Ondersteuning bij bestelling in winkel was goed. Echter bleek (na 2 weken) bestelling niet meer leverbaar. Aanbetaling wel netjes terug gekregen, maar het zou netjes zijn om een eventueel alternatief... Ver más
La empresa ha respondido
Bij EP Tummers in Weert zijn we altijd goed geholpen. Wij komen hier al jaren en al verschillende apparaten gekocht . Deskundig en heel vriendelijk personeel . Mooie overzichtelijke winkel .
La empresa ha respondido
In de winkel werd ik op een voortreffelijke manier geholpen om een keuze van een veelheid van wasmachine te maken. Tijdens het bezorgen moest de oude wasmachine uit de kelder naar boven gebracht... Ver más
La empresa ha respondido
Voor een stofzuiger zijn we naar EP:Tummers Roermond gegaan, waar we supergoed en eerlijk advies kregen van Rik Stroeken. Hij benoemde niet alleen de pluspunten, maar ook de minpunten van de verschi... Ver más
La empresa ha respondido
EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.
Solvayweg 4-A, 6049 CP, Herten, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 97% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Wij zijn prima geholpen door een hele vriendelijke verkoper positief gevoel

Respuesta de EP:Tummers
Ik heb in december een camerasysteem gekocht bij deze zaak. Sindsdien heb ik problemen hiermee die ik samen met de fabrikant (supportdesk) heb onderzocht. Die hebben we niet kunnen oplossen. Dus ik wilde het product terugsturen en mijn geld terugkrijgen. Zo werkt dat niet bij ep Tummers. Zij moeten het zelf onderzoeken en als ze het niet kunnen constateren dan moet je de onderzoekskosten betalen. En als ze je gelijk geven dan mag je een ander product bij Tummers uitzoeken.
Ik was het daar niet mee eens en uiteindelijk door op mijn strepen te gaan staan heb ik zonder enig bericht plotseling mijn geld teruggestort gekregen.
Denk dus goed na voordat je hier iets bestelt.

Respuesta de EP:Tummers
Goede uitgebreide voorlichting en presentatie gevolgd door een correcte aflevering en installatie verdienen een pluim!

Respuesta de EP:Tummers
In 1e instantie had ikwel wat aanmerkingen, kookplaat zat beweging in, plankje scheef gemonteerd. Na de oude plaat gedemonteerd was werd de plek niet even schoongemaakt maar hups zo de nieuwe plaat erop gezet. Dat vond ik niet zo netjes. Ik maakte me zorgen dat hier water/vocht onderdoor ging lopen, dus heb ik dat gemeld.
De dag erna kwam iemand en legde uit dat dit niet kon

Respuesta de EP:Tummers
Goede prijs, deskundig advies snelle installatie. Komt afspraken na.

Goed geholpen ,deskundig personeel,
En de prijs was goedkoper dan bij andere

Respuesta de EP:Tummers
Verkopen mij een showmodel printer die na 1 week stuk is (was volgens de medewerker natuurlijk niks aan de hand) ik laat de medewerkers zien dat die stuk is voor hun eigen ogen. En hun enigste argument is je hebt de originele doos niet. Ik heb de printer daar gelaten en geen geld terug gekregen voor dat product, dames en heren ga allemaal naar ep tummers waar ze je zeggen dat je een toontje rustiger moet doen nadat ze je kapotte zooi verkopen! Groetjes iason sarakatsianos uit venlo!

Respuesta de EP:Tummers
Afgelopen weken heeft de filiaalmanager van Tummers Panningen bewezen wat echte service is. Ik had namelijk aanhoudende problemen met mijn gekochte apparaat wat door de fabrikant steeds maar weer niet fatsoenlijk werd opgelost. Uiteindelijk heeft hij de zaak opgepakt met de fabrikant en heeft hij een nieuw apparaat (van een ander merk) voor mij geregeld. Dit is nou wat echte service is 👌. Super fijn, dankbaar🙏!

Respuesta de EP:Tummers
Je wordt goed geholpen. De verkopers zijn behulpzaam en deskundig

Respuesta de EP:Tummers
Super snelle service door mensen met kennis van zaken

Respuesta de EP:Tummers
Vandaag bij EP Tummers Roermond wederom zeer goed geholpen door Rik. We waren op zoek naar een stofzuiger en met alle kennis, klantvriendelijkheid en geduld hebben we voor ons gevoel de juiste keuze kunnen maken. Rik wederom super bedankt!!