Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de muebles para dormitorio
  3. Tienda de ropa infantil

Información proporcionada por diversas fuentes externas

- Eskimo nachtmode - Iemand die heerlijk geslapen heeft, voelt zich goed. En de juiste keuze van nachtkledij geeft jou de beste garanties op een goede nachtrust. Elk seizoen vind je bij Eskimo een ruim aanbod eigentijdse pyjama’s en nachthemden, ...

2,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel veel boxershorts gekocht voor mijn…

Heel veel boxershorts gekocht voor mijn echtgenoot bij het sluiten van de fabriek in Melle en nu moeten vaststellen dat deze dure boxershorts allemaal stuk gaan aan de naden! Jammer dat deze fabriek nu gesloten is en je staat daar je kunt geen verhaal meer maken!

27 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na 2 maanden bestelling ontvangen.

Op 3 Juli (na 1 maand besteld te hebben) is mijn bestelling op hun site bijgewerkt naar verzonden en erna naar afgerond maar geen verzendbevestiging, track and trace of eender wat ontvangen!
Geen enkele bezorgfirma heeft een pakket ontvangen.
Kan dit zomaar?

UPDATE 10/08/23

Vriedelijke mail gekregen van Eskimo dat pakket retour gegaan is en terug bij hun ligt!?

Gevraagd om terug naar mij thuis te sturen waarna een medewerker snel een mail terug stuurde om dit te doen met Bpost..........de dag erna.........EUREKA.......pakket correct met alles erin netjes afgeleverd !

Eind goed, al goed na meer dan 2 maanden.

3 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een bestelling bij Eskimo van…

Een bestelling bij Eskimo van 3herenpyjama's er zijn maar 2geleverd in mijn account bij Eskimo is de factuur aangepast betaald voor 3 pyjama's voor de prijs van 2 pyjama's een mail gestuurd geen antwoord bellen nemen niet op maar wel een tegoed van 29,98 Euro voor de pyjama dat niet ontvangen heeft
Opgepast zijn oplichters

31 de enero de 2023

Commande passée le 15/12 pas reçue le 7/01, à éviter

Commande passée le 15 décembre lors d'une action promo. On est le 7 janvier et je n'ai rien reçu. Tentative de contact du site web via email infructueuse. Ils ne répondent pas. Délais de livraison pas respectés et pas de suivi du service clientèle = A EVITER !!!
Note il y un imbroglio de sites internet: on tape eskimo.be on est redirigé vers shop.eskimo.be, leur adresse de contact est @eskimo.eu

14 de diciembre de 2022

Zeker niets bestellen

Zeker niets bestellen, zouden zending verzonden hebben, maar na zoveel dagen nog niets ontvangen.
Zou met DPD geleverd worden. Ook raar dat ik geen track nummer heb ontvangen.

4 de enero de 2023

Commande non arrivée/traitée

Commande passée le 15 décembre. Toujours pas traitée. Plusieurs mails envoyés et aucune réponse. Pas de numéro de téléphone pour les joindre.

À éviter !!!

Pas sûr de retrouver ma commande / mon argent.

14 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedrijf in slechte papieren!

Opgepast! Bedrijf duidelijk in slechte papieren.
Misleidende info op website.
Momenteel staat er dat de levering zo´n 10 à 12 dagen duurt.
Maar dat klopt niet. Mijn bestelling van 10 december is nog niet eens behandeld. Op dat moment was er zelfs nog de garantie dat alles voor Kerst zou geleverd worden.
Een heel verhaal van de klantendienst dat ze in moeilijke papieren zitten en dat ze alles doen om de bestellingen te leveren. Ik weet niet of ik mijn ´Kerstcadeaus´ (of geld) uberhaupt nog zal zien... 😒

26 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Misleidende communicatie, na 20 dagen nog niet geleverd!

Op 7 december een bestelling geplaatst voor kerstmis. Er stond op de site dat als je nu bestelde, het pakket zeker voor kerst geleverd zou worden. Na een week nog geen nieuws en geen pakket, gemaild en bericht dat ze een levertijd hebben van 10-12 dagen en dat ze niet voor kerst nog konden bezorgen want te druk. Uiteindelijk 19 dagen, waarvan 13 werkdagen verder geen pakket en geen kado van toch wel 100€, onder de boom vandaag. Heel erg teleurgesteld in het bedrijf. Slechte en misleidende communicatie op de website, alsook via mail. Telefonisch niet bereikbaar. Ik zou het ten zeerste afraden!

24 de diciembre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.