Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kolejny raz zakupiłem kartę esim5. Do Turcji i Tunezji .Jestem laikiem w tych sprawach ale szybko i skutecznie mnie poinstruowano jak ją zainstalować. Wszystkim polecam. Jest dobry kontakt z osobą... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Przez prawie cały czas pobytu wszystko działało. Niestety w ostatnim dniu tj. 3.07.2025 nie było dostępu do internetu w Marsa Alam. Nawet na lotnisku chociaż zostały jeszcze w pakiecie GB.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Internet działał bardzo dobrze. Warto zakupić kartę i nie martwić się o wysokie rachunki za telefon. Jestem bardzo zadowolona.

Información sobre la empresa

1. Proveedor de servicios de telecomunicaciones
  2. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Wygodne pakiety internetu eSIM do krajów na całym Świecie! Całodobowa pomoc techniczna | Szybka instalacja | Wygodne płatności

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Cześć Artur!
Dziękujemy za opinię 🙌

Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie, szybko i bez problemów - właśnie na takie doświadczenie stawiamy 😊

Zapraszamy ponownie przy kolejnej podróży!

Polecam!!

Wszystko zadziałało bezproblemowo polecam. Korzystam z usług esim5 już kolejny raz i nadal będę korzystał.

19 de febrero de 2026

Dziękujemy za opinię 🙌

Bardzo się cieszymy, że wszystko działało jak należy, połączenie było super i nie pojawiły się żadne problemy !

Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie przy kolejnej podróży!
Zespół esim5

polecam

Wszystko działało jak trzeba. Połączenie super. Nie było problemów.

25 de enero de 2026

Dziękujemy za opinię 🙌

Bardzo się cieszymy, że wszystko działało jak należy, połączenie było super i nie pojawiły się żadne problemy — szczególnie podczas pobytu w Tajlandii 🇹🇭

Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie przy kolejnej podróży!
Zespół esim5

Karta działała bez zastrzeżeń

Karta działała bez zastrzeżeń , nie miałam żadnych problemów z uruchomieniem i dostępem do internetu

4 de enero de 2026

Cześć Aurelia!
Dziękujemy za podzielenie się opinią 🙌

Bardzo się cieszymy, że karta działała bez zastrzeżeń i że uruchomienie oraz dostęp do internetu przebiegły bez żadnych problemów. Dokładnie na takie doświadczenie stawiamy.

Życzymy udanych podróży i zapraszamy ponownie!

Prosta instalacja

Prosta instalacja. Karta działa bardzo dobrze polecam

2 de enero de 2026

Cześć Marku!
Dziękujemy za opinię 🙌

Cieszymy się, że instalacja była prosta, a karta działa bardzo dobrze. Dziękujemy również za polecenie - to dla nas ogromna motywacja 😊

Życzymy udanych podróży i zapraszamy ponownie!

Wszystko działa

Wszystko działa, cena dosyć przystępna.

19 de noviembre de 2025

Cześć Jakub!
Dziękujemy za Twoją opinię 🙌

Cieszymy się, że wszystko działało bez problemów i że nasza cena była dla Ciebie przystępna. Staramy się oferować niezawodne plany eSIM w dobrej wartości, więc Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna.

Jeśli będziesz potrzebować internetu na kolejną podróż — jesteśmy do dyspozycji!
— Zespół eSIM5

Great service

Great service! 70mbps in Tokyo 👌

22 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Hi Viljami!
Thank you so much for your review 🙌

We're really happy to hear that your eSIM worked great and delivered solid speeds — 70 Mbps in Tokyo sounds awesome! 🇯🇵⚡️

If you ever travel again and need fast, reliable data, we’ll be here to help. Enjoy your time in Japan!

Team eSIM5

Internet Kenia

Zakupiłam pakiet internetu do Kenii, działał bez zarzutu nawet na safarii :)

12 de noviembre de 2025

Respuesta de esim5

Pani Doroto, dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że internet działał bez zarzutu, nawet podczas safari w Kenii 🦒🌍. To świetnie słyszeć, że eSIM5 sprawdził się w tak wyjątkowych warunkach! Życzymy wielu kolejnych, równie udanych podróży z niezawodnym połączeniem 🚀✈️.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proces zakupu i instalacji e-SIM jest szybki, prosty i intuicyjny.

7 de noviembre de 2025

Respuesta de esim5

Panie Andrzeju, dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że proces zakupu i instalacji eSIM okazał się dla Pana szybki i intuicyjny. Dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z eSIM5 było maksymalnie proste i wygodne. Dziękujemy za polecenie i życzymy wielu udanych podróży! 🌍✈️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mimo że ikonki zasięgu są widoczne w…

Mimo że ikonki zasięgu są widoczne w maksymalnym położeniu to nie można korzystać z internetu ani z połączeń prawdopodobnie jest blokowane przez Turków

2 de noviembre de 2025

Respuesta de esim5

Panie Romanie, dziękujemy za opinię. Przykro nam, że napotkał Pan trudności z korzystaniem z internetu. Kontaktowaliśmy się z Panem, prosząc o przesłanie konfiguracji eSIM w telefonie, ponieważ opisywany problem najczęściej wynika z ustawień urządzenia – nie z blokad po stronie operatora. Niestety, nie otrzymaliśmy odpowiedzi, przez co nie mogliśmy skutecznie pomóc.

