Mijn project is nog lopende maar tot nog toe enkel positieve ervaringen. Ik heb vooral het gevoel ik correct en snel antwoorden krijg in de doolhof waar je in terecht komt bij verkoop en aankoop van... Ver más
Isabel en haar team zetten zich 100 % in om uw woning te verkopen. Je kan met al je vragen terecht. Dit kantoor is betrouwbaar, correct en vriendelijk. Een echte aanrader!!
Goed samenwerkend team dat zijn doelen respecteert en haalt !
Información sobre la empresa
- Agencia inmobiliaria
- Tasador de bienes inmuebles
- Administrador de la propiedad
- Agentes inmobiliarios
- Asesor inmobiliario
- Promotor inmobiliario
Escrito por la empresa
Jouw thuis neemt een centrale plaats in jouw leven in. Bij het kopen of verkopen ervan laat je je dus niet door om het even wie begeleiden. Kies voor een erkend vastgoedmakelaar die het Meetjesland door en door kent en feilloos jouw behoeften en gevoelens aanvoelt. Zoek je dat unieke pand, de best mogelijke prijs voor jouw eigendom of gewoon een lekkere kop koffie? Bij ERA Thuis ben je hiervoor aan het juiste adres. Ontdek hieronder & op Facebook wat ons tot het meest unieke immo kantoor uit de regio maakt. Welkom!
Boelare 67, 9900, Eeklo, Vlaams Gewest, Bélgica
- 0032 9 378 46 10
No ha contestado las opiniones negativas
Isabel en haar topteam!
Isabel en haar team zetten zich
100 % in om uw woning te verkopen. Je kan met al je vragen terecht.
Dit kantoor is betrouwbaar, correct en vriendelijk.
Een echte aanrader!!
Professionele verkoop
Correcte, hulpvaardige en professionele bijstand in heel het proces van de verkoop woning….
Uiterst professioneel
Ronduit professionele aanpak met uitstekende opvolging. Er wordt gedaan wat beloofd wordt. Bijvoorbeeld opvolging. Effectieve wekelijkse rapportage zodat je duidelijk weet welke acties er geweest zijn. In geen enkel ander vastgoedkantoor heb ik dit zo goed weten gebeuren.
Zeer vriendelijk en betrouwbaar
Zeer vriendelijk, duidelijke betrouwbare info, onze woning verkocht op de eerste kijkdag. Ook service na verkoop.
Mijn project is nog lopende maar tot…
Mijn project is nog lopende maar tot nog toe enkel positieve ervaringen. Ik heb vooral het gevoel ik correct en snel antwoorden krijg in de doolhof waar je in terecht komt bij verkoop en aankoop van een pand.
Ik hoop dat we dit op een goede en fijne manier kunnen afronden.
zeer bekwaam
Warme ontvangst, vriendelijke omgang zowel telefonisch als in het kantoor. Duidelijke informatie. Gevoel van vertrouwen was aanwezig.
Toppers ...👍
De juiste mensen op de juiste plaats ... Ze doen wat ze beloven.
Doe zo verder
Prachtige service
Prachtige service. Zelfs zaken waar je zelf niet aan denkt worden voor jou met enorme vakkundigheid opgelost. Zeer bekwame, deskundige en vriendelijke aanpak van alle medewerkers. Steeds ondersteunend, medelevend en oplossingzoekend bij eventuele problemen van gelijk welke aard.
Kappe mensen in ieder opzicht!
Zeer tevreden
Duidelijke communicatie, info en eerlijk.
Helpen met vragen en geven ook info waar je als "leek" niet direct aan denkt.
Uiterst goede service (van Anja)
Uiterst goede service, op alle vlakken, die ook geleid heeft tot een aankoop.
Dank u Anja en Geoffrey
Leuke, vriendelijke mensen. Goede schatting, snelle verkoop, uitstekende service.
Wat kan je nog meer willen.
Beter dan dit wordt het volgens mij niet. Dank u, dank u, dank u.
Een aanrader
Heel professionele aanpak - zeer vriendelijk - transparant en correcte duidelijke afspraken. Meer dan een aanrader.
Más información sobre otros tipos de reseñas.