EP:Tummers Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ondersteuning bij bestelling in winkel was goed. Echter bleek (na 2 weken) bestelling niet meer leverbaar. Aanbetaling wel netjes terug gekregen, maar het zou netjes zijn om een eventueel alternatief... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij EP Tummers in Weert zijn we altijd goed geholpen. Wij komen hier al jaren en al verschillende apparaten gekocht . Deskundig en heel vriendelijk personeel . Mooie overzichtelijke winkel .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In de winkel werd ik op een voortreffelijke manier geholpen om een keuze van een veelheid van wasmachine te maken. Tijdens het bezorgen moest de oude wasmachine uit de kelder naar boven gebracht... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor een stofzuiger zijn we naar EP:Tummers Roermond gegaan, waar we supergoed en eerlijk advies kregen van Rik Stroeken. Hij benoemde niet alleen de pluspunten, maar ook de minpunten van de verschi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 97% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

532 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn prima geholpen door een hele…

Wij zijn prima geholpen door een hele vriendelijke verkoper positief gevoel

4 de mayo de 2026

Beste Ras,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat mijn collega jullie vriendelijk hebben kunnen helpen.

vriendelijk en behulpzaam

vriendelijk en behulpzaam

6 de mayo de 2026

Beste Stienaers,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en goed zijn geholpen door de collega's.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en fijne kundige…

Goede service en fijne kundige medewerkers

2 de mayo de 2026

Beste Marion,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de service en de hulp van de collega's is verlopen zoals je had gehoopt.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Camerasysteem gekocht met defect

Ik heb in december een camerasysteem gekocht bij deze zaak. Sindsdien heb ik problemen hiermee die ik samen met de fabrikant (supportdesk) heb onderzocht. Die hebben we niet kunnen oplossen. Dus ik wilde het product terugsturen en mijn geld terugkrijgen. Zo werkt dat niet bij ep Tummers. Zij moeten het zelf onderzoeken en als ze het niet kunnen constateren dan moet je de onderzoekskosten betalen. En als ze je gelijk geven dan mag je een ander product bij Tummers uitzoeken.
Ik was het daar niet mee eens en uiteindelijk door op mijn strepen te gaan staan heb ik zonder enig bericht plotseling mijn geld teruggestort gekregen.
Denk dus goed na voordat je hier iets bestelt.

30 de abril de 2026

Beste Hans,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het vervelend om te lezen dat dit traject voor jou niet prettig is verlopen.

We willen graag wat toelichting geven op de situatie. Je hebt in eerste instantie contact gehad met de fabrikant en daarna met ons. Op het moment dat je je bij ons meldde, had je het camerasysteem al ongeveer 4 maanden in bezit. Daarmee viel dit buiten de omruiltermijn van 14 dagen, waarin we producten direct kunnen terugnemen en het aankoopbedrag terugstorten.

Buiten deze termijn werken wij volgens een vaste procedure. Dat betekent dat wij het product eerst zelf moeten onderzoeken om vast te stellen of er daadwerkelijk sprake is van een defect en wat de oorzaak hiervan is. Op basis daarvan kunnen we een passende oplossing bieden, zoals reparatie of een andere vorm van service. Dit is een gebruikelijke werkwijze om het probleem zorgvuldig en correct op te lossen. Doordat je zelf contact had opgenomen met de fabrikant was hiervan niets bij ons bekend. Hierdoor hebben we dit ook niet op voorhand mee kunnen nemen in de beoordeling van de casus.

We begrijpen dat dit anders kan voelen dan verwacht en dat dit voor frustratie heeft gezorgd. Uiteindelijk hebben we een uitzondering gemaakt en ervoor gekozen om het aankoopbedrag terug te storten, zodat de situatie netjes afgerond kon worden.

Het spijt ons dat de communicatie en het proces niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen meegeven. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klant is en blijft koning

Uitstekend geholpen.

25 de abril de 2026

Beste Edmond,

Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over de hulp van de collega.

Goede uitleg en niet opdringerig

Goede uitleg en niet opdringerig

27 de abril de 2026

Beste Philip,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de uitleg naar tevredenheid was en de collega niet opdringerig over is gekomen.

Onderdeel droger…

Snel geholpen en erg vriendelijk personeel

27 de abril de 2026

Beste Karin,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen door de collega's.

Prima

Prima! Goede uitleg
Besteld
Zonder aanbetaling
Snel geleverd
Goede na service

28 de abril de 2026

Beste Leon,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de uitleg, levering en service naar wens was. Veel plezier met je aankoop.

Dikke pluim

Goede uitgebreide voorlichting en presentatie gevolgd door een correcte aflevering en installatie verdienen een pluim!

