Epipla1.gr Opiniones 376

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Είμαστε ικανοποιημένοι από την παραγγελία μας. Η ευγένεια κ η συνεννόηση με την γραμματεία εξαιρετική. Ο οδηγός άψογος στην παράδοση του επίπλου. Το επιπλο συναρμολογηθηκε εύκολα. Για τα χρήματα του ε... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ! Το έπιπλο τηλεόρασης και το τραπέζι σαλονιού που παρέλαβα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου σε ποιότητα και αισθητική. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η άψογη κατ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Μόνο ένα μεγάλο μπράβο έχω να πω σε όλους όσους απαρτίζουν την συγκεκριμένη εταιρία! Από την πρώτη στιγμή είχαν επικοινωνία μαζί μου για να δούμε πως και με πιο τρόπο θα παραλάβω την παραγγελία μου μι... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Μεγάλη καθυστέρηση παραλαβής της παραγγελίας δεν ανταποκρίνονταν το χρονικό διάστημα παράδοσης που αναφερόταν στο site. Ανεπαρκής η εξυπηρέτηση από το φυσικό κατάστημα. Ευτυχώς με αποζημίωσε η ευχρηστ... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de muebles para dormitorio
  3. Servicio de comercio electrónico
  4. Tienda de mobiliario para salones

Escrito por la empresa

Επιλέξτε έπιπλα online με ευκολία στο Epipla1.gr Είμαστε ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία επίπλων για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Από κλασικά έως μοντέρνα στυλ, έχουμε επιλογές για κάθε χώρο - είτε ψάχνετε για έναν άνετο καναπέ, είτε για ένα πρακτικό γραφείο, είτε για μια ντουλάπα για το διάδρομο. Απολαύστε γρήγορη παράδοση, προσεγμένη εξυπηρέτηση πελατών και μια άνετη εμπειρία αγορών. Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι των ονείρων σας στο Epipla1.gr

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ολα τέλεια!

Εξαιρετικά προιόντα και εξυπηρέτηση

29 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ! Είναι χαρά μας που σας άρεσαν τα προϊόντα και η εξυπηρέτηση. Ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα και πάλι!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Η ντουλάπα που παραγγείλαμε είναι πολύ…

Η ντουλάπα που παραγγείλαμε είναι πολύ ωραία και καλή ποιότητα. Με την παραγγελία όλα πήγαν όπως είχαμε συμφωνήσει. Η συναρμολόγηση της ντουλάπας θέλει χρόνο και προσοχή αλλά δεν ήταν υπερβολικά δύσκολο 😁

28 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας! Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που όλα κύλησαν όπως τα είχαμε συμφωνήσει και που το προϊόν είναι αντάξιο των προσδοκιών σας. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε και πάλι!

Άψογη συνεργασία

Είμαι πολύ ευχαριστημενη από την εταιρεία. Έχω παραγγείλει αρκετές φορές και όλα τα προϊόντα που έχω λάβει είναι καλύτερα από τις φωτογραφίες. Η συνεργασία είναι άψογη, ανταποκρινονται πάντα στις κλήσεις μου...σίγουρα θα ξαναπαραγγειλω.

28 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Ευχαριστούμε που μοιράζεστε την εμπειρία σας μαζί μας! Η γνώμη σας σημαίνει πολλά για εμάς και χαιρόμαστε που τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε και θα περιμένουμε να επιστρέψετε σύντομα!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Συνεργάζομαι με την EPIPLA1 εδώ και 6…

Συνεργάζομαι με την EPIPLA1 εδώ και 6 χρόνια και είμαι πάντα ευχαριστημένος. Καλή ποιότητα, σωστές τιμές και ευγενική εξυπηρέτηση. Η ομάδα παράδοσης είναι άψογη και φέρνει την παραγγελία μέχρι την πόρτα, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Τους προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.

