Epipla1.gr Opiniones 373

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ! Το έπιπλο τηλεόρασης και το τραπέζι σαλονιού που παρέλαβα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου σε ποιότητα και αισθητική. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η άψογη κατ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Μόνο ένα μεγάλο μπράβο έχω να πω σε όλους όσους απαρτίζουν την συγκεκριμένη εταιρία! Από την πρώτη στιγμή είχαν επικοινωνία μαζί μου για να δούμε πως και με πιο τρόπο θα παραλάβω την παραγγελία μου μι... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Μεγάλη καθυστέρηση παραλαβής της παραγγελίας δεν ανταποκρίνονταν το χρονικό διάστημα παράδοσης που αναφερόταν στο site. Ανεπαρκής η εξυπηρέτηση από το φυσικό κατάστημα. Ευτυχώς με αποζημίωσε η ευχρηστ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I recently ordered Corner sofa Comfivo Laurus III (Velo 621) for my country house and overall I’m very happy with the purchase. The service from the online store was very good from start to finish—... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de muebles para dormitorio
  3. Servicio de comercio electrónico
  4. Tienda de mobiliario para salones

Escrito por la empresa

Επιλέξτε έπιπλα online με ευκολία στο Epipla1.gr Είμαστε ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία επίπλων για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Από κλασικά έως μοντέρνα στυλ, έχουμε επιλογές για κάθε χώρο - είτε ψάχνετε για έναν άνετο καναπέ, είτε για ένα πρακτικό γραφείο, είτε για μια ντουλάπα για το διάδρομο. Απολαύστε γρήγορη παράδοση, προσεγμένη εξυπηρέτηση πελατών και μια άνετη εμπειρία αγορών. Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι των ονείρων σας στο Epipla1.gr

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Πολύ καλής ποιότητα

Πολύ καλής ποιότητα! Σας ευχαριστώ !

25 de marzo de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Ευχαριστούμε θερμά για την προτίμησή σας! Είναι χαρά μας που η ποιότητα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας. Είμαστε στη διάθεσή σας να εξυπηρετήσουμε σύντομα ξανά!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Το προιον ηταν ακριβως οπως το ειδα στη…

Το προιον ηταν ακριβως οπως το ειδα στη φωτο. Θα εβαζα 5 αστερια αλλα αργουν αρκετα οι παραλαβες

25 de marzo de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και χαιρόμαστε που το προϊόν ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες σας!
Ζητούμε συγγνώμη για την αναμονή στην παράδοση και κατανοούμε απόλυτα την παρατήρησή σας.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι κατασκευαστές μας είναι από το εξωτερικό, δεν έχουμε τα έπιπλα σε απόθεμα, οπότε η παραγωγή και η μεταφορά επηρεάζουν τον χρόνο παράδοσης.
Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τους χρόνους αποστολής μας, ώστε να σας εξυπηρετούμε ακόμη καλύτερα.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και θα περιμένουμε να επιστρέψετε με νέες αγορές!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Respuesta de Epipla1.gr

Καλησπέρα σας, λυπούμαστε που έχετε αυτή την εντύπωση. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ήδη είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας και σας έχουμε προτείνει λύσεις για το θέμα που αντιμετωπίζετε. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Πολύ καλή εξυπηρέτηση κατά την παραγγελία και την παράδοση

Πολύ καλή εξυπηρέτηση κατά την παραγγελία και την παράδοση!
Το προϊόν είναι πανέμορφο!
Ακόμη δεν έχει "δοκιμαστεί" σε χρήση, αλλά φαίνεται καλής ποιότητας

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη αξιολόγηση! Μας δίνει μεγάλη χαρά που μείνατε ικανοποιημένη από την εμπειρία αγοράς και που σας άρεσε το προϊόν. Ευχόμαστε να το χαρείτε και θα περιμένουμε να σας δούμε σύντομα ξανά!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Most of the furniture was not like the…

Most of the furniture was not like the photos. Also the assembly for some was reallt hard

18 de marzo de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Thank you for your feedback regarding your purchase from our online store, Epipla1.gr. Your opinion means a lot to us, and we work hard to ensure all our customers are satisfied.
We’re sorry that the furniture didn’t meet your expectations. Our team will contact you, as it is important for us to receive detailed photos of what did not meet your expectations. This will allow us to improve our services.
We are always here to assist you with whatever you need!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Παράδοση στο ακριβές χρονικό διάστημα…

Παράδοση στο ακριβές χρονικό διάστημα που είχα ενημερωθεί.
Πολύ καλή ποιότητα προϊόντος.

