EP:Tummers Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ondersteuning bij bestelling in winkel was goed. Echter bleek (na 2 weken) bestelling niet meer leverbaar. Aanbetaling wel netjes terug gekregen, maar het zou netjes zijn om een eventueel alternatief... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij EP Tummers in Weert zijn we altijd goed geholpen. Wij komen hier al jaren en al verschillende apparaten gekocht . Deskundig en heel vriendelijk personeel . Mooie overzichtelijke winkel .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In de winkel werd ik op een voortreffelijke manier geholpen om een keuze van een veelheid van wasmachine te maken. Tijdens het bezorgen moest de oude wasmachine uit de kelder naar boven gebracht... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor een stofzuiger zijn we naar EP:Tummers Roermond gegaan, waar we supergoed en eerlijk advies kregen van Rik Stroeken. Hij benoemde niet alleen de pluspunten, maar ook de minpunten van de verschi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

529 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Alles ging gemakkelijk

Alles ging gemakkelijk, klantvriendelijk en snel

Beste Ruud,

Bedankt voor je review. Fijn dat alles makkelijk en snel is verlopen.

Danique van EP:Tummers

ALLES

ALLES
Goede verkopers
Klant gericht
En goede aftersale

13 de agosto de 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en mijn collega's je zo goed hebben kunnen helpen.

Danique van EP:Tummers

Geweldige service

geweldige service en geweldig personeel.

12 de agosto de 2026

Beste Frans,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en onze medewerkers. Dat compliment geven we graag aan het team door!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I personally like a simple

I personally like a simple, uncomplicated and honest service. I always get that at Tummers.

Thank you.

Beste Sean,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en je vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat je onze persoonlijke, duidelijke en eerlijke service zo waardeert. We helpen je ook de volgende keer weer graag!

Het gehele proces perfect

Het gehele proces van informeren, advies, aankoop, levering en installatie is perfect verlopen.

Beste Maarten,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat het hele proces, van advies en aankoop tot de levering en installatie, perfect is verlopen. Precies zoals het hoort!

Gewoonweg goed

11 de agosto de 2026

Beste Ritzen,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Kort maar krachtig: fijn om te horen dat alles gewoonweg goed is bevallen!

Fijn om via de winkel te bestellen

Fijn om via de winkel te bestellen

12 de agosto de 2026

Beste Smeekes,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je het prettig vindt om via onze winkel te bestellen. We helpen je een volgende keer graag weer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Geholpen door iemand die veel over wasmachines wist.

De persoon die ons geholpen heeft wist waarover hij het had. Hij was duidelijk en vriendelijk.

Beste Gemmie,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je deskundig, duidelijk en vriendelijk bent geholpen. Dat is precies de service die we graag willen bieden!

n.v.t

n.v.t. perfect

Beste Frans,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Kort maar krachtig: perfect! Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het persoonlijk in planningen is super…

Het persoonlijk in planningen is super vriendelijk,geeft goede teks en uitleg.

8 de agosto de 2026

Beste H. Hofmans,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je onze collega's van de planning als vriendelijk hebt ervaren en dat je tevreden bent over de duidelijke uitleg. Dat horen we graag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Keurige uitleg gekregen bij aanschaf…

Keurige uitleg gekregen bij aanschaf stoomgenerator. De voor- en nadelen van de verschillende modellen werden duidelijk toegelicht. Verkoper vroeg door waar wij de stoomgenerator voor gingen gebruiken. En gaf prima praktijk adviezen. Top service.

Beste Dolf,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling. Wat fijn om te lezen dat onze verkoper goed heeft meegedacht over jullie gebruik en de verschillen tussen de modellen duidelijk heeft uitgelegd. Juist dat persoonlijke en praktische advies vinden we erg belangrijk. Veel plezier met jullie nieuwe stoomgenerator!

EP Tummers Weert

De service, weten wat wat is, en ze hebben mams tablet compleet start ready gemaakt

7 de agosto de 2026

Beste Mari,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en deskundigheid. Extra leuk dat we de tablet van je moeder helemaal gebruiksklaar hebben kunnen maken. Veel plezier ermee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies en goede prijsstelling en…

Goed advies en goede prijsstelling en snelle levering

5 de agosto de 2026

Beste Marianne,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons advies, de prijs en de snelle levering. We helpen je een volgende keer graag weer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies in de winkel en een zeer…

Goed advies in de winkel en een zeer snelle levering!

8 de agosto de 2026

Beste Jack,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het advies in onze winkel én de snelle levering. We helpen je een volgende keer graag weer!

Dit is de 2 de keer

Dit is de 2 de keer
Super zeer goede verkoper

6 de agosto de 2026

Beste Ger en Marly,

Wat leuk dat jullie voor de tweede keer voor ons hebben gekozen! Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling en het compliment aan onze verkoper. We waarderen jullie vertrouwen enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alweer bij jullie inkopen gedaan

Alweer bij jullie inkopen gedaan, de goede service en klantvriendelijkheid blijft een pre bij ons, waarom naar een andere zaak gaan.

6 de agosto de 2026

Beste JGM Bongers,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je opnieuw voor ons hebt gekozen. Hartelijk dank voor je vertrouwen en je mooie woorden over onze service en klantvriendelijkheid. We waarderen het enorm dat we je telkens weer mogen helpen!

Brian van EP:Tummers

8 consejos para escribir buenas reseñas.