr på det hele med kundeservice/nyt selskab så alting er som det skal være.

Du ønskes en rigtig god weekend trods alt.

Virkelig dårlig

Virkelig dårlig. Vi vidste ikke at vi var overgået til dem, efter konkurs af det andet energiselvskab. Vi modtager en SMS med et beløb vi skal betale på Mobilepay, ellers kommer der rykkergebyr - say what?
Vi forsøger derefter at ringe gentagende gange, uden at komme igennem, selvom vi venter EN time, to gange..
Nu er vi skiftet fra i morgen. Sidder stadig med et beløb de vil have. Dog uden at havde sendt os en regning. Flot.

Hej Thea,

Tak for din anmeldelse herinde.

Det er korrekt at opkrævningen er kommet ret hurtigt efter overgangen, da vi også skal betale de forpligtelser der er. Jeg er dog rigtig ked af at høre at du har haft så svært ved at komme igennem til kundeservice. Jeg ved de knokler løs for at håndtere de henvendelser der måtte komme så hurtigt som muligt.
Jeg kan samtidig se at din anmeldelse herinde er lavet for lidt tid siden, så jeg krydser fingre for at du har fået håndteret det hele. Hvis dette ikke er tilfældet, må du meget gerne vende retur herinde.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har i slet ingen bag jeres telefoner ??

Har i slet ingen bag jeres telefoner ??

Eller sidder i bare stille og rolig og ikke laver en skid på jeres adresse i Værløse ????

Det her er skq useriøst?

1 i siger vi er kunde hos jer med gas men i har ikke noget med gas og gøre plus sender en regning fredag og 2 min efter mail kom fik vi en admodning på mobil pay?

Vi ved slet ikke hvem i er???

Hej Tim,

Jeg har sendt dig en anmodning herigennem, for at prøve at finde dig i systemet. Den må du meget gerne vende retur på, medmindre du allerede har fået din sag håndteret af kundeservice.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har fået en regning fra jer

Jeg har fået en regning fra jer. Men er overhovedet ikke kunde hos jer. Kan ikke komme igennem til kundeservice. Jeg har ikke tænkt mig at betale noget som helst!

Hej Gitte,

Jeg beklager at du har haft svært ved at komme igennem til kundeservice - de har desværre haft utrolig travlt her på det sidste. Jeg tænker at du nu er kommet igennem og at der er kommet styr på det hele. Hvis dette ikke er tilfældet, må du meget gerne vende retur herinde.

Ombudsmanden for travlt!

Ligner meget at man blot har samme ejere fra tidligere konkurser i nyt selvskab!, det virker uprof. De lover man blot forsætter sammen vilkår og priser, men fremsender noget helt andet!
Man gør indsigelse og de spørger så endda om man hellere vil tilbage på oprindelige aftale/vilkår, så kan de godt slette rykkere!
Så de erkender de IKKE starter med samme priser/vilkår, dernæst intet svar eller tilbagemelding...men de forsætter med at sende forskellige opkrævninger for samme ydelsesperiode, betaling for sikkerhedsstillelse, inkassovarsel etc...selvom man har gjort indsigelse, opmærksom på at man har flyttet til andet selvskab og de blot kan lave en korrekt opgørelse på given periode, hvis de fremsender korrekt...intet svar eller lign. De kører blot videre med deres opkrævninger!

1 de septiembre de 2026

Hej Nick,

Tak fordi du deler oplevelsen med mig herinde.

Jeg er godt nok ærgerlig over at læse at du ikke har fået den oplevelse igennem kundeservice, som vi ønsker og bestræber os på! Det beklager jeg. Jeg har lige sendt dig en besked herigennem, da jeg meget gerne vil forstå hvad der er sket i din sag. Jeg kan også se at du har lavet anmeldelsen for noget tid siden, så jeg krydser fingre for at der trods alt er kommet styr på det hele.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Energidrift sender regning til mig…

Energidrift sender regning til mig selvom jeg ikke har bedt om at rykke over til dem. De pressede mig til at svare ja til en sms. Jeg er ikke god til telefon og computer. Mit barnebarn hjælper mig. Jeg er stærkt utilfreds med Energidrift's pres på ældre mennesker.

4 de septiembre de 2026

Kære Hans-Heinrich,

Tak for din anmeldelse herinde.

Hvis du har været en del af de konkursramte elselskaber, så er du blevet flyttet over i forbindelse med vores opkøb af de kundeforhold der var registreret. Jeg er ked af at læse du følte dig presset og har sendt dig en anmodning igennem, for at få flere informationer på dig. Så vil jeg meget gerne kigge nærmere på hvem du har talt med og sikre vedkommende får din feedback.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Energidrift bliver ved med at sende…

Energidrift bliver ved med at sende regning og rykkere til mig på trods af at jeg aldrig har bedt om at flytte over til dem da Velkommen gik konkurs. Jeg kontaktede faktisk Andel Energi da jeg fik besked om Velkommen's konkurs. Har aldrig svaret på den sms Energidrift sendte. Men alligevel kræver de 402,89 kr af mig og svarer ikke på mails på trods af at de skriver at de svarer indenfor 24 timer. Jeg sendte en klage over deres regning for knap en uge siden. Den har de ikke reageret på, men sender derimod rykker. Jeg agter at kontakte Forbrugerombudsmanden hvis de ikke stopper. Og jeg overvejer stærkt at anmelde dem til politiet for chikane.

Hej Pia,

Tak for at dele din oplevelse med mig.

Jeg er utrolig ked af at læse at mine kollegaer ikke har fået håndteret din henvendelse - jeg ved de har utrolig travlt for tiden og knokler for at få håndteret alting så hurtigt som muligt.
Jeg er dog blevet informeret om at mails fra din periode gerne skulle være håndteret nu. Jeg krydser derfor fingre for at der er styr på det hele nu :-)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.