Respuesta de Epipla1.gr

Ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα λόγια! Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένη από την παράδοση και την ποιότητα του προϊόντος. Ελπίζουμε να μας επιλέξετε ξανά για τις αγορές σας!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Αγόρασα καποια απο τα έπιπλα μου

Αγόρασα καποια απο τα έπιπλα μου. Ήταν ολα εξαιρετικά μπραβο σας.

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένη με τα έπιπλά σας. Ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και θα περιμένουμε να επιστρέψετε σύντομα!

Quick service / quality product

Quick service, on time and good quality product

Respuesta de Epipla1.gr

Thank you very much for your kind words! We are glad you are satisfied with our quick service and the quality of our product. We look forward to serving you again soon!

Κορυφαία εξυπηρέτηση τέλειο επιπλο

Κορυφαία εξυπηρέτηση τέλεια τα έπιπλα ευχαριστουμε

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε για την ευγενική σας κριτική! Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Πήρα τυχαία κρεβάτι πριν 3-4 χρόνια…

Πήρα τυχαία κρεβάτι πριν 3-4 χρόνια γιατί ήταν δύσκολο να βρω οπουδήποτε αλλού στις διαστάσεις που ήθελα με αποθηκευτικό χώρο. Τώρα που ξαναπαίρνω καινούργιο μεγαλύτερο δεν έψαξα αλλού, απευθείας εδώ!

16 de marzo de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας! Χαιρόμαστε που το κρεβάτι που είχατε επιλέξει πριν από 3-4 χρόνια ήταν αντάξιο των προσδοκιών και των αναγκών σας. Μας χαροποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι επιλέξατε ξανά εμάς για την αγορά του καινούργιου σας κρεβατιού και ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα και πάλι!

Great customer care

Great customer care. They took all responsibilities

16 de marzo de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Thank you for your kind words! We are glad we could help and take care of everything for you. We truly appreciate your support and hope to serve you again in the future!

Υπέροχο το έπιπλο όπως στη φωτογραφία

Υπέροχο το έπιπλο όπως στη φωτογραφία

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα λόγια! Χαιρόμαστε που σας άρεσε το έπιπλο και που ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας. Ελπίζουμε να μας επιλέξετε και πάλι!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Quality of product

Very nice website with a wide variety of furniture for all budgets. There are many pieces with unique designs that really stand out.
In my case, although I liked the design, I am not completely satisfied with the quality of the furniture. Considering the price was quite affordable, it is understandable, but from the photos I expected it to be a bit sturdier.

Respuesta de Epipla1.gr

Thank you for your kind words about our store and our range of furniture!
We are sorry that the quality did not meet your expectations. Our priority is the satisfaction of our customers, so our team will contact you. It is important that you provide us with pictures and details of the poor quality you mention. This will enable us to assist you and improve what is necessary.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Υπέροχος καναπές κρεβάτι πραγματικά…

Υπέροχος καναπές κρεβάτι πραγματικά αξίζει τα λεφτά του η εξυπηρέτηση άψογη και το χρώμα τέλειο σας ευχαριστούμε !

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υπέροχη αξιολόγηση! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σας άρεσε ο καναπές-κρεβάτι και το χρώμα του και που μείνατε ικανοποιημένη από την εξυπηρέτησή μας. Θα περιμένουμε να επιστρέψετε σύντομα με νέες αγορές!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από την…

Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.Υπάρχει ενδιαφέρον για το αν έχουμε μείνει ικανοποιημένοι από την αγορά..,την ποιότητα..,αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν …
Τι να πω …Μπράβο .!!

Respuesta de Epipla1.gr

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα θετικά σας σχόλια! Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένοι με την ποιότητα και την εξυπηρέτησή μας. Είναι σημαντικό για εμάς να ξέρουμε ότι αναγνωρίζετε την υποστήριξή μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας.
Αν χρειαστείτε κάτι στο μέλλον, είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Παράδοση επίπλων

Οι μεταφορείς απλά άφησαν τον καναπέ αμπαλαρισμένο στη μέση του σαλονιού. Η εμπειρία μου από άλλα καταστήματα επίπλων λέει ότι κατά την παράδοση βγαίνει το αμπαλάζ και τοποθετείται στο χώρο. Ειδικά αν ο πελάτης είναι γυναίκα που λόγω σωματικής διάπλασης είναι δύσκολο να το κάνει μόνη της.