27 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και για τα τόσα καλά σας λόγια! Ειμάστε πολύ χαρούμενοι που σας έχουμε ως πελάτη και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε ώστε να απολαμβάνετε μια εξαιρετική εμπειρία αγορών και στο μέλλον! Θα περιμένουμε μέχρι την επόμενη φορά!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Big choice on all furniture.High…

Big choice on all furniture.High quality and value for money.

26 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Thank you very much for your comments! We are glad that the price-quality ratio met your expectations. We will continue to do our best in order to provide you a wide variety of options and of course we will be happy to serve you again soon!

οπωσ στη φωτογραφια

οπωσ στη φωτογραφια. Πολυ το χαρηκα!

25 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ που μοιραστήκατε τη γνώμη σας! Χαιρόμαστε που σας άρεσε το προϊόν που λάβατε και ελπίζουμε να μας επιλέξετε σύντομα ξανά!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Δυστυχώς η παραγγελία μου καθυστέρησε…

Δυστυχώς η παραγγελία μου καθυστέρησε δύο μήνες για την παραλαβή της χωρίς ουσιώδη ενημέρωση σε κάθε τηλεφωνική μου κλήση.

15 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναμονή στην παράδοση την οποία βιώσατε. Πράγματι, μέρος της παραγγελίας σας καθυστέρησε να φτάσει στην αποθήκη μας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πραγματοποιηθούν δύο ξεχωριστές αποστολές, ώστε να λάβετε τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό. Κατανοούμε απόλυτα τη δυσαρέσκειά σας και ζητούμε συγγνώμη για την εμπειρία. Η παρατήρησή σας μας βοηθά να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Εύκολος στην συναρμολόγηση πολύ καλο

Πολύ καλός
Γίνεται κρεβάτι πολύ στυλάτος

23 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τη γνώμη σας! Χαιρόμαστε που το προϊόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και φυσικά θα περιμένουμε να επιστρέψετε με νέες αγορές!

Καλαίσθητη και Γερη

Πολύ όμορφη βιβλιοθήκη με γερό ξύλο και υπέροχο χρώμα.

23 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να αφήσετε μια κριτική! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το έπιπλο σας άρεσε τόσο. Ελπίζουμε να μας επιλέξετε ξανά στο μέλλον!

Good quality

Good quality, not expensive, excellent delivery procedure.

Respuesta de Epipla1.gr

Thank you very much! We’re glad you’re happy with the quality and delivery and we look forward to serving you again in the near future!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ακριβός οπως στης φωτογραφία εύκολο να…

Ακριβός οπως στης φωτογραφία εύκολο να το φτειαξω μόνος μου το μονο μιον η κολα δεν φτάνει αλλα πραγματικά ήταν πολύ καλό

Respuesta de Epipla1.gr

Χαιρόμαστε πολύ που το έπιπλο σας άρεσε και ήταν ακριβώς όπως το περιμένατε. Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τη γνώμη σας και θα χαρούμε να επιστρέψετε και πάλι!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Κακή ποιότητα

Πολύ καλή εξυπηρέτηση κ ότι έχει να κάνει με την μεταφορά του προϊόντος. Η απογοήτευση είναι σχετικά με την ποιότητα της συρταριέρας που είναι από πολύ φθηνή μελαμίνη κ μια επίστρωση ενός λεπτού χαρτιού, με αποτέλεσμα να χαράσσεται κ να χαλάσει πολύ εύκολα (ακόμη κ από την συναρμολόγηση της). Επισης, τα συρτάρια δεν εφάπτονται όλα τελείως αφού κάποια δημιουργούν ένα κενό όταν είναι κλειστά. Για την τιμή της (200€) θα έπρεπε να είχε καλύτερη ποιότητα.