24 de abril de 2026

Beste Timmermans,

Bedankt voor de review en de pluim. Leuk om te lezen dat mijn collega's jullie goed hebben kunnen helpen bij de aankoop en aflevering.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nieuwe kookplaat en oven

In 1e instantie had ikwel wat aanmerkingen, kookplaat zat beweging in, plankje scheef gemonteerd. Na de oude plaat gedemonteerd was werd de plek niet even schoongemaakt maar hups zo de nieuwe plaat erop gezet. Dat vond ik niet zo netjes. Ik maakte me zorgen dat hier water/vocht onderdoor ging lopen, dus heb ik dat gemeld.
De dag erna kwam iemand en legde uit dat dit niet kon

23 de abril de 2026

Beste Gijsen,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Goed dat je dit aangeeft, we begrijpen goed dat je dit niet netjes vond bij de installatie.

Het plaatsen had uiteraard zorgvuldiger gekund, zeker als het gaat om afwerking. Goed dat je dit hebt gemeld, zodat we dit voor je hebben kunnen oplossen en de zorgen weg hebben kunnen nemen.

We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Doen wat beloofd

Goede prijs, deskundig advies snelle installatie. Komt afspraken na.

16 de abril de 2026

Beste Jan,

Bedankt voor je review. Goed om te zien dat je tevreden bent over de prijs, het advies en de installatie.

Goed geholpen ,deskundig personeel,

Goed geholpen ,deskundig personeel,
En de prijs was goedkoper dan bij andere

Beste Jos,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat mijn collega's je goed en deskundig hebben kunnen helpen bij de aankoop.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkopen mij een showmodel printer die…

Verkopen mij een showmodel printer die na 1 week stuk is (was volgens de medewerker natuurlijk niks aan de hand) ik laat de medewerkers zien dat die stuk is voor hun eigen ogen. En hun enigste argument is je hebt de originele doos niet. Ik heb de printer daar gelaten en geen geld terug gekregen voor dat product, dames en heren ga allemaal naar ep tummers waar ze je zeggen dat je een toontje rustiger moet doen nadat ze je kapotte zooi verkopen! Groetjes iason sarakatsianos uit venlo!

23 de abril de 2026

Beste Iason,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het vervelend om te lezen dat je bezoek aan onze winkel zo is verlopen.

Graag lichten we onze kant van het verhaal toe. In de winkel heeft een collega geprobeerd je zo goed mogelijk te helpen en samen naar een oplossing te kijken. Daarbij is gevraagd naar de originele verpakking, omdat dit belangrijk is bij het beoordelen van een retour. Helaas bleek het product buiten de retourtermijn en niet meer in originele staat, waardoor terugname geen optie meer was volgens onze voorwaarden.

We hebben daarom een reparatie als passende oplossing aangeboden. We begrijpen dat dit niet was wat je hoopte, maar dit was op dat moment de beste mogelijkheid die we konden bieden. Uiteindelijk heb je in de winkel aangegeven geen gebruik te willen maken van deze oplossing en heb je officieel afstand genomen van de printer. De cartridges die je had aangeschaft zijn wel netjes aan je vergoed, zoals je had gevraagd.

We vinden het jammer dat de situatie in de winkel zo is geëscaleerd. Onze collega’s doen altijd hun best om klanten netjes en respectvol te helpen, ook wanneer een situatie lastig is. Onze collega’s hebben deze situatie ook als vervelend ervaren.

Alles was perfect

Beste Frans,

Bedankt voor je review. Fijn dat alles perfect verlopen is en jullie tevreden zijn.

service vakkundig personeel

service vakkundig personeel

Beste Jan,

Bedankt voor je review. Goed om te zien dat je zo tevreden bent over de collega's en de service.

Echte service!

Afgelopen weken heeft de filiaalmanager van Tummers Panningen bewezen wat echte service is. Ik had namelijk aanhoudende problemen met mijn gekochte apparaat wat door de fabrikant steeds maar weer niet fatsoenlijk werd opgelost. Uiteindelijk heeft hij de zaak opgepakt met de fabrikant en heeft hij een nieuw apparaat (van een ander merk) voor mij geregeld. Dit is nou wat echte service is 👌. Super fijn, dankbaar🙏!

17 de abril de 2026

Beste Meeke,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de collega je zo goed heeft geholpen en dit samen met de fabrikant tot een passende oplossing heeft gebracht. We geven je complimenten zeker door.

Je wordt goed geholpen

Je wordt goed geholpen. De verkopers zijn behulpzaam en deskundig

21 de abril de 2026

Beste Geelen,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat jullie de collega's als behulpzaam en deskundig hebt ervaren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snelle service door mensen met…

Super snelle service door mensen met kennis van zaken

17 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering en de uitleg goed zijn verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op zoek naar een stofzuiger

Vandaag bij EP Tummers Roermond wederom zeer goed geholpen door Rik. We waren op zoek naar een stofzuiger en met alle kennis, klantvriendelijkheid en geduld hebben we voor ons gevoel de juiste keuze kunnen maken. Rik wederom super bedankt!!

18 de abril de 2026

Beste De Vries,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat jullie zo enthousiast zijn over de hulp van mijn collega. Ik deel jullie compliment graag met hem. Ik wens jullie veel gebruiksgemak met de nieuwe stofzuiger.

Danique van EP:Tummers

8 consejos para escribir buenas reseñas.