Przydała się podczas wakacji w Tunezji. Zdarzał się brak połączenia z siecią, ale nie trwało to zbyt długo. Byłam spokojniejsza instalując ja przed wyjazdem. Sama instalacja przebiegła sprawnie poprze... Ver más
La empresa ha respondido
Kolejny raz zakupiłem kartę esim5. Do Turcji i Tunezji .Jestem laikiem w tych sprawach ale szybko i skutecznie mnie poinstruowano jak ją zainstalować. Wszystkim polecam. Jest dobry kontakt z osobą... Ver más
La empresa ha respondido
Przez prawie cały czas pobytu wszystko działało. Niestety w ostatnim dniu tj. 3.07.2025 nie było dostępu do internetu w Marsa Alam. Nawet na lotnisku chociaż zostały jeszcze w pakiecie GB.
La empresa ha respondido
Internet działał bardzo dobrze. Warto zakupić kartę i nie martwić się o wysokie rachunki za telefon. Jestem bardzo zadowolona.
La empresa ha respondido
Wygodne pakiety internetu eSIM do krajów na całym Świecie! Całodobowa pomoc techniczna | Szybka instalacja | Wygodne płatności
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kolejny raz zakupiłem kartę esim5.
Wszystkim polecam. Jest dobry kontakt z osobą pomocną która rozwiązuje twoje problemy.Jeszcze raz POLECAM

Respuesta de esim5
Prosty zakup i aktywacja karty e-sim.
3-krotnie kupowałam esim5 na Sri Lankę, wszystko działało bez zarzutu :)

Respuesta de esim5
Fajnie wszystko poza formą doładowania jak już jest wykonywany limit danych poza EU

Respuesta de esim5
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, życzliwy, pomocny, odpowie na każde pytanie. Polecam

Respuesta de esim5
Jestem bardzo zadowolony z korzystania z eSIM od esim5.com. Instalacja była szybka i intuicyjna, a połączenie internetowe działało bez zarzutu. Wszystko działa sprawnie i bez komplikacji. Polecam!

Respuesta de esim5
Korzystałem na Bałkanach. Wszystko działało bez zarzutu.

Respuesta de esim5
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.