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε χρόνο να μοιραστείτε την εμπειρία σας και για τα θετικά σας σχόλια σχετικά με την εξυπηρέτηση και τη μεταφορά. Λυπούμαστε ειλικρινά που η ποιότητα της συρταριέρας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας.
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως το κατάστημά μας σας παρέχει εγγύηση από την παραλαβή των επίπλων. Έτσι είναι σημαντικό να λάβουμε λεπτομέρειες μέσω εικόνων για να εξετάσουμε ό,τι χρειάζεται προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Το έπιπλο που πήρα είναι καλό ηιατα…

Το έπιπλο που πήρα είναι καλό ηιατα χρήματα που έδωσα. Αν και έκανε περίπου 1 μήνα να έρθει ωστόσο η μεταφορική ηταν εξαιρετική γιατί ο καιρός ήταν χάλια με απαγορευτικό κι ο μεταφορέας με βοηθήσε μέσα στη βροχή να το μεταφέρουμε στο ασανσέρ.

21 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας να αφήσετε ορισμένα σχόλια! Οι κατασκευαστές μας είναι από το εξωτερικό, δεν έχουμε τα έπιπλα σε απόθεμα, οπότε η παραγωγή και η μεταφορά επηρεάζουν τον χρόνο παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση, χαιρόμαστε που μείνατε ευχαριστημένη τόσο από το προϊόν όσο και από τη μεταφορά και θα περιμένουμε να επιστρέψετε σύντομα!

Κανένα πρόβλημα.Ολα καλά.Ευγενικοι…

Κανένα πρόβλημα.Ολα καλά.Ευγενικοι άνθρωποι συνέπεια παράδοσης και το έπιπλο φαίνεται πολύ ωραίο

20 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένος τόσο από την εξυπηρέτηση όσο και από το έπιπλο. Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε στο μέλλον. Θα χαρούμε να επιστρέψετε σύντομα!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ολα οκ Μια χαρά πήγαν όλα με την…

Ολα οκ Μια χαρά πήγαν όλα με την παραγγελία μου και γενικά είστε πολύ οργανωμένοι μπράβο σας

16 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα ευγενικά σας λόγια! Χαιρόμαστε που η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και που μείνατε ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτησή μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε στο μέλλον. Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σύντομα!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ…

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΟΛΑ . ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ,ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ , ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ,ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ

15 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για τον χρόνο που αφιερώσατε να μοιραστείτε την εμπειρία σας. Η ομάδα και οι οδηγοί μας προσπαθούν καθημερινά να προσφέρουν αξιόπιστη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση. Η αναγνώρισή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!
Θα χαρούμε να μας επιλέξετε ξανά στο μέλλον!

Respuesta de Epipla1.gr

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας να μας αξιολογήσετε! Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως οι υπηρεσίες μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και θα χαρούμε να επιστρέψετε σύντομα ξανά!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την…

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εταιρεία.
Δύο ντουλάπια παραδόθηκαν εγκαίρως.
Οι οδηγίες συναρμολόγησης ήταν σαφείς.
Τα συναρμολογήσαμε μόνοι μας.
Η ποιότητα των επίπλων είναι καλή. Ευχαριστούμε!

26 de diciembre de 2025

Respuesta de Epipla1.gr

Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένοι τόσο από το κατάστημα όσο και από τη διαδικασία συναρμολόγησης και την έγκαιρη παράδοση. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και θα περιμένουμε να επιστρέψετε και πάλι!

Excellent customer support

Excellent customer support and communication was with real humans. My table arrived on time, as scheduled, and the delivery process was clean and easy. Bravo!

5 de enero de 2026

Respuesta de Epipla1.gr

Thank you for your kind words! We really happy that everything was as scheduled and you are satisfied by our services. We look forward seeing again soon!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ο καναπές είναι πολύ σταθερός σε πολύ…

Ο καναπές είναι πολύ σταθερός σε πολύ ωραία απόχρωση, καλη ποιότητα υφάσματος και πολυμορφικος! Εύκολος στη συναρμολόγηση !Συνεννοηθηκα άψογα με την εταιρεία και ήταν ακριβής στην ημερομηνία παράδοσης!

30 de diciembre de 2025

Respuesta de Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα λόγια σας! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είστε ικανοποιημένη με την ποιότητα του καναπέ και την εξυπηρέτηση που λάβατε. Ευχόμαστε να απολαύσετε τον καινούριο σας καναπέ και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.