Warto też zaznaczyć, że nasze plany eSIM to usługi wyłącznie z danymi komórkowymi, więc nie umożliwiają wykonywania ani odbierania połączeń głosowych. W Turcji nasze karty działają bez problemu, co potwierdzają setki zadowolonych użytkowników. Jesteśmy przekonani, że Pana sytuację dałoby się szybko rozwiązać po krótkiej konsultacji. Zachęcamy do kontaktu – z przyjemnością pomożemy w pełnej konfiguracji 🌍💙.

Działa bez problemu .Polecam

8 de octubre de 2025

Respuesta de esim5

Panie Piotrze, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że korzystanie z eSIM5 przebiegło bez żadnych problemów. To zawsze miło słyszeć, że nasza usługa spełnia oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i życzymy wielu udanych podróży z niezawodnym internetem 🌍🚀.

Wszystko ok

17 de octubre de 2025

Respuesta de esim5

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło bez problemów i że jest Pan zadowolony z usługi 💙. Dziękujemy za polecenie i życzymy wielu udanych podróży z eSIM5 🌍✈️.

Super !

Działa bez zastrzeżeń ! Polecam każdemu.

4 de octubre de 2025

Respuesta de esim5

Panie Hubercie, dziękujemy za świetną opinię! 🙌 Cieszymy się, że wszystko działa bez zastrzeżeń i że jest Pan zadowolony z naszej usługi 💙. Dziękujemy również za polecenie — to dla nas najlepsza rekomendacja! 🌍🚀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kolejny raz mogłem polegać na cenie i…

Kolejny raz mogłem polegać na cenie i usłudze.

4 de octubre de 2025

Respuesta de esim5

Panie Marcinie, dziękujemy za zaufanie i ponowny wybór eSIM5! 🙏💙 Cieszymy się, że zarówno cena, jak i jakość usługi ponownie spełniły Pana oczekiwania. To dla nas najlepsza motywacja, by dalej utrzymywać wysoki poziom 🌍🚀.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Internet działał bez zarzutu na terenie…

Internet działał bez zarzutu na terenie Tunezji

19 de septiembre de 2025

Respuesta de esim5

Pani Aneto, dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że internet działał bez zarzutu podczas pobytu w Tunezji 🇹🇳📶. To dla nas ogromna satysfakcja, że eSIM5 spełnił Pani oczekiwania. Życzymy wielu udanych podróży i niezawodnego połączenia z eSIM5 🌍✈️.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Karta działa bez zarzutów

Karta działa bez zarzutów. Jestem zadowolony z Waszej propozycji zakupu

26 de septiembre de 2025

Respuesta de esim5

Panie Andrzeju, dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie! 😊 Cieszymy się, że karta działa bez zarzutów i że jest Pan zadowolony z wyboru eSIM5 🙌. Życzymy wielu udanych podróży i zawsze stabilnego połączenia z internetem 🌍✈️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

W Turcji wszystko działało prawidłowo…

W Turcji wszystko działało prawidłowo nie było problemów z zasięgiem

18 de septiembre de 2025

Respuesta de esim5

Panie Robercie, dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że w Turcji wszystko działało bez zarzutu i zasięg był stabilny 🇹🇷📶. To dla nas najlepsze potwierdzenie, że eSIM5 sprawdza się w podróży. Życzymy kolejnych udanych wyjazdów i niezawodnego internetu z eSIM5 🌍✈️.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Karta nie działa.

Karta nie działa.

15 de agosto de 2025

Respuesta de esim5

Pani Katarzyno, dziękujemy za opinię. Szkoda, że nie skontaktowała się Pani z nami ani mailowo, ani przez WhatsApp – zawsze jesteśmy dostępni, aby pomóc w razie problemów z uruchomieniem karty. W wielu przypadkach wystarczy szybka korekta ustawień telefonu i wszystko działa bez zarzutu. W Turcji, gdzie zakupiła Pani pakiet, mamy bardzo dobrą jakość usług i setki zadowolonych użytkowników, dlatego tym bardziej wierzymy, że udałoby się sprawnie rozwiązać sytuację. Ocena 1★ jest dla nas krzywdząca, bo nie mieliśmy okazji udzielić Pani wsparcia, które prawdopodobnie w krótkim czasie rozwiązałoby problem. Zawsze chętnie pomożemy i zapraszamy do kontaktu przy kolejnej okazji.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Przydała się podczas wakacji w Tunezji

Przydała się podczas wakacji w Tunezji. Zdarzał się brak połączenia z siecią, ale nie trwało to zbyt długo. Byłam spokojniejsza instalując ja przed wyjazdem. Sama instalacja przebiegła sprawnie poprzez pod QR (ale są dwie metody instalacji - ręcznie lub przez kod QR) i duży plus, bo można było zakup karty opłacić BLIKiem.

10 de agosto de 2025

Respuesta de esim5

Dziękujemy Pani Karolino za szczegółową opinię i wybór naszej karty eSIM5 🌍💙. Cieszymy się, że instalacja przebiegła sprawnie i że możliwość opłaty BLIKiem okazała się dla Pani wygodnym rozwiązaniem 👍. Krótkie przerwy w zasięgu mogą się zdarzać lokalnie w Tunezji, ale miło nam, że karta dobrze sprawdziła się podczas wakacji i dała Pani spokój na wyjeździe ✨. Życzymy wielu udanych podróży i zawsze stabilnego internetu z eSIM5 🚀.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.