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας. Λυπούμαστε για την απογοήτευση που αισθανθήκατε. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αφαίρεση του αμπαλάζ και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο δεν περιλαμβάνονται στις υπηρεσίες που προσφέρουμε σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας μας. Κατανοούμε όμως ότι αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να σας δημιούργησε κάποια ενόχληση και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση αυτή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και θα χαρούμε να σας δούμε σύντομα ξανά!

After sale support

Good after sales support

10 de marzo de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Thank you for your kind feedback! We are glad you were satisfied with our after-sales support and look forward to assisting you with your future orders.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Λάθη, ασυνεννοησία & απίστευτη ολιγωρία.

Ίσως η χειρότερη επιλογή που έχω κάνει ποτέ σε αγορά επίπλων. Όχι από άποψη αισθητικής ή ποιότητας, αλλά συνεννόησης & έλλειψης επαγγελματισμού. Δεν είναι υπερβολή να πω πως έκανα την παραγγελία μου Οκτώβριο του 2025 & παρέλαβα όλα τα έπιπλα τον Μάρτιο 2026, επειδή ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ την παραγγελία μου στον προμηθευτή και εγώ περίμενα 3,5,7 βδομάδες μέχρις ότου το συνειδητοποίησαν και αναγκάστηκαν να μου αφαιρέσουν από την τιμή το ένα έπιπλο εξαιτίας της αγανάκτησής μου. Αν δε με είχαν οδηγήσει να παραγγείλω συγκεκριμένης γραμμής έπιπλα για να έχουν ομοιογένεια (ενώ εγώ ήθελα άλλα αρχικά) και να παραδοθούν υποτίθεται πιο σύντομα, θα είχα ακυρώσει εξαρχής την παραγγελία. Τα έπιπλα είναι αρκετά καλά, χρειάζεται όμως απαραιτήτως εξωτερικός συνεργάτης για συναρμολόγηση. Για να μου τα φτιάξουν, σχεδόν πλήρωσα το μισό κόστος των επίπλων- θα πρέπει οπωσδήποτε η εταιρεία να βρει τρόπο να παρέχει στους πελάτες της συναρμολόγηση ή έστω σε αρκετά χαμηλότερες τιμές με κάποιον συνεργάτη. Όλη η εμπειρία υπήρξε άκρως απογοητευτική με συνεχή τηλέφωνα και μερικές φορές χωρίς γνώση του θέματος στον κάθε υπάλληλο με αποτέλεσμα να τα ξαναλέω από την αρχή. Στο μέλλον, για να αποφασίσω ξανά να κάνω αγορές, θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη πληροφορία παράδοσης και φυσικά να έχουν την ευθύνη για τυχόν λάθη ή ολιγωρίες. Το πιο πολύ που μου στοίχισε ήταν πως με άφησαν Χριστούγεννα χωρίς έπιπλα με κενό σπίτι, ενώ γι αυτόν τον λόγο ακριβώς έκανα την παραγγελία μου από τον Οκτώβριο.

27 de octubre de 2025

Respuesta de Epipla1.gr

Θα θέλαμε αρχικά να σας ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη για την καθυστέρηση που σημειώθηκε στην παραγγελία σας. Το πρόβλημα προκλήθηκε από ένα απρόοπτο τεχνικό σφάλμα στο σύστημα παραγγελιών μας, το οποίο δυστυχώς παρατηρήθηκε ετεροχρονισμένα.
Κατανοούμε απόλυτα την αναστάτωση που μπορεί να σας προκάλεσε αυτή η κατάσταση και σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την υπομονή σας. Ως μια μικρή ένδειξη απολογίας για την ταλαιπωρία αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε από την τιμή το ένα έπιπλο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του τεχνικού λάθους.
Θα θέλαμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η πρόταση που σας κάναμε για έπιπλα από την ίδια συλλογή είχε ως μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσουμε ένα πιο ομοιόμορφο και αισθητικά ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στον χώρο σας. Σε καμία περίπτωση δεν επηρέασε ή προκάλεσε την καθυστέρηση της παραγγελίας.
Η καθυστέρηση οφειλόταν αποκλειστικά σε ένα απρόοπτο τεχνικό σφάλμα στο σύστημα παραγγελιών μας.
Παρόλα αυτά, χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένη από την ποιότητα των επίπλων και ελπίζουμε στο μέλλον να μας δώσετε την ευκαρία να σας εξυπηρετήσουμε ξανά!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.