Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt gick bra - rätt varor och snabb leverans. Men fick aldrig något beställningskvitto eller meddelande i PostNord appen att paketet skickats så det var två-tre dagar jag undrade om allt stod rätt ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har inte fått mina produkter och dom har inte ens hört av sig. Betalning drogs på mitt kort, sen hände ingenting. Edit: Jag har nu fått mina produkter och det var inte Enlys fel, det var Postno... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tilaamani tuote oli halvimmillaan täällä. Tilausprosessissa oli kuitenkin paljon parantamisen varaa: sivustoa ei ole käännetty täysin suomeksi eli iso osa tilausnäkymästä oli ruotsiksi. En myöskään sa... Ver más

1. Tienda de productos capilares
  2. Tienda de artículos de peluquería
  3. Mayorista de productos de belleza
  4. Tienda de cosméticos
  5. Tienda de salud y belleza
  6. Perfumería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Enly.se erbjuder hårvård, hud och skönhet online ✅ Snabb leverans ✅ Bra priser ✅ Fri frakt ✅ Brett Sortiment ✅

4,2

1 estrella

Ha contestado el 45% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mina produkter har ej kommit till mig…

Mina produkter har ej kommit till mig på snart två veckor

26 de marzo de 2026

Hej Melvin,
Tack för din feedback. Vi har kontrollerat ärendet och kan se att försändelsen registrerades som levererad till din postlåda den 18 mars enligt PostNords spårning. Vi har även skickat spårningslänk och leveransinformation till dig via mejl.

Om något fortfarande inte stämmer är du välkommen att svara oss direkt så hjälper vi dig vidare.

Toppen!

Nöjd med både produkt och mycket bra kundservice. Svarar snabbt och är väldigt engagerade. Lämnade ett dåligt omdöme tidigare, men upptäckte senare att det var jag som hade misstagit mig om leveransen. Rekommenderas varmt!

12 de marzo de 2026

Trygg hemsida

Trygg hemsida, snabb leverans och bra produkter till bra pris. Rekommenderar verkligen!

27 de febrero de 2026

Respuesta de Enly.se

Stort tack för din fina feedback! Det betyder mycket för oss att du är nöjd, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra pris och supersnabb leverans

Bra pris och supersnabb leverans. Allt gick supersmidigt.

21 de febrero de 2026

Respuesta de Enly.se

Vi uppskattar verkligen dina 5 stjärnor! Det är alltid vårt mål att göra våra kunder nöjda, och vi är så glada att vi lyckades. Tack för att du valde oss!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inte nöjd alls

Inte nöjd alls. Produkten var dåligt förpackad och gick sönder under leveransen. Tog evighet att få kontakt, de svarade först efter att jag skrivit här. Nu svarar dem inte igen! Handla inte här!

8 de febrero de 2026

Hej Anna,

Vi beklagar verkligen att din försändelse skadades under transporten och att processen dröjde.

Reklamationer vid transportskador behöver hanteras enligt transportörens riktlinjer, vilket ibland innebär några dagars handläggningstid.

Vi förstår att väntan kan kännas frustrerande, men ärendet åtgärdades och en ny vara skickades så snart hanteringen var klar.

Om något fortfarande inte är i sin ordning är du självklart välkommen att kontakta oss igen.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.