Ondersteuning bij bestelling in winkel was goed. Echter bleek (na 2 weken) bestelling niet meer leverbaar. Aanbetaling wel netjes terug gekregen, maar het zou netjes zijn om een eventueel alternatief... Ver más
La empresa ha respondido
Bij EP Tummers in Weert zijn we altijd goed geholpen. Wij komen hier al jaren en al verschillende apparaten gekocht . Deskundig en heel vriendelijk personeel . Mooie overzichtelijke winkel .
La empresa ha respondido
In de winkel werd ik op een voortreffelijke manier geholpen om een keuze van een veelheid van wasmachine te maken. Tijdens het bezorgen moest de oude wasmachine uit de kelder naar boven gebracht... Ver más
La empresa ha respondido
Voor een stofzuiger zijn we naar EP:Tummers Roermond gegaan, waar we supergoed en eerlijk advies kregen van Rik Stroeken. Hij benoemde niet alleen de pluspunten, maar ook de minpunten van de verschi... Ver más
La empresa ha respondido
EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.
Solvayweg 4-A, 6049 CP, Herten, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Zeer betrokken en vriendelijke verkoper.
Mooie overzichtelijke winkel.
Heel ruim assortiment.

Respuesta de EP:Tummers
I personally like a simple, uncomplicated and honest service. I always get that at Tummers.
Thank you.

Respuesta de EP:Tummers
Het gehele proces van informeren, advies, aankoop, levering en installatie is perfect verlopen.

Respuesta de EP:Tummers
De persoon die ons geholpen heeft wist waarover hij het had. Hij was duidelijk en vriendelijk.

Respuesta de EP:Tummers
Het persoonlijk in planningen is super vriendelijk,geeft goede teks en uitleg.

Respuesta de EP:Tummers
Keurige uitleg gekregen bij aanschaf stoomgenerator. De voor- en nadelen van de verschillende modellen werden duidelijk toegelicht. Verkoper vroeg door waar wij de stoomgenerator voor gingen gebruiken. En gaf prima praktijk adviezen. Top service.

Respuesta de EP:Tummers
De service, weten wat wat is, en ze hebben mams tablet compleet start ready gemaakt

Respuesta de EP:Tummers
Goed advies en goede prijsstelling en snelle levering

Respuesta de EP:Tummers
Goed advies in de winkel en een zeer snelle levering!

Respuesta de EP:Tummers
Alweer bij jullie inkopen gedaan, de goede service en klantvriendelijkheid blijft een pre bij ons, waarom naar een andere zaak gaan.